Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 248
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
ееее, срамота значи..от четвъртък никой не е писал ...

Разкажете нещо Whistling

# 121
  • Добрич
Хайде ще се обадя, за да не е без хич.

Ванко отново кашля. Не мисля, че казвам нещо ново, но нямам какво друго в момента  Sad

# 122
Разписвам се с клюка Simple Smile
Седя си снощи най културно на РС и слушам музика на слушалки, изведъж се чува едно трещене, помислих, че някой пак е блъснал къщата... Излизам да видя, една кола се смъкнала от средното платно на булеварда на долното, разликата е над 50-60 см, шофьора тъкмо слиза от колата. На него нищо му няма ама на колата гумата закачена на теглича. До 4:00 таз сутрин коли на полицията, пътна помощ и гражданска защита около нас и хората, едва качиха колата на влекач ли е кво е незнам...

Отчетох се аз и ся отпътувам към парка  Laughing Laughing Laughing

# 123
Ленка, изобщо не разбрах как така гумата е на теглича Crazy

Креми
Hug....

Аз съм потресена от случая с двегодишното дете във Варна... Cry

# 124
Честит рожден ден на Пепи на Анушка -  да ви е жив и здрав , Ани.  bouquet

Ленка и аз нещо не разбрах. newsm78
Кеми - много съжалявам. Confused
Бори - отивам да видя какво е станало.

# 125
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Пепи! С пожелание за много здраве, щастие и късмет в живота!  bouquet  bouquet  bouquet

# 126
Ани, честит ти рожденик! Да расте здрав и силен!  bouquet

оооо, Диди, къде изчезна ти Wink

# 127
  • Добрич
Благодаря много за пожеланията!
От мен една малка, бърза почерпка:

# 128
Анушка, жив и здрав да ти е рожденника   bouquet

Ленка, изобщо не разбрах как така гумата е на теглича Crazy

Ленка и аз нещо не разбрах. newsm78

Вие да не мислите, че аз разбрах как гумата беше на теглича  Laughing  Явно при падането нещо е станало, щото и това дето държи задните гуми (носач ли кво беше) и то беше паднало.

# 129
 Laughing....то голямо усукване ще да е било...добре, че няма пострадали Rolling Eyes

# 130
  • Добрич
Здравейте Hug

оооо, Диди, къде изчезна ти Wink
Тук съм Бори, тууууук  Peace
Да ви кажа сега и аз една клюка : Започват ремонт на ДГ №9 и №10 от 06.05. и предполагам до края на лятото. С това ни сюрпризираха родителите. Добре, че майка може да гледа децата. Но се чудя , който няма наблизо родители и въобще няма кой да гледа децата какво ще прави Thinking newsm78

# 131
Еееее, то все от някоя детска градина трябва да почнат...Подозирам обаче, че и ще спрат с ремонтите до тях Joy...Вярно, че е неудобно, но пък после ще е хубаво..Какво ще ремонтират? Дограмата ще се сменя ли? Сигурно ще разхвърлят децата по други градини...Четох аз за този ремонт...

# 132
Ани, жив и  здрав да ти е Пепи!!!!! Силен и умен да расте!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Как изкарахте празника?

Ох.....аз нещо какво да ви кажа......Хич ме няма, ама дано се намеря скоро.....

Спинки, преспите се стопиха...Ами сега?

Има девойки, които скоро не са писали - Вела, Теа, Ангелчето, Веселина, Янева????

И какво - преди среща мълчите, след среща мълчите - да ви се спрат срещите! Crossing Arms

# 133
  • Добрич
Еееее, то все от някоя детска градина трябва да почнат...Подозирам обаче, че и ще спрат с ремонтите до тях Joy...Вярно, че е неудобно, но пък после ще е хубаво..Какво ще ремонтират? Дограмата ще се сменя ли? Сигурно ще разхвърлят децата по други градини...Четох аз за този ремонт...
Доколкото разбрах ще се сменя дограмата, ВИК , ел.инсталация, ремонт на покрив, саниране на сградата. За децата дали ще ги разхвърлят по градини още не се знае Thinking. Ще имаме родителска среща във Вторник и тогава ще се решава. Надявам се вече септември месец да имаме новичка градина Simple Smile

Ох.....аз нещо какво да ви кажа......Хич ме няма, ама дано се намеря скоро.....
Я бързо се взимай в ръце  Цоци  Naughty

# 134
Влизам да се хваляяя  Party Party Party Утре заминавам за Карлово  Party Party Party Малко почивка Simple Smile  Обаче не ме питайте как ще пътуваме, че сме с влак и с две деца  Laughing Опитвам се да си представя каква гледка ще сме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт