СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да попитам служебната бележка трябва ли да съдържа брутното месечно възнаграждение за 1 година назад, защото мъжът ми от края на миналата година бе съкратен и сега от месец и малко работи в нова фирма? Дефакто има 2 месеца където не е работил и не е бил в бюрото по труда. Ще признаят ли сл. бележка от новата фирма с написани 1 месец брутна заплата?
Не трябва да съдържа месечното възнаграждение.  Peace Достатъчно е да пише, че.... работи на трудов договор еди-къде-си.

# 466
  • Банкя
Някой да е обърнал внимание, откога точно днес стои новината за Гражданския контрол?
Аз им писах, че бих искала да присъствам, но ако пак вземат първите 5 записали се родители (както някой беше писал, че е било миналата година), едва ли ще имам шанс. Grinning Peace

# 467
  • София жк Бъкстон
На някой да му се е случвало:
По общи критерии - СРЕДЕН
100% вероятност в граничната група
* данните са актуални към 16.04.2010 г. 17:01 ч

# 468
  • София
ами на мен днес в едната градина ми пишеше същото но процента беше 113%, какъв е тоя процент, не разбрах, над 100?

# 469
  • There I was on a July morning
ами на мен днес в едната градина ми пишеше същото но процента беше 113%, какъв е тоя процент, не разбрах, над 100?

Значи, че сте вътре, ако няма добавяне и разместване на кандидатури.  Peace

# 470
А от какво се определя този висок процент, като групата е гранична? newsm78

# 471
  • София
здравейте отново - изпуснала съм ви съвсем т'а ако някои може да ми обобщи накратко има ли промени бих била благодарна  Hug. ..., но повода си заслужава - имам си още една дъщеричка  Grinning .
та по темата ще имаме ли видимост на поредността на желание  Thinking ?

# 472
  • София
Ренирис, честито! Да сте живи и здрави!
Няма видимост на поредността на желанието и явно няма и да има. Има "Шанс за класиране", както беше и миналата година.
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=403

# 473
От както направиха опцията с шансовете съвсем ми се изясни, че няма да влезем. В на баткото градината обявените 7 места вече са заети с деца 10+ и на всички им е първо желание  Sad
Успех момичета, малко остана.
reniris, честита сладуранка, Много да те радва   bouquet

# 474
Ренирис, честито!
Да ви е жива и здрава и да бъде борбена и успяла!

# 475
  • София
мерси за пожеланията  Hug
така се надявах на тази поредност на желание и даже бях се подготвила с хиляди въпроси и телефони намерих и всичко , но съдбата ме изненада в неделя ( на 11.04 ) вечер и в понеделник на 12.04 в 00:21 ,бебка се появи ... сега май вече е късно да подклаждам наново тази тема , то се видя ,че доста от служителите в СО не знаят за какво става въпрос , сега те първа да им се обяснява е безсмислено .
успех !!!

# 476
  • София
reniris, да ти е жива и здрава щерката Simple Smile
Повечето новини съм ги добавила в 1вия пост.

Цитат
Работната група ще се събере за осъществяване на граждански контрол на 23.04.2010 год. (при извършване на първото класиране за учебната 2010/2011 год.) от 14:00 ч.

На 23-ти април ще извършим всички проверки преди класирането в присъствието на Работната група, както и самото класиране. Ще осигурим възможност за проверка на верността на класирането от членовете на Работната група.

Резултатите от първоначалното класиране ще бъдат публикувани на 24-ти април.
Участие ще вземат: Дирекция „Образование”, Сдружение „Настоящи и бъдещи майки”, Асоциация „Родители”.

Срещите за граждански контрол са отворени!

Остават 5 свободни места за други граждани. Медии и журналисти са добре дошли.
Моля, изпращайте заявки за участие чрез формата за обратна връзка. Ще изпратим точния адрес на първите 5 заявили.
Записите от срещите ще бъдат публикувани. 

Екип ИСОДГ

# 477
Reniris, усмихната, здрава и безгрижна да е винаги, на всички ви желая много щастие !   bouquet
Момичета, замислих се дали не би било по-редно генерирането на случайни числа да става в началото на класирането. Сигурно много мами, чиито дечица са в началото на опашката ще подскочат, затова бързам да кажа, колкото и невероятно да звучи- радвам се за вас   bouquet , но като премахнаха фактора " време на кандидатстване " за да имат децата еднакъв старт, сега пък се явява друг фактор- азбучната подредба и така първи се нареждат децата с буква А и последни тези с буква Я, и естествено тези с Я ще попаднат вероятно в гранична група, а тези с А имат по-големи шансове. Да бях предвидила опашките като раждах щях по друг начин да я кръстя Simple Smile
AnMary, това, което си цитирала е хубаво, но все си спомням за признанията на леля Ренка в Господари на ефира, че " 200-те лева са за компютърджийката " и всъщност и да отида като не разбирам много-много няма да е трудно нещата да изглеждат наред.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 02:18 от катюнгелче

# 478
  • София
Аз по скоро исках да наблегна на това

Срещите за граждански контрол са отворени!

Остават 5 свободни места за други граждани. Медии и журналисти са добре дошли.
Моля, изпращайте заявки за участие чрез формата за обратна връзка. Ще изпратим точния адрес на първите 5 заявили.
Една майка имаше желание да присъства.

Едва ли в граничната група при формиране на номерата ще играе някакво значение азбучната подредба.
На мен лично би ми се искало да е така. Simple Smile Но не вярвам.
Остават 5 дена. Ще видим.

# 479
  • Банкя
Момичета, замислих се дали не би било по-редно генерирането на случайни числа да става в началото на класирането. Сигурно много мами, чиито дечица са в началото на опашката ще подскочат, затова бързам да кажа, колкото и невероятно да звучи- радвам се за вас   bouquet , но като премахнаха фактора " време на кандидатстване " за да имат децата еднакъв старт, сега пък се явява друг фактор- азбучната подредба и така първи се нареждат децата с буква А и последни тези с буква Я, и естествено тези с Я ще попаднат вероятно в гранична група, а тези с А имат по-големи шансове. Да бях предвидила опашките като раждах щях по друг начин да я кръстя Simple Smile
Тегленето на случайните числа е за всички деца от граничната група, без значение, дали са Антон или Яна. До момента на жребия е направено това условно подреждане по азбучен ред.
Генерирането на случайни числа няма как да се направи в началото, защото няма да са класирани децата с по-високи точки и няма да е ясно, дали ще има гранична група, колко деца ще са в нея и за колко места ще се борят.
Представете си случая, в който останалите места са точно колкото децата в групата с еднакви точки. Wink В такъв случай няма да има теглене на числа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт