Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 448
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, на мен ми изписаха да пия по 2 на ден за 6 месеца!в една опаковка има 20, тоест за 10 дни излиза около 21-23 лв в зависимост откъде ще го купите,Изписаха ми го заради поликистозни яйчници. Дано да има резултат!Ще пиша скоро пак до 2 седмици, за да кажа и аз резултата...Ако някой друг има напредък с него-в зависимост за какво го пие, нека да пише, да сподели Wink

# 76
  • София
Кафето унищожава инозитола
Когато приемате Инофолик нека да има пауза от 1,5-2 часа от приема на кафе
А чай може ли да се пие? И някакви други ограничения има ли?
Благодаря предваритлено  bouquet
Може, но пак да има пауза / не се знае след време може да  излезе нещо, че и чая ,  не говорим за билки Simple Smile също му пречи нещо /
Не виждам какъв е проблема да се спази пауза - не е казано да не се пие кафе Simple Smile

Аз пия инозитола 2 часа след кафето. Моята дъщеря си го слага в бутилката с  минерална вода и за 40-50 мин го изпива /навик от фитнеса /

# 77
  • София
Здравейте, на мен ми изписаха да пия по 2 на ден за 6 месеца!в една опаковка има 20, тоест за 10 дни излиза около 21-23 лв в зависимост откъде ще го купите,Изписаха ми го заради поликистозни яйчници. Дано да има резултат!Ще пиша скоро пак до 2 седмици, за да кажа и аз резултата...Ако някой друг има напредък с него-в зависимост за какво го пие, нека да пише, да сподели Wink

Купи си Инозитол + ФК /от Айхерба е много изгодно Simple Smile/

# 78
denis_d, благодаря за отговора. Аз не пия кафе, но когато прочетох поста ти, тъкмо си бях разтворила прахчето в зелен чай (студен). Вече го разтварям във вода между закуската и обяда и вечер след вечеря. Надявам се да се усвоява.

# 79
  • на брега
Включвам се в темата. Пия инофолик от две седмици. Изписаха ми по две сашета на ден в продължение на три месеца. Първата кутия купих от аптека Ремедиум на Граф Игнатиев в София. В града, в който живея не открих никъде инофолик. Видях, че аптеки "Ремедиум" имат електронен магазин, след регистрация в сайта им поръчах още две кутии, всяка от тях с по 30 сашета. Цената на една кутия в електронния магазин е 24.99 (за 30 сашета). Поръчах ги в понеделник, пристигнаха във вторник.

# 80
Здравейте, на мен също ми го изписаха, но два пъти на ден по две сашета. Дали не е много?

# 81
  • София
Не е много Simple Smile
По-изгодно излиза да си го поръчате от Айхерба /Инозитол + ФК/

# 82
  • Пловдив
Denis,да разбирам ли че главната съставка на инофолик е инозитол? + ФК която и да е или точно определена?

# 83
Аз не съм Денис, но ти отговарям.  Wink Да, 2g инозитол + 200mcg фолиева = 1 саш инофолик.

# 84
  • София
Аз не съм Денис, но ти отговарям.  Wink Да, 2g инозитол + 200mcg фолиева = 1 саш инофолик.

Peace - ФК е по-добре да е мета /нея си купуваш от БГ, че е по-изгодно /

# 85
  • Пловдив
Благодаря ви момичета!  bouquet  bouquet

# 86
Чудя се дали наистина е ок да се замени Инофолик с инозитол и ФК?
Предполагам (без никакви познания по темата), че след като лекарството се предлага в тази комбинация, инозитола се усвоява по-добре в комбинация с малко количество фолиева киселина. И пак предполагам, че лекарството на прах се усвоява по-бързо от таблетка. Затова се чудя не е ли проблем инозитола да се приема на прах, а ФК на таблетка. Иначе цената на i-herb е в пъти по-ниска от тази, за която купувам тук и доста се изкушавам.

# 87
  • София
Арлина
Не е проблем, че ФК е табл.
И праха и таблетката се разтварят в стомаха и така се усвояват - т.е попадат и отиват на едно и също място. За 10-на мин се разтварят в стомаха

# 88
Аз пия инозитол на капсули, съдържащи прах и към него неофолик мета. Определено има ефект, така че явно не е проблем, че ФК е на хапчета.  Peace

# 89
Благодаря за отговорите, ще поръчам след празниците (като се освободят малко пощите).

Общи условия

Активация на акаунт