СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София, под Карлсон
Предстартовата треска ме затресе яко...  Mr. Green
Обяснете ми само моля, нямаше ли най- после да се забрани на близнаците да пишат различни кандидатури, а просто нявсякъде да си вървят с еднакъв брой точки.  newsm78 Ето сега пак се обърквам, защото виждам близнаци, в социалнта опашка, единият с 10, а другият със 7 точки... Е това на нищо не прилича  #Cussing out Аз съм "за" предимството, с което се ползват, но поне да вървят в комплект навсякъде...
И пак осъзнавам как се ядосвам несправедливо срещу хора, които са в моето положение, а вината да стигнем дотук е на съвсем други  #2gunfire

# 706
  • София
Blues, не стреляй бре жена! Ще им оправят кандидатурите на близнаците, не могат да са различни, заедно си вървят. Някой родител може да е недовидял, може да се мисли за хитър, но номера не минава, споко.  Hug

# 707
За един ден спаднахме  с 6 места надолу и шанса ни намаля с 35%%% #Cussing out

А при нас опашката от чакащи не мърда едни и същи деца си седят говоря за първите 30 деца и % всеки ден пада  newsm78

Къде ги виждате тези проценти?

# 708
  • София, под Карлсон
Blues, не стреляй бре жена! Ще им оправят кандидатурите на близнаците, не могат да са различни, заедно си вървят. Някой родител може да е недовидял, може да се мисли за хитър, но номера не минава, споко.  Hug

Wink патлакът ми е за управницте ни, не за родителите  Mr. Green

# 709
Обяснете ми само моля, нямаше ли най- после да се забрани на близнаците да пишат различни кандидатури, а просто нявсякъде да си вървят с еднакъв брой точки.  newsm78 Ето сега пак се обърквам, защото виждам близнаци, в социалнта опашка, единият с 10, а другият със 7 точки... Е това на нищо не прилича  #Cussing out Аз съм "за" предимството, с което се ползват, но поне да вървят в комплект навсякъде...
И пак осъзнавам как се ядосвам несправедливо срещу хора, които са в моето положение, а вината да стигнем дотук е на съвсем други  #2gunfire

Пиши им на обратна връзка. Може нещо да се е бъгнало или просто да са забравили за игрите на някои родители.

# 710
  • София
При мен пък от вчера влязоха 24 нови деца в граничната група!!!! От къде идват тия деца, къде са били до сега? Нямам думи просто. Ако продължава в същия дух, до четвъртак ще са влезли още 60. хахахха

# 711
  • София
А при нас опашката от чакащи не мърда едни и същи деца си седят говоря за първите 30 деца и % всеки ден пада  newsm78

Като пуснаха % и а зне виждах и питах къде са, но тогава ми изписваше висок шанс за прием и не ми показваше %. След което се появиха 2-3 деца и ми изписа % вече. Процентите се виждат при кандидатурите. Сигурно по първо желание сте с висок шанс и затова не ви се изписва % и не го виждате.

На 24 ли ще излезнат списъците на приетите или в понеделник, че вече съвсем изперках , ако и тази година не ни примат май ще се гледаме до предучилищна  #Cussing out

# 712
Досега смятах изтекоха ми очите оставаме около 30 деца за 7-8 места!!!! Ще полудея вече!!!

# 713

Като пуснаха % и а зне виждах и питах къде са, но тогава ми изписваше висок шанс за прием и не ми показваше %. След което се появиха 2-3 деца и ми изписа % вече. Процентите се виждат при кандидатурите. Сигурно по първо желание сте с висок шанс и затова не ви се изписва % и не го виждате.

На 24 ли ще излезнат списъците на приетите или в понеделник, че вече съвсем изперках , ако и тази година не ни примат май ще се гледаме до предучилищна  #Cussing out

Благодаря много  bouquet

# 714
А и само докато напиша поста се добавиха още 2 деца!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 715
  • гр.София
При мен пък от вчера влязоха 24 нови деца в граничната група!!!! От къде идват тия деца,
 Shocked

Май Астарта питаше по-назад за близнаците-помня много добре,че в някои градини,за да влезе и втория близнак (в социалната опашка) изяждаха едно място от общата опашка.

# 716
Добре де, що за шанс е 118%? Това за мен е някаква абсурдна грешка. Ако е 100% - ще изпише ВИСОК шанс и няма изобщо да дава проценти. Как така 118%? Poctor, моля те, питай екипа на ИСОДГ в обратната връзка как може процентът да е над 100  Peace

Ето и отговорът, който ми пратиха:

Уважаеми господин/госпожо,
Получихме вашето запитване: Здравейте,Отговорът ви не ме удовлетворява. Много добре знам колко е процентът вероятност да приемат детето ми към момента. Интересува ме защо в неделя вечерта системата показваше шанс : среден - 118 вероятност в гранична група, и по-точно как изчислихте процентът да бъде над 100?

Нашият отговор:

Имаше технически проблем с една група деца, който беше отстранен. В момента процентите са коректни.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 18:59 от AnMary

# 717
  • София
Благодаря много, poctor, чаках да разкажеш какво е станало! Поне си казаха за проблема, грешка е било.

Бланк, това е... ужасно несправедливо ми звучи  Rolling Eyes Как така при другите класирания отпускат извънредна бройка за неприетия близнак, а при официалното, голямо и хипер-мега-важно годишно класиране ще взимат от местата по общите критерии  #Crazy

# 718

В коя детска градина са тия близнаци? Не би трябвало да са с различни точки.

# 719
  • София, под Карлсон
Ето ги в червено:
61 ОДЗ 'Шарено петле ', Слатина
в 1-ва група от септемрви, родени 2007г.

СПИСЪК НА ЧАКАЩИТЕ ПО СОЦИАЛНИ КРИТЕРИИ - 9 свободни места
1. Божидара Петкова Арнаудова   10.2 т.   100423
2. Неда Ивайлова Недкова                   10.2 т.   100423
3. Таня Филкова Атанасова                   10.2 т.   100423
4. Христина Петкова Арнаудова   10.2 т.   100423
5. Радостин Валентинов Иванов   10.1 т.   100423
6. Дария Стефанова Спасова   10.0 т.   100423
7. Филип Богданов Чочков                   9.1 т.   100423
8. Калия Зорницова Александрова   8.2 т.   100423
9. Стилиан Симонов Лаловски   8.2 т.   100423
10. Даниел Аделинов Костадинов   7.1 т.   100423
11. Стефан Стефанов Спасов   7.0 т.   100423