Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 448
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
http://www.makingbabies.co.za/index.php?option=com_content&v … 08&Itemid=118
Тук на този адрес има много хубава диаграмка за Инофолика

# 61
  • София
Момичета, току-що видях, че ми идва - ще си имам цикъл  Grinning
Това прахче наистина е вълшебно!
Пия го от месец и малко, но виждам резултатът сега. До сега единствено с хапчета съм го предизвиквала. Боже, какво облекчение  Grinning
Дано скоро да имам и други хубави новини, толкова съм щастлива, а сега е късно и няма на кого да се похваля освен тук във форума.
Стискам палци при всички да усетим вълшебния ефект на Инофолик   Grinning

Karina5785 диаграмката е много, много хубава  Grinning

# 62
Браво на теб! Честито!  Mr. Green (това за М)  Hug (а това за теб!  Wink ) А каква доза и колко пъти дневно го пиеш?   bouquet

# 63
  • София
Здравей, Jana Ina,
пия го по два пъти на ден, сутрин и вечер.
Пия още чай от бял равнец (горчи, но пише че помага), геритамин нео, хапвам си по малко зрънца от ленено семе, похапвам по малко овесени ядки с кисело мляко и си правя сок от цвекло с ябълка (пия по много от него и съм пристрастена). Отделно ходя и на фитнес и се надявам да сваля някой и друг килограм и така да си помогна още повече. Grinning

# 64
Евелина, благодаря ти за отговора!   bouquet Пожелавам ти успех в борбата с килограмите и да видиш скоро 2 чертички!  Hug

# 65
  • София
Момичета, доста съм притеснена, защото цикълът (днес е 3 ден) ми е много оскъден, по една лъжичка течност на ден и не е чист, изглежда така сякаш е утайка от кафе. Изобщо не знам какво да си мисля, не ми се е случвало до сега.  Shocked
Нямам никакви симптоми - не ме болят гърдите, не са пораснали, нямам болки никъде, всичко ми е наред като никога.
Явно не е цикъл. Дано не е някаква инфекция и аз не знам какво да мисля.
Ще посетя гинеколог задължително в понеделник.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 22:53 от Евелина

# 66
След първото ми инвитро като спрях лекарствата имах точно такъв цикъл какъвто ти описваш.Така беше три дни подред и след това всичко си стана нормално.

# 67
  • София
СЛАВИ благодаря ти за отговора. Аз направих една инсеминация, но след това имах нормален цикъл и точно след него започнах да пия инофолик, помислих, че благодарение на него имам цикъл, но само гинеколога ми ще може да ми каже какво става. Или е някаква инфекция или организма ми се чисти от нещо  Shocked
Трябваше много по-отдавна да се включа в този форум и да чета, чета, чета за да съм информирана.
А самия инофолик ме кара да се чувствам много спокойна и имам невероятно здрав сън, даже днес спах до 12 часа и ако приятелят ми не ме беше събудил, кой знае кога щях да стана  Laughing

# 68
Сега ти видях пост, Ева. утре бягай на лекар, защото този тип течения са на хормонална основа.  Peace Накарай го да ти пусне и хормони, за да изясниш за себе си какво става.  Wink

# 69
Поръчах си прахчетата от Ремедиум Simple Smile Миналия месец пооправих щитовидните хормони, но все още нямам О. (поликистоза), предстои ми и тест за ИР. Док. ми предписа 2*1 инофолик и Дуфастон, защотот без него не ми идва цикъла Sad Планирам инсеминация и въпросът ми е: трябва ли да изчакам известно време или ако следващия цикъл имам О. мога да направя стимулация и съответно инсе-то? притеснявам се да не избързам и после да съжалявам за това. Наличието на О. достатъчна предпоставка ли е или има фактори, които биха могли да окажат неблагоприятно влияние в/у  износването? (Питам, защото виждам, че на някои от вас са препоръчали да попият медикамента известно време и после да започват опити) пия  и метфогама Simple Smile

# 70
  • София
Lynette здравей,
със сигурност трябва да изчакаш и да имаш овулация, за да направите инсеминация, иначе няма смисъл.
Здравей, Jana Ina аз отидох на лекар и той ми каза, че според него имам цикъл, който е малко по-различен от досегашните (и той не знае защо). Той каза, че ще ми пусне изследвания на хормоните при следващия цикъл, защото те се правят между 3 и 5 ден от цикъла. Това така ли е наистина? Аз смятам че беше различен, тъй като не пия вече дуфастон. Има някои гинеколози, които не знаят какво правят, но това е тема на друг разговор. Също така видя, че имам киста на левия яйчник с големина 1.99/1.90 см, но аз имам съмнение че това е фоликул, а не киста. Утре ще ходя в Токуда, за да видим дали е изчезнала тази киста. Ако не е значи е киста, ако се е махнала значи е бил фоликул.
Не знам дали ви се е случвало да усещате, че лекарите грешат и вътре в себе си да знаете, че това, което ви казват е грешно. Аз имам точно това усещане.
Смятам че е бил фоликул, защото пия усилено инофолик и вярвам много в това прахче.

# 71
Евелина , задължително, ще ме стимулират другия месец. Просто чудех дали е достатъчно условие наличието на О.

# 72
  • София
Кафето унищожава инозитола
Когато приемате Инофолик нека да има пауза от 1,5-2 часа от приема на кафе

# 73
  • София
denis_d,  както винаги си абсолютно права Simple Smile добре, че не пия кафе, става ми лошо от него.

Lynette, пожелавам ти да бъде успешна инсеминацията и да ни зарадваш след месец  Hug

# 74
Кафето унищожава инозитола
Когато приемате Инофолик нека да има пауза от 1,5-2 часа от приема на кафе
А чай може ли да се пие? И някакви други ограничения има ли?
Благодаря предваритлено  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт