Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 052
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
Честит имен ден на Борисчетата!  bouquet
Ели, аз слагам боди с къс ръкав и отгоре с блузка, ако стане студено мятам и горнище, но ми се струва още рано да ходят с къс ръкав(нищо че вчера цял ден аз бях по потник hahaha)
Какво стана с хотела за националната, кога ще превеждаме капарото? Rolling Eyes

# 586
  • София
Ъъъ, ние открихме сезона на късите гащи и на късите панталони през седмицата - сума ти народ ми обърна внимание, че детето било по къс ръкав?!? Ми то слънце, жега, как да го държа с дълъг...

Честито на имениците тези дни  bouquet

Мисля си за една обувка бебешка- малко на гуменка прилича ,но дали е уместно.

Всичко е уместно според мен  Peace

За Люлинската "пресконференция", тя е за 13.05, ще е по обед, защото Калин е от 11 ч. на консултация в 9-та част, а после трябва да се доберем до чичо Емо (ако е читаво времето, де)

# 587
 Зеленко, и аз Кали я събух босичка, докато я возех в количката тези дни (иначе като ходи с обувки) - гледаха ни странно.

# 588
  • Стара Загора
окич какъв имен ден е днес?
ние днес сме с разтройство, за първи път до сега и на обяд имаше 37, 2 Т. Незнам това да го смятам ли за температура?

На мен педиатърката ми е казвала, че до 37 било нормално. Премери й я пак - ако е спаднала значи няма проблеми, ако си поддържа цял ден 37, 2 може да има нещо.
 Яла ли е нещо необичайно Симонката?

Ами след по малко от половин час нямаше вече Т. Незнам и аз кво беше туй. Не е толкова силно все още слънцето за да е прегляра, че от там да е. Тия дни и проби единия предкътник - дали пък не е от това. Иначе снощи пак имаше разтройство и й
 дадох 1 лъжица оцет и днес се изака новмално.
Къс ръкав и аз все още не съм обличала, само на баткото.

Елия и аз си мислех скоро, че доста мами намалиха писането (дали не е заради Фейсбук)  newsm78

Честит имен ден на всички днешни именници - Борис, Боряна и т.н
За нац. среща - и аз много искам да дойда - но няма да ме огрее. Племенницата ми на 24 май има рожден ден, послен а 3 юни е Митко и на 4 заминаваме за Бургас. По важното е да сме живи и здрави - пък другото когато тогава!
Странно ми се струва едно нещо - тъй като и на двете ми деца ще трябва да им слагаме ваксина юли месец, на Симона реимунизация на Пентаксима, а на Митко незнам каква реимунизация се прави на 6 години, може би ДТК, питах лекарката можем ли преди да заминем за Бургас да я сложим - а тя ми вика: НЕ. По късно можело - по рано не може. Затова отлагаме за септември месец. Само незнам с този спрян внос на Пентаксима как ще ги слагаме тия ваксини?  #Cussing out Не стига, че си я плащаш ами и липсва на всичкото отгоре.

Хайде останете си със здраве и приятен ден от мен.

# 589
  • София
По късно можело - по рано не може.

Слънце, аз знам, че трябва да има минимум 1 година между 3тия и 4тия прием.

Иначе и Тошко е с разтройство Sad От петък вечерта температурата не му е падала под 38С и направо се побърквам вече. И за капак се сдоби с жълто-зелени сополи.

Честит имен ден на всички именници!

# 590
Честит имен ден на именниците и от нас! Да са живи и здрави!  bouquet

Пак болнички дечица има. Cry Дано скоро всички се оправят!

Късите ръкави и ние ги носим от 2-3 дни. Ми то онзи ден беше 25 градуса, как да я държа облечена?! Вече минахме на 3/4 клинчета и туники, а на крачетата само сандалки. Разбира се, днес като е по-хладно сме си облечени като преди, но в топлото време се разхвърляме.

Зеленко, щом на 13 сте в София, нали ще останете до 15 да се видим всички? Нали и Бухта тогава ще са в София, та тъкмо ще си направим срещичка и в тяхна чест?! Дано се включи и тя, та да каже по кое време им е удобно. Аз съм си оставила цялата събота за виждане с бебоците, тъй че за нас е удобно и сутрин и следобяд. Peace Така че, дайте предложение за колко часа и къде да се съберем да се видим, че така ми се е затъжило за ВСИЧКИ пораснали бебоци... дано да могат да дойдат повечко мами. Hug

Вода и аз не преварявам - давам изворна. Тук има 3-4 вида и я сминям често.

