Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 694
  • 688
  •   1
Отговори
# 165
Извинявам се, че се намесвам в темата ви, но много ми харесва песента в началото. Бих била много благодарна ако някой ми пусне линк от където мога да си изтегля песента. Благодаря предварително  Hug

# 166
PAVLINAIO,

Нищо лично, може ли да напиша нещо  по повод  написано от теб?
Човекът е обикновена дроб: В числителя е това, което човекът е в действителност, в зтаменателя - това, което човекът сам мисли за себе си.  Колкото по-голям е числителят от знаменателя, толкова по-голяма е дробта / по-стойностен е човекът /,  и обратното,  колкото  по-голям е знаменателя  от  числителя,  толкова  по -малка  е  дробта.

# 167
филмът се очертава интересен, но не вярвам Мендерес да е умрял.Иначе филмът няма да има развръзка. Някои знае ли какжо схте се случи с филма.

# 168
Има го разказано малко по назад с ББ

# 169
PAVLINAIO,

Нищо лично, може ли да напиша нещо  по повод  написано от теб?
Човекът е обикновена дроб: В числителя е това, което човекът е в действителност, в зтаменателя - това, което човекът сам мисли за себе си.  Колкото по-голям е числителят от знаменателя, толкова по-голяма е дробта / по-стойностен е човекът /,  и обратното,  колкото  по-голям е знаменателя  от  числителя,  толкова  по -малка  е  дробта.

Да! Нали това е интимната мисъл, че човек почти винаги се надценява. Нещо лошо ли има в написаното? Смятам ,че е истина.Това не съм го измислила аз , а съм го преписала ,защото ми е харесало. Peace

Колкото по- голям е знаменателя, толкова по- малка е дробта и човека е по- незначителен.
Колкото по-голям е числителя, това което мислят хората за него, толкова дробта е по- голяма и човека е по- значим.

Една дроб е правилна ,когато знаменателя е по - голям от числителя. Peace

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 19:53 от pavlinaio

# 170
  • велико търново
И аз съм фенка на филма.Записвам се да го следя.Колко серий ще е?

# 171
и аз съм му фенка.мисля ,че са 54

# 172
 Момичета, какво стана днес? Пропуснах епизода, ако може разкажете! Praynig

# 173
  • велико търново
timothy благодаря!
so what днес цяла серия реваха за Мендерес и го погребаха.После двете му жени се срещнаха и си размениха по две думи.
Аз съм за ББ.

# 174
  Благодаря! Разкажете, Лейля как разбра, че той има семейство? Как реагира?
На Мендерез родителите разбраха ли, че тя е другата жена? Реакция?

# 175
и аз съм много любопитна, тъй като няма как  да гледам след обед, разкажете плийз! Praynig Praynig Praynig Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 176
Джихан разбра цялата истина за Мендерес  и разказа всичко на Лейля и на баща и.Леиля естествено беше съкрошен аи отиде на погребението да се увери. След това отиде в къщата на Мендерес. Асуман се държа нагло.

# 177
 Но Джихан е пропуснал да каже, че Мендерез се е развел преди 4 год. или той не знае?
Джихам от дете е бил влюбен в Лейля, нали?

# 178
  • София
Но Джихан е пропуснал да каже, че Мендерез се е развел преди 4 год. или той не знае?

Асуман и разказа всичко,че се е развел с нея с генерално пълномощно и ,че тя също е разбрала преди една седмица.

# 179
но Лейля не разбра, че Мендерес се е оженил за Асуман , защото е дал клетва на брат си и всъщност изобщо не е обичал Асуман. За съжаление Лейля ще страда. И тъй като ми беше интересно какво ще се случи със сериала погледнах някои части от сериите напред и се оказва ,че Мендерес е жив.( то иначе какъв ще е смисъла на филма) .

Общи условия

Активация на акаунт