Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 265
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Аз съм абитуриентка тази година Wink, след 20 години. Как мина това време само!

Някой да знае откъде мога да купя детски телескоп? Моят палавник е решил, че трябва да гледа звездите.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 166
  • гр.Добрич
Аха, ясно. Ние не се събираме. Едва се търпяхме 5 години, че сега какво да си кажем.

# 167
  • Добрич
Костюма на Иван е купен, както и всички други аксесоари. Остават само обувките за утре. Досега са изхарчени 270 лв. Обувките ги предвиждаме до 30 лв.
Всичко за 1 един човек излиза към 300 лв.

# 168
Костюма на Иван е купен, както и всички други аксесоари. Остават само обувките за утре. Досега са изхарчени 270 лв. Обувките ги предвиждаме до 30 лв.

Снимка после нали ще има.....

# 169
Както и очаквахме...

Снимка, Цоци, на костюма или и на момчето? Joy...Като отидем на изпращането ще се снимаме Wink

# 170
  • гр.Добрич
Браво на вас. Къде ги намерихте тези евтини цени, че и обувки за 30лв. newsm78

# 171
  • Добрич
Засега снимка нямам, но както е казала Борето, от изпращането ще има. Важно е, че момчето много си е харесало костюма. Факт е, че вече е спокоен, че ще има какво да облече.

# 172
Засега снимка нямам, но както е казала Борето, от изпращането ще има. Важно е, че момчето много си е харесало костюма. Факт е, че вече е спокоен, че ще има какво да облече.
  smile3501
Ани - на книжарницата до Марешки и на Люляка провери( не помня къде имаше и телескопи и микроскопи). Успех! Peace
И ние не сме се събирали а тая година правим 12 години откакто завършихме. Embarassed

# 173
Момичета,ние пак изчезваме WinkНадявам се да се върнем бързо и с добри новини Peace

Кеми,Бори,Арчела,Краси страхотна работа се свършили HugМного се радвам,че можем да помогнем на децата тогава когато имат най-голяма нужда Laughing

# 174
  • Добрич
Mari, стискам палци  Hug

# 175
Иван е вече готов, всичко е в рамките на 300 лева. Ще видим с колко точно можем да помогнем и на другите абитуриенти.
Момичета някой няма ли излишен лаптоп да ми услужи с него за 24 часа... Joy, бахти как звучи но е така. Ако някоя добра душа се смили над мен ще я обичам цял живот!

# 176
Иван е вече готов, всичко е в рамките на 300 лева. Ще видим с колко точно можем да помогнем и на другите абитуриенти.
Момичета някой няма ли излишен лаптоп да ми услужи с него за 24 часа... Joy, бахти как звучи но е така. Ако някоя добра душа се смили над мен ще я обичам цял живот!

Laughing   аз дори нямам лаптоп.

# 177
  • Добрич
Тя, Арчела си мисли, че всичко живо на тая земя има лаптоп, като нея  Joy

Сега ще смятам, да видим какви пари ни остават, за другите абитуриенти.
Няма да бъде лошо през месец Май, да посъберем малко членски внос за 2 месеца.

# 178
Арчелке, да не го прати пак във Враца Joy

Няма да бъде лошо през месец Май, да посъберем малко членски внос за 2 месеца.
даааа, ще трябва...

# 179
  • Добрич
Всички са по разходки  Wink

От вчера ще пиша, но все не ми оставаше време.
Снощи, когато отидох да взема Ванко от Детска градина, хвърлих един поглед на менюто и останах изумена от закуската. В интерес на истината отдавна не бях гледала какво им дават за храна. Какво мислите, че видях: Закуска - петък 30.04. - фиде с мляко  Shocked Може и аз да не съм нещо в крак със здравословният начин на живот, но не мога да го приема това. Поне да беше кус-кус, пък нямаше да е лошо да има и малко сирене. Не, че двете неща не са от един вид, но някак си не може да ми го приеме съзнанието. Никога не бих се сетила да дам фиде за закуска или вечеря. Ако това е еквивалента на вдигнатата такса и големите приказки за разнообразно и здравословно хранене, е мерси  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт