Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 449
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На мен ми казаха да пия по едно прахче на ден, желателно е поне 3 месеца.
Идеята е да подобрим яйцеклетките преди поредното инвитро, защото последния път не бяха изобщо хубави.

# 16
Някой знае ли какъв му е състава?

# 17
Цитат
Inofolic contains Myo-Inositol and Folic acid for the effective treatment of PCOS and ovulation induction with no side effects!

http://www.makingbabies.co.za/index.php?option=com_content&v … 08&Itemid=118

# 18
  • София
Здравейте, раздвижвам темата, за да ви попитам имате ли вече някакви наблюдения за дейсвтието на Инофолика върху себе си. При мен потиска апетита много убедително, не отслабнах за сега, но усещам как апетитът ми намаля. Ако го изпия половин час преди ядене след това въобще не ми се яде, а съм голяма лакомия.

# 19
Здравейте,
аз го пия вече около 15 дни. Не ми е повлиял по никакъв начин на апетита, но имам вече около 1 седмица постоянни коремни болки. И си внушавам, че сигурно влияе на хормоните и затова ме боли..Simple Smile Но нямам потвърждение от лекар за това.

# 20
  • София
Лари, да не е от ову тази болка или от череши. Преминах през такава болка, но при мен овулацията така си протича.

# 21
Шмати, нямам никаква идея. По-скоро гадая какво може да е. Болката е същата като при овулация, но не би трябвало да се случва сега.А и д-р Владимиров не ми каза, че съм в такъв период, а той ме прегледа преди няколко дни. И сега чакам отзиви от някой, който има малко повече представа от мен какво би могло да се случва Simple Smile

# 22
  • София
http://www.lolipharma.it/inofolic.aspx
Инозитол  /холин или Витамин B8/  + Фолиева к-на

# 23
Здравейте,момичета!И аз да се включа в темата!И на мен ми изписаха Инофолик 2 пъти на ден по едно прахче!Не ми казаха колко време да го пия!Предстои ми да изследвам хормони и  може би след това лекарят ще ми каже дали да продължа да ги пия!Какви са тези болки?Всички ли ги имат?                                                                                                                                                                       

# 24
  • София
Не, не се тревожи. Според мен тези прахчета са супер, макар че са скъпички. Лекарят ще ти каже до кога да ги пиеш.

# 25
Здравейте! На мен прахчетата ми подействаха добре заедно с герикапс и след близо 3 месеца липса на цикъл най-после "влязох в ритъм". Дори ми намалиха апетита, което за мен си е постижение  Simple Smile Не съм имала болки, изпила съм само 2 опаковки. Обаче като изследвах хормоните, се оказа че ми е повишен естрадиола и прогестерона.

# 26
  • Пловдив
порових се малко в нета и в интерес на истината не намерих нищо негативно за инофолика.Само положителни неща пише Peace

# 27
порових се малко в нета и в интерес на истината не намерих нищо негативно за инофолика.Само положителни неща пише Peace
то е фолиева киселина, няма как да е лошо  Wink

# 28
  • София
Да и в голям процент от случайте потиска и апетита, въобще как да не го харесваш:}

# 29
  • Пловдив
да бре! Как да не го харесаш? всеки ще иска! Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт