Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 450
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
В случая, бързината на действие не е от значение Peace. Това важи са друг тип лекарства, напр. обезболяващи, температуропонижаващи, противоалергични и т.н.
Не мисля, че 20 минути са от значение за инофолик (толкова е разликата в усвояването при разл. форми).

# 91
Аз не съм Денис, но ти отговарям.  Wink Да, 2g инозитол + 200mcg фолиева = 1 саш инофолик.

Peace - ФК е по-добре да е мета /нея си купуваш от БГ, че е по-изгодно /

А от Iherb.com кой точно инозитол си купувате ? / че са много.../

# 92
  • София
Аз си купих на Healthy Origins - 8 oz. Правя си дозата от 3 чаени лъжички и ми идва 1800 мг, затова ги правя с връхче (имам си специална такава мярка, не пълня истинска чаена лъжичка Wink). Не зная какво е качеството, защото нямам база за сравнение. Просто това "хванах за ушите". http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Inositol-Powder-8-oz-227-g/4780?at=0

# 93
Аз не купувам от херб, а от амазон, така че нека се включат момичетата, които са споменали херб... Peace

# 94
# 95
Денис, това на колко хапчета се равнява? Защото аз поръчвам ето това
http://www.amazon.co.uk/Swanson-Inositol-650mg-100-Capsules/dp/B … 479194&sr=8-1
, което ми се струва по-евтино. Не знам само че с доставката до бг колко ще излезе... Wink

# 96
Аз поръчах на Now foods, защото преди време съм проучвала марката и съм ползвал и 1-2 други неща. Видях, че има и по-евтини варианти, но не посмях да рискувам с тях. Все пак ще ми бъде в пъти по-евтино от сега. Само да дойде пратката (вчера пуснах поръчка), че по празниците е лудница в пощите.

# 97
Интересува ме дали Инофолика помага при високо ЛХ? Всичко друго ми е в норма но ЛХ е два пъти по-високо от ФСХ, и имам ПКЯ. Ако някои има резултат от лечение на такъв проблем да спадели.  Hug

# 98
  • София
Денис, това на колко хапчета се равнява? Защото аз поръчвам ето това
http://www.amazon.co.uk/Swanson-Inositol-650mg-100-Capsules/dp/B … 479194&sr=8-1
, което ми се струва по-евтино. Не знам само че с доставката до бг колко ще излезе... Wink
Твоето е 30 дози / по приблизително 2 гр./- £5.28   а имаш и шипинг

На Jarrow Formulas - са 113 дози по прибл. 2гр. $16.17

На Now Foods - са 56 дози по 2 гр. - $11.46

Доставката до БГ е 4$

# 99
  • София
denis, а от митницата ли го взимаш или ти го носят на адреса-мен единствено това ме спираше да поръчвам и си плащам 6-те паунда в амазона  Thinking

# 100
  • София
hristina21

На митница не съм ходила /все още Simple Smile/ получавам си ги в пощата.
Последните 20 дни пратките отиват на митница, но според мен е 'временно явление' - заради мерките за сигурност / в последните дни/ и Коледа /да посъберат такси / Simple Smile

Изчакай до след НГ и когато пак започнат да се получават в пощите - пусни си поръчката.
Подбери си неща до 15Е /за да не плащаш ДДС/ - въпреки, че и с ДДС-то пак ти е по-изгодно

Друг вариант е да ги пускаш до малки градчета в провинцията където няма митница Simple Smile -тогава задължително отиват в пощата.

# 101
  • София
Много благодаря за инфото  Hug Ще поизчакам тогава и ще взема да се пробвам,ако съм късметлийка,че ми е супер неудобно да ходя до там

# 102
Да се разпиша и аз! От вчера пия инофилик, по едно прахче на ден и мисля така профилактично да го вземам 3 месеца и после да си пусна едни хормони. Дано да има положителен ефект.  Thinking Щом всички изказват такива добри отзиви, пък и може чудото да стане. Ако при някой вече е станоло да се обади  Mr. Green

# 103
Аз и този месец мога да се похваля от инофолика.  Wink Освен, че ми стана по-лек, вече ми е и по-кратък мц. Ако сега и ову засека, ехеее... Laughing Веднага ще докладвам!  Grinning

# 104
  • София
Аз и този месец мога да се похваля от инофолика.  Wink Освен, че ми стана по-лек, вече ми е и по-кратък мц. Ако сега и ову засека, ехеее... Laughing Веднага ще докладвам!  Grinning
Хубави новини Simple Smile стискам палци за овулацията   bouquet Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт