Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
iyaneva,във ВИП стаите има ли телевизор?
Има, с касичка. Пускаш - работи, не пускаш - не работи Mr. Green

# 586
Момичета, колко е сега цената на ВИП стая?

# 587
  • гр.Добрич
Прословутата ВИП-стая е обикновена стая с 2 легла, които имат механизъм с дистанционно. Има хладилник в стаята и винаги топла вода в банята. Това и е ВИП-а. Цената е 60лв за целия престой.

# 588
........и телевизор - касичка Mr. Green

# 589
голям майтап са тези телевизор-касичка, аз първият път не си носих монети, та чак следобяда на свиждането като дойдоха нашите ми донесоха, а баща ми като си беше шчупил крака лежа в болница, в стаята беше с още двама мъже и тримата бяха с вързани и вдигнати нагоре крака  и нямаше кой да им пуска монетите  Laughing .

А единственото предимство на тези стаи мисля, че е топлата вода, хладилника за тези 3 дни я го ползваш, я не. Поне на мен след раждането нищо не ми се ядеше, само диня, а до колкото знам другите стаи са с по три легла, но пак  не съм сигурна, обаче пък топлата вода май не е всеки ден  newsm78

# 590
Иммането на топла вода е ВИП услуга Crazy, направо толкова сме зле, че няма накъде Tired..Да не говорим, че наличието въобще на вода се счита за лукс вече...ВиК са вувузели Twisted Evil използвейте си въображението Laughing

# 591
Утре в 8 часа тръгваме за болницата ще ми липсвате много,сега ми е кофти много Светльо ме гушка постоянно и усещем,че на него му е по-гадно дето няма да ме има няколко дни милият ми той.Ще го преживеем.Може да помогнем тази вечер на бебчо да излиза  luvbed smile3508Утре ще убера стотинки за телевизор по колко се пуска да знам долу горе колко да си взема?

# 592
  • Добрич
 Thinking Да, на мръсна и скъпа вода, която повече я няма, отколкото има  Crazy

Да, другите стаи са с по 3 легла. А хладилника, наистина и на мен не ми беше потребен - то забравяш да ядеш, камо ли да мислиш за съхранение на храната  ooooh!

AnGeLcHeTyYy, хайде стискаме палци да мине всичко добре! Успокойте се и на правете глупости, че да не тръгнете още посред нощ към болницата. Вземи си монети от 50 ст. и 1 лв. Знам ли колко струва сега гледането на телевизор Crazy

# 593
Ще се успокоим  Simple Smile ще взема аз по дребни да имам Simple Smile дано всичко да минава,че вече почвам да се шашкам  Cry.Те стаите заключват ли се ?

# 594
ангелче - успех и леко раждане.  bouquet
 Вие ме ошашкахте с тия оплаквания - ще взема да остана завинаги тук  Mr. Green

# 595
  • Немция
Ангел4ету, мисли поzитивно, утре ти предстои една прекрасна среща на живота ти, неzабравима и неповторима. Grinning
Леко раждане, zдраво беб4е и едно леко на4ало като новоиzлюпена мама. Wink

Една питанка от 4исто любопитство > има ли въzможност в добри4ката болница да се ражда в присъствие на таткото или ...?

# 596
AnGeLcHeTyYy ,леко раждане Peace

.bibitka ,таткото може да присъства на раждането,но мисля,че вече се плаща за това.

# 597
Ленка пробвахметова което каза  Laughing е почнаха да ми текат водите ,малко наводних леглото ама нищо  Whistling на буболечката днеска ще и върви по вода.

# 598
Добро утро!
Айде на Ангелчето леко раждане! Щом водите са тръгнали, днес е денят  bouquet

Вие ме ошашкахте с тия оплаквания - ще взема да остана завинаги тук  Mr. Green
Нима никога не ти е хрумвало Mr. Green...то да е положението само откакто си заминала... Thinking

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 08:49 от МамиБлю

# 599
AnGeLcHeTyYy,и аз ти пожелавам леко раждане и едно хубаво бебче  Hug Влизам в темата за да те следя дали си родила,големи емоции,нали и моето време наближава все повече се вълнувам  Heart Eyes
Аз си мисля да съм си в обикновена стая,защото едва ли ще ми е до телевизор и хладилник,а и много по спокойно ще ми е ако има някой с мен в стаята,дори това да са още две майки с ревливи бебета,хехехе  Peace Въпреки че ми е второ раждане се чувствам по притеснена,нали знам какво ме очаква  Mr. Green
Хайде,хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 10:02 от galaxy

Общи условия

Активация на акаунт