Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 449
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, днес ми дойде пратката и започвам да пия хапчетата. Тук за съжаление не се продава инофолик и съм принудена да пия иноситол + фолиева киселина, но тъй като така или иначе е едно и също, се надявам скоро да има резултат.
Karina5785, би ли написала каква доза пиеш, че дори си отслабнала без диета?  newsm78

# 46
  • Варна/Казанлък
Здравейте!
Бихте ли ми казали от къде във Варна мога да си закупя Инофолик?Питах на две три места и отговора е ,че нямат и не могат да поръчат  Shocked ...

# 47
Тук не става ли?
http://www.remedium.bg/?page_id=14
Много момичета писаха, че в Ремедиум в София ги има, а те доставят, но не знам дали в цялата страна. Обади им се и ги питай!  Wink

# 48
  • София
И аз пия Инофолик от 2 месеца - вече нямам болки в яйчниците, но докторката ме предупреди да спра фолиевата киселина /пиех нео фолик мета/

# 49
Здравейте!
Бихте ли ми казали от къде във Варна мога да си закупя Инофолик?Питах на две три места и отговора е ,че нямат и не могат да поръчат  Shocked ...
Има го в "Санита" на ул. "Ген. Колев"  Peace

# 50
  • Варна/Казанлък
Благодаря много,момичета Hug В Санита не бях проверявала,от там ще си ги взема.
Успех на всички с процедурите...

# 51
И аз пия Инофолик от 2 месеца - вече нямам болки в яйчниците, но докторката ме предупреди да спра фолиевата киселина /пиех нео фолик мета/
Защо ти каза да я спреш?  newsm78

# 52
  • София
Защо ти каза да я спреш?  newsm78
Може би защото я има в Инофолика в достатъчно количество  Rolling Eyes

# 53
Там са само 200 мг., а до 800 мг. дневно се води профилактичната доза преди забременяване и в първите 3 месеца.  Peace

# 54
  • София
На мен не са ми казали да спирам фолиевата,докато пия инофолик

# 55
  • София
Там са само 200 мг., а до 800 мг. дневно се води профилактичната доза преди забременяване и в първите 3 месеца.  Peace

Профилактичната доза е 400 микрограма , не милиграма /мг/

400 микрограма (0.4 mg)

# 56
Извинявам се за мерната единица, грешно съм я написала на български!  Laughing Написала съм до 800 μg, защото гледах три вида витамини и в единия фолиевата беше 800 μg  Wink . Пише 400 μg фолиева и допълнително 416 μg метафолин, който се равнява на 400 μg фолиева...
Folic acid 400 μg
L-Methylfolate 416 μg (equivalent to 400 μg folic acid)
Инфото е на производителя и е от тук:
http://www.femibion.de/asset/common/pdf/RZ_Fem_S1_Beileger_155x2 … JMGrdzz-d%2Cjv0ua

# 57
Здравейте!
Инофолик има в Санита (до пощата) и в аптеката на Майчин дом. По други места съм питала, но не са го чували.
А иначе дозата, която ми исписаха е по 1 прахче сутрин и едно вечер. 
Като кг съм -2, но като четох за инозитола - той влияе на метаболизма на въглехидртатите и може от това да идва и отслабването.
Четох и в чужди статии, че освен подобряване на качеството на яйцеклетките води и до загуба на тегло.

# 58
  • София
Което какво значи че не трябва да я спирам ли или просто с 2 прахчета на ден ще си я набавям

# 59
Здравейте момичета пила съм Инофолик преди да забременея.Дозата ми беше по 1 прахче на ден и го купувах от:
Аптеката на красно село с/у спирката на 83,102
Аптеката на Витошка мисля в отсега между Спирдер и Дика
Аптеката в клиника Щерев цената е между 21,50 и 23,5 чувала съм че и в Студентски град го има.Когато забременях продължих да го пия първия месец защото тъкмо бях купила кутия след като свърши минах на Неофолик или Фолиева киселина.
Не съм се замисляла за отслабване в следстивие на Инофолика но до сега съм свалила 6 кг.
Успех милички Hug

Общи условия

Активация на акаунт