Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 467
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря,дали ще има ефект ако не успея да го приемам 3 месеца?Чета че минимума е 3 месеца.
Ефект ще има, но той се увеличава с времето 
Ако нямаш сериозен проблем, ще ти повлияе по-бързо
Той действа моментално на метаболизма

# 601
  • varna
А как да си го назнача по1 прахче или 2?

# 602

По добре е докторът да ти го назначи, но се пие по принцип 1 прахче.

# 603
  • София
Странно, на мен ми бяха предписали по 2 на ден... Ама ми дойде много като парички, защото пиех и Кориолус тогава, само той е 50лв.  Thinking
Сигурно според нуждите се определя.

# 604
Странно, на мен ми бяха предписали по 2 на ден... Ама ми дойде много като парички, защото пиех и Кориолус тогава, само той е 50лв.  Thinking
Сигурно според нуждите се определя.
И на мен по 2 ми препоръчаха...аз си взех обаче Инозитол и фолиева от Ай херб и като цена е много добре  Peace

# 605
  • София
А като дозировка същото ли се постига?
Между другото аз го пих това нещо 4м, нямах особен ефект. Тъй като сега поликистозата ми се влоши твърде много, освен хормоните, които се налага да пия, мисля пак да започна Инофолик....може пък да ми помогне сега.
Отчаянието какво ли не прави  Grinning

# 606
Да,аз имам една малка кухненска везна и с нея действам  Grinning , не помня къде четох,може и тук,в темата,че Инофолика вече е на по-достъпна цена  Thinking
Сега видях - 23-24 лв. за 30 сашета  Peace , според мен е същото,колкото си беше и преди - около 50 лв. за месеца  Peace

# 607
  • София
По 2 на ден  Peace

Между другото аз го пих това нещо 4м, нямах особен ефект. Тъй като сега поликистозата ми се влоши твърде много, освен хормоните, които се налага да пия, мисля пак да започна Инофолик....може пък да ми помогне сега.
Отчаянието какво ли не прави  Grinning
Инофоликът не е панацея при СПКЯ, помага, но не може да те излекува - трябва да се лекува причината

# 608
  • София
Денис, факт е,че трябва да се лекува причината за СПКЯ, но в моя случай причина се води че няма. Имам ИР, чието лечение даде ефект на този етап, но ПКЯ се задълбочи. Общото мнение на лекарите,през които минах е че ИР е следствие на ПКЯ, проблем с инсулина имам от година, с ИР от 8! Всичко друго ми е наред.
То е ясно,че не е панацея Инофолика, просто се надявам сега в комбинация с други неща да ми поизчисти яйчниците, защото когато пиех само него - ефекта беше никакъв.
  bouquet

# 609
  • София
Денис, факт е,че трябва да се лекува причината за СПКЯ, но в моя случай причина се води че няма. Имам ИР, чието лечение даде ефект на този етап, но ПКЯ се задълбочи. Общото мнение на лекарите,през които минах е че ИР е следствие на ПКЯ, проблем с инсулина имам от година, с ИР от 8! Всичко друго ми е наред.
То е ясно,че не е панацея Инофолика, просто се надявам сега в комбинация с други неща да ми поизчисти яйчниците, защото когато пиех само него - ефекта беше никакъв.
  bouquet
Ок. тогава включи и др. добавки - само Инофолика, няма да помогне
Таурин /АК/ 
Хром,
Цинк,
Магнезий,
Л-Карнитин, вит. В-комплекс,
вит. Е,
вит. С,
вит. Д
ALA,
вит.Д
Магнезий
Жен-шен, Спирулина, Сминдух
Омега 3
GLA – Масло от вечерна иглика
и най-вече: Аргинин и NAC - подпомагат О. / доказано при СПКЯ/

# 610
  • София
еха...дълъг списък...
сърдечно благодаря за информацията, Денис!  Hug

# 611
 Здравейте,

Днес бях на доктор и освен другите неща, които имам (за друга тема), ми каза, че яйчниците ми са поликистозни. Предписа ми Инофолик по 2 пъти на ден за един месец и после 6 месеца по 1 път.
 Имам болки ниско долу, но менструацията ми е редовна, с изключение на това, че не винаги ми идва в деня, в който трябва.
 Та, въпросът ми е - има ли смисъл да ги пия тези прахчета? И може ли без да са ми изследвани хормони да ми се постави такава диагноза?

Благодаря предварително!!!

# 612
  • В сърцето на любимия човек
Та, въпросът ми е - има ли смисъл да ги пия тези прахчета? И може ли без да са ми изследвани хормони да ми се постави такава диагноза?
За мен има смисъл, но дали ще ги пиеш е твое решение.
Може - на база ехографски преглед. Поликистозните яйчници имат различна структура.

# 613
За мен има смисъл, но дали ще ги пиеш е твое решение.
Може - на база ехографски преглед. Поликистозните яйчници имат различна структура.

А необходимо ли е толкова дълго време да ги пия, защото 6 месеца са си доста дълго време?!

# 614
  • В сърцето на любимия човек
За мен -да. Аз имам намален яйчников резерв и пия по 2 прахчета вече повече от 6 месеца. На 3-тия месец хормоните ми бяха по-добре, а на 6 - тия месец имаше видимо подобрение при ехографския преглед - единият ми яйчник, който почти не функционираше, вече овулира редовно.
 Лекарката ми, специалист по репродуктивна медицина ми каза да ги пия докато не заременея, което предвид факта, че сме на етап ин-витро изобщо не се знае кога ще е.
Ако са ти скъпи, някои момичета си поръчват от интернет отделно инозитол на прах и фолиева киселина.

Общи условия

Активация на акаунт