Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Четиво за кафето да сложа - http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=3&id=3555Embarassed Embarassed Embarassed

# 151
  • гр.Добрич
Цоци, ако продължаваш така, кафе няма да ни стигне, освен ако не е в кана. Laughing Да сте здрави всички и да се радвате на живота.

# 152
"При всяко дете имам отделно сърце"...Това е то, Цоцоланке, такава е силата на любовта Hug..Да сте живи и здрави!  bouquet

# 153
  • Добрич
Дидка, изчетох го на един  дъх. Благодаря, че го сподели!!!

Хубав ден на всички!!   bouquet

# 154
Ех,Цоци голям рев му дръпнах с вашата история  Hug Да сте живи и здрави и много,много щастливи  Hug  Heart Eyes

# 155
  • Добрич
Цоци, всеки път чета разказаното за теб и твоето семейство с голямо вълнение, все едно го чувам за пръв път. Бъдете живи и здрави и се радвайте един на друг  Hug    bouquet

Ванко е добре  Peace

# 156
Цоци и  аз се просълзих-  живи и здрави да сте.  bouquet

# 157
  • Добрич
Мама Цоцоланка, страхотна история! Беше ми интересно да я прочета. Да сте живи и здрави цялото семейство!

Някой ще ходи ли утре на концерта на детските градини в зала Добрич? До сега /миналите години/ не съм ходила, но си мисля, че на дъщеря ми ще и хареса. Само се чудя дали няма да бъде голяма блъсканица.

# 158
  • Добрич
ей, няма никой, никъде  Thinking Къде сте се изпокрили всички?

Утре трябва да дадем пари за костюм и обувки на единия абитуриент от Дом Дъга. Той завършва у-ще Дора Габе, а тяхното изпращане е на 5-ти май. Момчето е много притеснено, че няма с какво да отиде на изпращането.
Също, давайте да решим кога ще се срещнем с ръководството на Дома? Утре или някой друг ден. Да не отлагаме повече. И кои ще бъдем на срещата?

# 159
Утре предиобяд съм свободна , ако кажете да е тогава мога. Peace Peace 

# 160
Добро утро!

А кога ще е там Раданов? Аз съм на работа, но ще се помъча да се измъкна... newsm78

# 161
  • Добрич
Там е, през деня. Кога ще е най-удобно на всички да отидем? Може би обедната почивка?

# 162
Добро утро!

Тук времето вече втори ден от сутринта е прекрасно. Дано водата ни не спри,че има всички изгледи за това......Мразя разните ремонти и аварии, когато се стопли времето........

Има ли още болни? Арчела къде е?

Има ли мами,които ще са таз година абитурентки?

# 163
  • гр.Добрич
Е, Цоци раничко ни е още.

# 164
Е, Цоци раничко ни е още.

Става въпрос за някоя годишнина от бала....Ние догодина май правим 20г......Събирахме се на 15г. и си изкарахме добре.....Дано се съберем и на 20г......

Общи условия

Активация на акаунт