Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Добрич
Честит рожден ден на Пепи /на патерица/!
Да е жив и здрав и много щастлив!
  bouquet

Ленка, весело изкарване на почивката  Peace

Цоци, не се предавай  Hug

# 136
Обаче не ме питайте как ще пътуваме, че сме с влак и с две деца  Laughing Опитвам се да си представя каква гледка ще сме  Laughing

Как ще пътувате - весело ще пътувате....Смело, не е толкова страшно!!!! Да си изкарате добре!

И ако мога с тази УСМИВКА да ви заредя за новата седмица и да ви пожелая да е много, много добра, здрава и успешна!!!!!!!

# 137
Добре, че непишете много, че можах да изчета всичко Laughing . Бяха ми спрели интернета за не платени сметки- само 4 месеца сме пропуснали  newsm78. Добре, че го спират, за да се сетим да си го платим.  В къщи всички сме болни, малката е на антибиотик, аз сега ще ходя да ми видят гърлото, а тати ходи като с противогаз-едва диша, но не се решава на лекарства,аз обаче немога повече.

Цоци, много зареждаща усмивка, голямо слънце е момченцето ти  Hug

# 138
Eто малко от моите гордости

# 139
  • гр.Добрич
Добро утро и лека седмица.

Цоци, преспите минаха, ама сега незнам. Татито беше вкъщи 3 дена и си наваксахме с разходки, сега почивка. Ти се взимай в ръце и без такива.

iyaneva, бързо да оздравявате. Цветята ти са много хубави. Аз също съм пишман цветарка и сега съм засадила половината градина с луковици и 2 рози бучнах, пък да видим ще излезе ли нещо.

Ленка хубаво да си изкарате на почивката. Кой пътува все още с влак?

Момичета, къде мога да прочета за новия прием за детска градина за 2010г?

# 140
Ленка- приятно изкарване.  bouquet
Янева - скорошно оздравяване на цялото семейство. Peace Много са ти хубави цветята.  bouquet
Цоци- страхотна усмивка. Да ви е жив и здрав. Peace
Спинки - доколкото помня изискванията  за прием ги има при директорите на градините , но няма начин и из нета да няма. Peace 
Айде и аз да се похваля   Embarassed :
http://gabriel2.snimka.bg/flowers/cvetya-2010.492993

# 141
  • гр.Добрич
Краси, страхотни лалета и градинка. Значи имаме още една тема да си говорим. Simple Smile

# 142
Аууу...какви красоти..обожавам лалета в градина и не само лалета де...Поздравления Hug..не мога се похваля с такива умения Tired

Дори, тази информация я има в сайта на Общината, обаче ако я намериш, ела ми се обади Twisted Evil  Mr. Green...Иначе директорите на градини я имат, да.

# 143
Краси, страхотни лалета и градинка. Значи имаме още една тема да си говорим. Simple Smile
  Благодаря!     
 с удоволствие ще си говорим и за  цветя стига да не пречим на някой. Laughing  Доста сме май дето имаме градинки. Wink

# 144
  Благодаря!     
 с удоволствие ще си говорим и за  цветя стига да не пречим на някой. Laughing  Доста сме май дето имаме градинки. Wink

Aаааааа няма да стане , аз се отказвам, след снимките, които видях, направо ще се заровя до моите лаленца. И аз до сега се гордях с моите 3 изтръпнали стръкчета Sad. Ти да не си ги опрашвала с някоя роза, какви са тези красоти, аз небях виждала такова нещо.

# 145
Аз пък си имам висяща хризантема:

# 146
iyaneva  - миналата есен си купих луковиците от бриколаж- не предполагах , че ще са чак толкова красиви- и аз останах изненадана.  Laughing   Хризантемата е страхотна- не бях виждала такава.   Wink

# 147
  • Добрич
Браво, браво, работни булки  Hug Hug Hug То цветя, то чудо  Peace

# 148

Язък,че ми е малко далеко.....Иначе както ги гледам тез красоти - нямаше да се чудя откъде да се снабдявам с цветя за някой празник, естествено без да знае стопанката и без пари....И аз обичам цветя, но тази година ще я пропусна......

Кеми, оздравяхте ли?

# 149
Хризантемата ми се получи от редовно неполиване. На мен вътре цветята не ми виреят и миналато лято ту я засуша, ту я полея и тя горката стана висяща хризантема  newsm78 . Сега са избили новички отгоре, висящите от страни трябва да ги изрежа, за да може да цъфне, обаче много въшки ми събира, пръскам с разни щуротии , но ефекта е моментен.

Общи условия

Активация на акаунт