Красиви като пролетни цветя са НОЕМВРИйските деца - 8

• 29 931
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден!

Докато се оправим сутрешното кафе ще е обедно! Simple Smile

Приятен ден!

# 76
Здравейте и от нас!!!

Пролетта настана, и всички хукнахме с количките по градинки и паркове ...

Скоро ще ни трябва това при храненето на бебчетата, ако искаме да приготвяме храната сами:
http://bgkulinar.net/searchres.php?kind=8&search14=e17

Търсих диети за кърмачки, че взех да напълнявам + 2 кг., а не да отслабвам и се притесних ... А вижте какво намерих:
http://medical.bg/diet/56.html

По принцип ям точно или по тази схема, но явно прекалявам  newsm78 знам ли  ooooh!

Лек ден и приятни емоции на всички Simple Smile

# 77
  • София
Много пусто днес в темичката  Laughing
Ние днес се поразходихме порядъчно много. Освен това да се похваля, сдобихме се с нова, лятна количка ето това http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27 След много гледанки и чуденки, това се оказа финалния избор. Пробвах жане енерджито с бебока вътре, не е тясна, достатъчно е дълга НО не можеше да се регулира наклона на гръбчето когато има бебе вътре, колелата скърцаха  Shocked, а какво ще стане ако се подрусат малко, не зная. Тя ми беше фаворит, защото е с многа големи за лятна количка гуми и лека. Баланса с бебе вътре е ок, но въпреки че е по лека от бебе конфорта /моята  Sunglasses/ върви по тромаво. Екс ес на ландерите, ужас, като сложих бебето на най легнало положение и чантата за багаж на дръжките, количката тръгна назад да пада  #Crazy На другите положения не е чак толкова зле баланса, но много неприятно се изненадах.
И така идва моята количка, буташе се най лесно, въпреки че е най тежка 7.5 кила. Не ми се налагам да я вдигам никъде, затова по важна ми беше возията как е, удобна е за бебо, сеника се регулира на височина, което е доста практично, тапицерията е от дишаща материя, надявам се да спарва по малко, има си борд. Недостатък е че багажника е малък, но аз не товаря кой знае какво по принцип, така че това не ми е проблем. Бебо явно си я харесва, ей сега го бутаме тук напред назад и той гука и се смее. Още не сме бутали на вън, но засега съм очарована, дано е така и за напред  Party
Че това са нашите перипетии с количката  Wink

# 78
Betelgeize - Честита да ви е количката  Peace Много е сладка  Simple Smile

Аз влизам да ви пожелая Лека нощ и утре си искам закуската сервирана в леглото

И да не уплаша случайно децата ето ви един Сънчо:

# 79
Привет и от мен!

Синческа, честита годишнина! Да се обичате още дъъъълги години!
Betelgeize, честита ти нова придобивка.
Леле като ви "слушам" колко тежат количките ви, направо ви завиждам. Моята количка тежи 14,5 кг + две бебета с общо тегло над 16 кг + багажи ...  е почти равно на моите килограми (тежа 45 кг).

Моите дзверчета днес станаха на цели 6 месеца. Ех, кога мина това време? Изобщо не го усетих. Сякаш вчера се боксираха в тумбака ми  Laughing

Лека нощ!

П.С. Пу и за мен една закуска в леглото  Mr. Green

# 80
Добро утро!!!

Изненада аз сервирам закуската  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И песничка за събуждане на семейството  Wink

http://vbox7.com/play:ac146d8d

Приятен ден от нас с Тони  Hug Hug Hug Hug
[/color][/size]

# 81
Добър ден!

Betelgeize: честито придобивка!

klodia:  Hug

Новото около на е: от почти седмица Павел взе да се събужда нощно време и търси цици,нещо не е спокоен.Малко като цокне и се оправя и спи при нас на спалнята.Скоро ще има зъбче.Венеца се белее.

