Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 465
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, минавам да ви кажа, че на 23тия ден си засекох овулацията!  Peace  Пих първо три месеца м2 тон, после инофолик, м2 тон и диабекон още три месеца и сега продължавам един месец само с инофолик. Всичките са ми изписани от доктор, така че не ги пийте на своя глава без да се посъветвате с този, който ви лекува! Peace

# 106
  • София
Момичета, изписаха ми инофолик за подобряване на яйцеклетките. Снощи пих едно прахче,както и дифлукан капсули за гъбичките,освен това и половинка метфогама. И стана мазало. Хвана ме яко разстройство,сутринта като се събудих ми се повръщаше. Някой друг имал ли е подобни оплаквания от инофолик-а. Или може от всичките тия на куп се получи така  Rolling Eyes newsm78

# 107
  • София
nimfi4ka,инозитолът,който е една от съставките на инофолика има разхлабващо действие, същото има и метфогамата,в началото,докато свикнеш с нея,като страничен ефект е възможно и да ти се гади. Ако това състояние продължава по-дълго от седмица, е добре да говориш с лекаря си,да ти смени метфогамата с друг метформин. Аз бях така от Сиофор и така и не свикнах с него

# 108
  • София
Мерси много за отговора,Христина 21 Hug!
Метфогамата ми беше изписана 3 пъти по половин от най-ниската доза,но не ми понесе хич и я спрях. Сега ми я намалиха по половин само веднъж на ден от най-ниската доза. А тоя инофолик ми е нов. Дано отшумят нещата за седмица както казваш и да свикна,че уж са за добро тия лекарства Tired

# 109
Почваш с половинка метфогамма вечер, след 3-4 дни добавяш половинка и сутрин и след още толкова вкарваш обедната доза. Така няма странични ефекти.  Peace

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:40 от Jana Ina

# 110
Аз го пия в момента , той е на прахчета. Една кутия съдържа 30 бр. прахчета и е на цена 26,80 лв. Нямам никакви странични ефекти от него. В него се съдържа: инозитол и фолиева киселина.

# 111
И аз го пия в момента + метфогамма 500 мг. 2х1. Много го хвалят, предполагам, че ако има благоприятен резултат ще е по-скоро от метфогаммата, но все пак е редно да мине време, за да се наблюдава ефекта. Принципно често го изписват при  опити за забременяване с ПКЯ, защото действа благоприятно за ИР и съдържа филиева киселина.

# 112
Аз го пих преди да почна метфогамма-та и имаше резултат. Но според мен трябва да се пие поне 3 месеца, за да се види резултат.  Peace

# 113
Да, аз го пия три месеца, но за съжаление като не пиех само него и малко трудно се усеща ефекта. Сега съм се запънала да не слушам лекарите и да не пия нищо друго, освен инофолик и метфогамма, и се надявам до 2-3 месеца и аз да се похваля с наличие на овулация без намесата на гадния клостилбегит  Wink

# 114
Здравейте, реших и аз да споделя моя проблем. Аз също имам СПКЯ лекувам се от близо 5 години, никога цикълът ми не е бил редовен (сега съм на 21г.)и съм сменила за съжаление над 6 различни гинеколози,от последната докторка съм много доволна прие проблемът ми на сериозно (за разлика от предишните) и започна да ме лекува, правих си всевъзможни изследвания всичко ми е наред и с хормоните също, януари месец за двадесет дни качих 7кг., като по нищо за този период не съм си променила начина на живот или менюто... от вече близо 2 месеца пия Inofolic по 2 прахчета на ден незнам колко е добър или какво става в моя организъм, но нито ми идва цикъла, нито усещам, че нямам апетит или да слабея! Ако може някой да ми помогне, или поне да ми каже нормално ли е или случвало ли се е и на него. Ще изчакам още няколко дни да видя дали ще се случи нещо и ще се наложи да се консултирам отново с моя доктор.Благодаря предварително !!!

# 115
Как е доказана тази СПКЯ, хормони, кисти? С какво си я лекувала досега? Някакви хормони приемаш ли? Тест за инсулинова резистентност правен ли е? Продължаваш ли да качваш килограми? По принцип колко килограма беше? Хормоналните изследвания на кой ден от цикъл са правени? Изследвала ли си андрогени? Дай повече информация, така може да сме по-полезни.

# 116
Здравейте момичета.Аз съм с висок пролактин и наскоро открита ПКЯ.За пролактина вземам бромокриптин,след като прочетох темата реших да си взема инофолик.Пия го от 5 дена,като от 3 дена забелязвам подпухване под очите и леки сърбежи.Днес сутринта под едното си око имах оток.Случвало ли се е на някоя от вас подобно нещо след приема му?

# 117
rakel, да не би да си алергична към някоя от съставките? Не ми се е случвало нищо подобно. За съжаление след 6 месечен прием при мен положителният резултат от инофолика е само заздравяването на косата... Предупредиха ме, че действа по-бавно, но след като има ефект за косата, можеше и на яйчниците да повлияе, знам ли  newsm78

# 118
  • София
Здравейте момичета.Аз съм с висок пролактин и наскоро открита ПКЯ.За пролактина вземам бромокриптин,след като прочетох темата реших да си взема инофолик.Пия го от 5 дена,като от 3 дена забелязвам подпухване под очите и леки сърбежи.Днес сутринта под едното си око имах оток.Случвало ли се е на някоя от вас подобно нещо след приема му?
Инофолика е Инозитол + ФК
Инозитола ти е Витамин В8 - водоразтворим. Може да си алергична - намали дозата, раздели я на отделни приеми.

Много рядко се случва, но познавам едно момиче, което също реагира така - оток на долните клепачи, но беше много упорита и реши, че няма да се даде на тази алергия Simple Smile  - ако случайно прочете това да сподели Simple Smile
Пиеше и големи дози вит.С  /1 грам на 3 приема/ - и го преодоля

# 119
  • София
rakel ,аз ,по принцип съм алергична към Милгама-което си е основно В комплекс ,в малко по-големи дози-изривам се по лицето,така че,ми изглежда напълно възможно да си алергична към инозитола,който е основната съставка на Инофолика. Към инофолика не съм проявявала алергия,дори вече пия само инозитол,отделно-нямам проблеми,но,пробвай,наистина,да го разделяш на по-малки дози.

Общи условия

Активация на акаунт