Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 465
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря момичета. Според вас да си взема ли инофолика

# 631
  • София
Няма да ти навреди Simple Smile но не се и знае колко ще ти помогне. Консултирай се с АГ и ендокринолог, не си назначавай сама лечения.

# 632
Записвам се да следя темата, мисля да попия и аз инофолик. Единият ми яйчник е поликистозен и МЦ рязко ми намаля в сравнение с обилния преди време. Опитваме от доста време за второ детенце, но безрезултатно. Дано това помогне!

# 633
  • София
Sisley16, а с лекар консултирала ли си се? Инофолик помага 50/50,но не и когато има по-сериозни смущения.

# 634
Миналата година ходих по изследвания, но не ми откриха нищо. След раждането на дъщеричката ни, продължих да пълнея. Предписаха ми Сиофор, защото ендокринолога сметна, че е на сресова основа. За няколко месеца свалих 16кг.

Опитваме за бебе от повече от 6 месеца, аз не съм първа младост де  bowuu та отидох на гинеколог и тя видя, че единия яйчник е поликистозен, като пчелна пита. Аз спрях Сиофора, когато започнахме да опитваме за бебе, но се оказа, че съм допуснала грешка, а и от тогава отново започнах да качвам килограми. Ние живеем в чужбина, а там никой не ти обръща внимание за подобни оплаквания!

В момента пия Дуфастон. Предписаха ми го само за няколко дни, защото съм в овулация. Стимулира ми яйчника гинеколожката, тъй като фоликулът е 14мм на 14 ден от МЦ, а трябва да бъде около 17-18мм. Утре пак отивам, за да видим какво се случва.

Доколкото разбирам от изчетеното от мен, този Инофолик е хранителна добавка и е доста сполучлив при стимулация на ПКЯ. Затова реших да опитам.. ???? newsm78

# 635
  • София
На някои момичета помага, на мен - изобщо. На мен като ми го предписваха още си ми казаха,че е 50/50, може да помогне, може и нищо да не направи. Сиофор помага много за качеството на яйцеклетките. Правила ли тест за инсулинова резистентност? Това е основен първоизточник на СПКЯ, за него се пие СИофор, понякога в по-голяма доза.
Аз съм скептична за стимулации при СПКЯ, невинаги влияят добре на яйчниците, дано при теб да се получи овулация   bouquet

# 636
Дано!  Praynig Благодаря ти! Ще направя и това изследване за ИР.

# 637
Здравейте, да Ви попитам през колко време пиете инофолик и кафе. Понеже на различните места пише различно време.

# 638
Един час, мисля че е добре.

# 639
Един час, мисля че е добре.
МЕРСИ! Simple Smile

# 640
А по 1 или 2 пиете ? Чудя се дали от 1 ще има ефект  newsm78

# 641
  • В сърцето на любимия човек
Аз пиех сутрин и вечер по 1 прахче, горе-долу на интервал от 12ч. Даже не го разтварях във вода, а си го изсипвах в устата и го преглъщах с няколко глътки вода.

# 642
А по 1 или 2 пиете ? Чудя се дали от 1 ще има ефект NeWS78

Аз пия по едно, от близо 20-тина дни. За сега не виждам видим ефект, но то пише, че трябва поне 3-месеца да се пие, за да има ефект.

# 643
Здравейте,
пиша за малко пояснения докато успея да се свържа с лекарката ми.Правим опити за бебе и вече 4ти месец за неуспешни, за съжаление. Още първия месец бях при док-а и тя спомена , че ако се забави бебчо да пробваме този препарат, но не ми даде никакви насоки нито от кога, нито колко да го пия. Нямам никакви проблеми (да чукам на дърво ) , но вече се чудя какво да направя. Някакви съвети?

# 644
Може да се пие всеки ден, но да има поне час разлика с приема на кафе. Дозата е едно или две прахчета дневно, две е по-добре. Сутрин и вечер преди хранене.

Общи условия

Активация на акаунт