Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 725
  • 688
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
  LiLiTyY  Мерси много! Искам да о гледам, но нямам кога, така влизам в час!   
Пак заповядай   Защо така не ни върви темата
ами много кофти време са избрали  да  го дават 17.00ч. повечето са на работа /вкл. и аз/ и немогат да го гледат, и вечер не остава време Sad
сега съм отпускарка и ще наваксам със серийките  Grinning #Crazy
така е! И аз наваксвам през уикенда и съответно съм назад със сериите! Laughing

# 241
# 242
Ето малко инфо:
ББ  Сватбеното тържество на Лейля и Джихан прекъсва по средата, след като Газел е откарана в болницата, тъй като прави опит за самоубийство. Семейството е шокирано. Сонат поема отговорността, за да отклони вниманието на Газел, но си навлича гнева на близките й . Мендерес не може да се примири с женитбата на Лейля и Джихан. Съобщава  на семейството си , че заминава за Алма Ата, за да се отделечи от дразнителите и да забрави тревогите. Но  Селяхатин иска да той да обещае, че ще  се ожени за Асуман, когато се върне. Джихан пък иска час по- скоро да се ожени за Лейля. Двамата рещават да се оженят тайно. Газел обаче научава за решението им и е категорична в желанието си да попречи на женитбата. Тя се свързва с Мендерес и му разказва всичко. Сега вече Мендерес има едно единствено желание- да разкаже за своята клетва на жената, която обича. Баки и Селяхатин загърбват гордостта си и се обединяват заради бъдещето на внуците си . Мендерес разкрива на Лейля истината за своята клетва и за пореден път успява да стопи леда в сърцето си . Джихан обаче ги следи. Той има само една цел- да убие Мендерес. Мендерес идва на себе си и установява, че се намира в лодката на средата на езерото, без да си спомня нещо. Мисълта за изчезването на Лейля го тревожи. В това време тя и Джихан пътуват за Истанбул. Тя сговорчиво обещава на годеника си всичко, което той поиска, за да спаси живота на Мендерес. Когато Мендерес научава, че Джихан е идвал в къщата на езерото, се впуска да го намери. Първоро място, където го търси , е домът на семейство Хисарлъ, но установява, че там незнаят къде Джихан е отвел Лейля. Мендерес се опасява, че Джихан ще отведе любимата му в Америка. Накрая той успява да разгадае плана на Джихан и открива двойката. Но върна на саможертвата си, Лейля обръща гръб на Мендерес и заминава с Джихан. Когато вижда как самолетът за Америка излита, Мендерес е сломен. Мъката за Мендерес е щастие за Асуман. Лейля се връща от Америка със сина Мендерес- Топрак и всичко започва отначало. Мендерес иска да види сина си и да потърси разплата. Но Джихан е предвидил всичко ии му е заложил капан.  
Благодаря  bouquet
Ако може още,че гледам  следващите серии,ама ...нищо не разбирам newsm78

# 243
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес нямах възможност да гледам. Какво стана?  Rolling Eyes Може ли накратко?  Praynig

# 244
 Л и М се разведоха, но той не разбра за детето. Тя отчаяна, детето и да не израсне без баща ще се жени за Джихан. Газел е потресена от новината.
Всички са против сватбата, но тя ги моли да я разберат. Л и Дж. отиват в търговски център и тя мери булчинска рокля, там срещат Асуман с децата. Вечерта Асуман казва на М. че ги е срещнала и ще се женят.

# 245
  • Атлантис, Галактика Пегас
so what?, мерси!!! По повод днешна серия ще кажа бих й зашила още шамари на Асуман.  Mr. Green
И на Газел поне дестина.  Joy

# 246
здравейте и от мен аз отдавна ви чета но досега не сам писала много ми харесва сери ала искам да гледам сери;те напред но при мен не излизат дали някой знае дали само  се  или може и от други страни

# 247
  • Варна
искам да гледам сери;те напред но при мен не излизат дали някой знае дали само  се  или може и от други страни

Тук има всички серии и можеш да ги гледаш от там. /Аз там ги гледах./

Всички серии на сериала "Клетва" на турски

# 248
Здравейте всички.  Горкият Мендерес – от добро (клетвата) си пати. И с право искаше уличните крадци да го застрелят за да се отърве от всичко. А „умната” Асуман  – да заведе Мендерес на сватбата на Лейля? И да мисли, че с това е победила???!!! Лейля трябваше да изслуша Мендерес, ако го обичаше истински и да мислят заедно за решение на ситуацията. С една дума и двете „дами” са с плитък мозък и решението на Мендерес да замине е най-логичното. Но както прочетох от ББ - има други случки и ситуацията е толкова заплетена, че не очаквам щастлив край - няма как да стане.

# 249
 Лейля не го изслуша, но итой нея не искаше. Когато тя отиде при него във фирмата. Много ориенталско поведение у него също.
Но така се и завързва филма, да се разберат, плеснат с ръце и се целунат още сега ние все пак не очакваме. Хванахме се на хорото да гледаме сериал, на сега сериал.
Да си кажа, вчера не гледах,  ако някой има възможност да разкаже ще съм благодарна.

# 250
Във вчерашния епизод - сватбеното тържество на Лейля и Джихан с много гости. Асуман завежда Мендерес на тържеството (казала му е, че е изненада къде го води) и той, като вижда усмихнатите младоженци подкарва колата с висока скорост. Асуман му напомня, че има деца и той се опомня. Точно преди заветното „ДА” Лейля търси Газел. А Газел изпива хапчета за да се самоубие и я намира Сунат(помощникът на Лейля, художника). Сватбата се отменя, всички близки са в болницата, Газел се свестява. Сунат  поема  „вината, че Газел уж го е направила заради скарване с него.” Джихан мига на парцали, но това не му пречи да се държи важно, когато Сунат го обвинява. Мендерес решава да замине за 2 месеца в Казахстан (по проект на фирмата)  и съобщава на Асуман и баща си, че Йохан ще го замества във фирмата. Газел подслушва разговор на Лейля и лелята, от който разбира, че Лейля чака дете от Мендерес (на видеозона се видя, че чака момче). Джихан навива Лейля да се оженят тайно и тя се съгласява и той ще проучва за дата на сватбата.

Между другото финалът е щастлив (Мендерес и Лейля) - интересно как ще се получи при толкова  перипети на героите?

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 23:35 от Isis

# 251
Момичета знаете ли някъде качени 14 и 15 епизод.Нещо нитрото не ми работи а аз го сваляx от там.Не мога да го гледам по тв.Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 23:13 от Leona

# 252
http://kletva-serial.blogspot.com/        това е общия сайт, от който се избират епизодите

14 епизод
http://kletva-serial.blogspot.com/search/label/%D0%A1%D0%95%D0%A … %D0%98%D0%AF%2014

Най-отгоре са частите на български език, а най-отдолу е оригиналния епизод, който не винаги съвпада с излъчения епизод по BTV.
15 епизод
http://kletva-serial.blogspot.com/search/label/%D0%A1%D0%95%D0%A … %D0%98%D0%AF%2015

# 253
Благодаря ти много,но живея в чужбина и тук vbox не върви smile3518

# 254
искам да гледам сери;те напред но при мен не излизат дали някой знае дали само  се  или може и от други страни

Тук има всички серии и можеш да ги гледаш от там. /Аз там ги гледах./

Всички серии на сериала "Клетва" на турски

Общи условия

Активация на акаунт