Приятна неделя! Grinning

# 82
Здравейте.
Помагайте,че направо умирам,толкова съм болна,кажете някакви бабини рецепти за кашлица,имам и температура,обадих се на педиатърката,тя ми каза какво да пия,ам всеки път като пия лекарствата и ми е мъчно за Ралица,че се наливам са разни сиропи,уж може да се пият от кърмачки,нали пък и педиатърката ми ги каза ,но все пак кажете,че всичко ме боли не мога да дишам,направо е ужасно,дано детето не се зарази,че ....не знам вече.
Хайде,приятни разходки,ние сме карцер вкъщи,няма начин.

# 83
  • Варна
Бейби, за кашлица Деси беше писала преди време за един лек. Аз не съм го пробвала, но няколко от момичета от форума го направиха и останаха много доволни. Незнам дали си го спомням правилно, но... нарязваш наситно сушени смокини и ги заливаш с вряла вода. Оставяш ги половин час и след това изпиваш сока.
За температура - в една голяма купа с вода слагаш 2 лъжици хлебна сода и 3-4 лъжици оцет. И си правиш компреси на китките на ръцете, на челото и стисках напоени кърпи с ръце. По приинцип се слага и на гърдите, но ако кърмиш няма как. Добре е също и на краката, но ако си сама ще е голям зор. Постоянно напоявай компресите, че бързо се стоплят от температурата. Работи безотказно.
И ние сме карцер в къщи. Аз пък съм с голяма хрема. И смъркам вода с морска сол. Много е гадно  Sad

# 84
Благодаря ти,Neya ,ще направя всичко което си написала  Hug.
Оздравявай бързо и ти,че,ако и при теб е така като при мен,да няма никой който да ти помогне.....е ужас.

# 85
  • София
Здравейте.
Помагайте,че направо умирам,толкова съм болна,кажете някакви бабини рецепти за кашлица,имам и температура,обадих се на педиатърката,тя ми каза какво да пия,ам всеки път като пия лекарствата и ми е мъчно за Ралица,че се наливам са разни сиропи,уж може да се пият от кърмачки,нали пък и педиатърката ми ги каза ,но все пак кажете,че всичко ме боли не мога да дишам,направо е ужасно,дано детето не се зарази,че ....не знам вече.
Хайде,приятни разходки,ние сме карцер вкъщи,няма начин.

уффф, и аз бях по празниците с температура и почвах кашлица, но.....се наложи да почна антибиотик Pancef!!!
пих го 5 дни до вчера, а и малката почваше и тя да подкашля, та може да се каже 4е и тя покрай мене го пи!
 та , нали кърмя през час - два!

оправяй се!!!

# 86
baby`06 - аз се оправих с един лек от бабите ... Черна ряпа с мед - за кашлицата  Peace
Черната ряпа се издълбава и "кладенчето" се пълни с мед, престоява една нощ и сока който пусне се пие  Peace - Процедурата е като при Ути Бъчваров - Бързо лесно вкусно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това от мен Оправяй се бързичко  Hug Heart Eyes

Елена , Омана    Hug Hug Hug Как сте момичета как са бебочетата ... Ани ти много рядко взе да пишеш  Peace Домъчня ми за теб  Heart Eyes  bouquet От нас с Тонито

# 87
Благодаря ви,Кло ще пробвам и това.
Свалих температурата,обаче моя мъж се е шашнал и утре сутрин иска да ме води на лекар,та сигурно и аз ще почна АБ.

# 88
  • София
Благодаря ви,Кло ще пробвам и това.
Свалих температурата,обаче моя мъж се е шашнал и утре сутрин иска да ме води на лекар,та сигурно и аз ще почна АБ.

искай да ти пуснат кръв. аз исках освен кръвта , да ми вземат и гърлен секрет.
притеснявах се да не би да имам наква бактерия, защота малката има в очите streptoccoc pneumonie.
за радост всичко ми е чисто, но с почването на АБ се оправих- и температура и кашляне....

# 89
Здравейте и от нас!

Минавам само да кажа, че днес си взех и изпита по право! Остана ми само още един.... Стискайте палци!

Ние сме добре! Днес се разходихме семейно! Времето беше чудесно!

Билянка, Бая - Добре, че се отбивате от време на време!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт