Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 130
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
О, младежът навъртя половин година значи Mr. Green..Цоцоланке, жив и здрав!...Аз ще съм отпускарски на линия като дойдете Sunglasses

Някой да ползва пакета на Виваком хоум - 30лв. - домашен телефон и интернет...Нещо имам съмнежи за интернета им..Дали ще мога да отварям форума поне Joy..

# 721
Някой да ползва пакета на Виваком хоум - 30лв. - домашен телефон и интернет...Нещо имам съмнежи за интернета им..Дали ще мога да отварям форума поне Joy..

Ние сме на този пакет. Възражения никакви.......Скоростта поне при мен е добра, като имаш предивд,че още 3 компютъра се захранват от този интернет(с моя компютър стават 4бр.) и общо-взето съм без забележки......Само до сега на няколко пъти - може би 3 - сме нямали интернет за не повече от 6ч. и това е било единственото неудобство.....

Но....не им се връзвайте на офертата за безжичен интерент....Взехме го усторйството и се оказа,че е на лимит за ползване на интерент. Над този лимит -  плащаш ....И така девера дърпал филмчета и за 3 дни е трябвало да плати още допълнително 30лв.(освен таксата от 10лв.) А на този безжичен интернет връзката е под всякаква критика........

Аз мисля, че е по-добре Ангелчето, да потърси Нели. Телефонът й го има на 1-ва стр.

Да, така е най-добре...Не знаех,че го има телефона на Нели на 1 стр.

# 722
Весе     81  - ви  набор  съм. :lol

Цоци да ти е жив и здрав Сами.  И не само той , де.   bouquet
Май ще се засечем,  ние се прибираме на 12-ти в понеделник. Wink
За интернета със  стик - ужас е , тук мъж ми е с такъв  що нерви изхабявам за да отворя нещо , не е истина - като се има предвид ,че не е на евтина тарифа и скоростта е по - добра (уж).  А какво остава за България.

# 723
Цоци, кога половин година отлетя?!
Жив и здрав, а всички големи да го слушат!  Heart Eyes

# 724
Честито Цоци моята кукла кога ще стане и тя на половин годинка  Laughing,ще взема сега телефонът и да се обадя да видим какво ще каже Simple Smile

# 725
  • гр.Добрич
Цоци, много бързо растат децата при теб. Mr. Green

Ленка, пускай нова тема, че чакаме Янева да ражда.

# 726
  • Немция
Честито Цоци моята кукла кога ще стане и тя на половин годинка  Laughing
Хаха, това и аz се питах в на4алото, струваше ми се, 4е времето тооооолкова бавно те4е... Crazy

Мамо Цоци, 4естита половин годинка. Сега напред към първата, тя още по/бърzо ще се иzтърколи. Grinning

извинявай за въпроса но ти да не си завършила там и кога ако е така?  Виж сме се оказали съученички.  Wink
Габриел 2 не, не съм у4ила там, питам си от неzдраво любопитство. Mr. Green Весе, мерси zа инфото.  bouquet

Ангел4ету, аz съм ходила на кърма4еска консултация няколко пъти и това много ми помогна, когато се появиха проблеми с кърменето. Аz си мислех, 4е проблемът е един, а се окаzа друг...
4удесно е, 4е има към кого да се обърнеш. Peace

# 727
Цоци, много бързо растат децата при теб. Mr. Green

Ленка, пускай нова тема, че чакаме Янева да ражда.

Не сте ли забелязали,че в комшиите децата взимат 2 години за 1.......А в къщи е точно обратното........

Леле.....Янева, гледай да родиш преди да съм дошла в Добрич....Че ще изпусна колективното раждане тук......Най-добре е - мааалко преди да дойда да вземем да родим, пък после като те изпишат - за твоя сметка да вдигнем купон.........

Габриел, ето.....заформя се среща.......Знаете реда вече за срещите, нали?

Ангелче, след по-малко от 6м- и вие ще станете на 6м. То и на мен в началото ми се струваше невероятно, но.......ей ги,че станаха........Докато се обърнеш и те се изтъркулили......Уф...в интерес на истината първите три месеца ми бях най-трудни и бавни.....Мнооого бавни.......

# 728
  • Немция
..Уф...в интерес на истината първите три месеца ми бях най-трудни и бавни.....Мнооого бавни.......
Поzната история. Rolling Eyes Нямаше порастване това дете > отделно пла4еше доста, не спеше, су4еше като zа световно. Май следродилна депресия ме беше zатресла.
Хубавото е, 4е теzи първона4ални несгоди са временни . Grinning

# 729
  • гр.Добрич
Хайде Цоцоланке като дойдеш и ще спретнем среща. Вчера с Мари се опитахме да пием кафе, ама с деца, та не беше кафе.

# 730
Оф ако има среща много искам и аз да дода ама ще го мисля какво да правя.Татито ще е малко детегледачка hahaha

# 731
Оф ако има среща много искам и аз да дода ама ще го мисля какво да правя.Татито ще е малко детегледачка hahaha
newsm10 newsm51
Хайде кой ще пуска нова тема, че тази почти сме я изписали.... Има ли желаещи ?! Ленка, Кеми или някой друг по свободен... Аз много искам да се науча как се пуска тема , но трябва някой да ми обясни. Може някой ден и аз да пусна тема, знае ли човек, току виж съм се научила, иначе бързо схващам, ама все пак.... Hug

# 732
Чудя се - защо checha само чете и нито един път не е писала......checha????????????

# 733
  • Добрич
Е-е-е Весе, копи-пейст и готово. Няма нищо сложно. Виж, ако има нещо по оформлението, може нещо да се оплеска, но всичко подлежи на поправка  Wink Я, бързо да се научаваш  Crossing Arms

Чудя се - защо checha само чете и нито един път не е писала......checha????????????
То да е само тя  ooooh!

Ангелче, в началото си мислиш, че никога няма да порасне, а после толкова бързо расте, че ти иска да го спреш  Confused 
Както се казва в един лаф: Когато детето е малко, ти идва да го изядеш, а когато поресне, се чудиш защо не си го изял Peace

# 734

Ние сме на този пакет. Възражения никакви.......Скоростта поне при мен е добра, като имаш предивд,че още 3 компютъра се захранват от този интернет(с моя компютър стават 4бр.) и общо-взето съм без забележки......Само до сега на няколко пъти - може би 3 - сме нямали интернет за не повече от 6ч. и това е било единственото неудобство.....

Но....не им се връзвайте на офертата за безжичен интерент....Взехме го усторйството и се оказа,че е на лимит за ползване на интерент. Над този лимит -  плащаш ....И така девера дърпал филмчета и за 3 дни е трябвало да плати още допълнително 30лв.(освен таксата от 10лв.) А на този безжичен интернет връзката е под всякаква критика........

Цоци, а това с безжичния интернет е друг пакет, така ли? Щото дават някакъв модем с въпросния Виваком хоум, но мацката ми обяснява колко им е добър нета, защото минава по кабела, под земята....ама на такива мацки-касиерки, на които им прави впечатление моят мобилен телефон с "Аууу, чи хубав, я да го вида", без изобщо да се познаваме  Joy..нещо им нямам пълна вяра Crazy

Общи условия

Активация на акаунт