Все още пера с бебешки прах когато слагам само дрехи на Рая, но понякога имаме и "смесени" перални /някоя блуза, светла и непускаща/ и тогава слагам от персила. Та при нас е кога как дойде. Embarassed Омекотителя, обаче е бебешки задължително и на нашите дрехи слагам от него, че от другия мъж ми получава обриви. Нямаме проблеми за сега. Peace

# 591
  • Варна
Здравейте! Този уикенд съм сама със Симона и не ми е толкова запълнен графикът като друг път. Докато малката спи, да се включа по темичките:
За водата - аз на Симона й предагам предимно чай от шипки или от коприва заради хемоглобина (за цял ден обаче изпива най-много 50мл. Crazy), но се е случвало да й давам по разходки от моята вода (чешмянка).
За дрехите - вече й слагам бодита с къс ръкав, но блузките отгоре са с дълъг ръкав. Времето е много лъжовно и се налага да я обличам и събличам през 10 мин. Но пък окончателно преминахме на летни шапки.
Прах за пране ползвам какъвто ми падне. Доскоро ползвах Персил, но след сушилнята дрехите не ми миришат на свежо, докато от Савекс Парфюм, който купих последно, ухаят супер.
Да попитам вие изкисвате ли още сиренето, защото Симона много си хапва напоследък сиренце, но от нашата трапеза (явно й харесва соленичкото), а като е изкиснато му се мръщи.
Болничките да се оправят бързо! Hug
Аз съм се вкарала в едни филми заради един гинекологичен проблем, но като ида на лекар, ще пиша подробности. Приятна почивка!

# 592
Здравейте и от нас!

Митето окончателно мина на едно спане-следобед вкъщи. Та излизаме вече с лятната количка /леле ми то си било хубаво да не буташ танк  Laughing /като големите деца:сутрин до 12-12,30 и след 17,30. Дано така си задържи режима,че е супер за предстоящите жеги. Пък и аз имамвреме следобед да поошетам вкъщи или пък да полегна както в момента.

Ели, от два дни Митето е по тънък панталон,чорапки и маратонки тип сандал.Нагоре е с боди с къс ръкав и фанелка с къс ръкав.Ако духа нещо-слагам суйтчър.Лятна шапка задължително.
Прах за пране ползвам бебешки пак-и на мен ми харесва как мирише и омекотител-сензитив.
За Водата- сутрин си пълня кетъла и го пускам да се превари за кафенцето ми и после на Митето давам от нея. Тоест разреждам му сока,защото той още отказва дапие чиста водица. Сиренето не го отсолвам от поне 4 месеца вече.

# 593
  • София
~Elg~, аз ви чета, абсолютно всички, ама като няма кво да пиша. Тъпо ми е някво да се включвам с ежедневните – ядохме, не ядохме, излизахме, не излизахме и т.н. Тук държа да отбележа, че не се занимавам с Фейсбук.  Naughty
Още не съм я извеждала по къс ръкав. Винаги има ветрец и не смея.
Водата за пиене я обсъждахме преди доста време. Още тогава почти всички писаха, че дават изворна. За прахта за пране, също е обсъждано. Някак си много взеха да се повтарят темите  Tired
Еми...Приятни ви разходки!  Hug

# 594
Честит имен ден на днешните именници  Hug
Може би от 2 седмици не съм писала, та честито на всички имали поводи за празник  Hug 22, специално за теб   bouquet
Не ми остава време за нет, а добре, че бавно пишете  Grinning Аз чета всичкооооо  Mr. Green На това хубаво време сме все навън, а Мария изисква внимание като сме у дома. Миналия уикенд бяхме на рожден ден на една вила, вчера ходихме на нашата и така .
По последно обсъжданите теми да кажа, че давам изворна вода от както стана на годинка, а сирене още обезсолявам. От Саното имам за още макс. 2 перални и после и аз минавам на персил. Тези дни и аз я обличам по боди с къс ръкав и отгоре тънка памучна блузка с дълъг ръкав, но вчера следобед беше само по боди с дълъг ръкав без блузка. Определено след обяд напича и си е за къс ръкав. Шапки никакви не иска и в чудо съм се видяла.
Хайде хубав ден!

# 595
Значи не съм изкукала майка, че  аз Елия още си я държа с дълъг ръкав. Мерси за отговорите.
Тя е облечена с боди с къс ръкав (аз с дълъг и зимата не слагах), блузка и задължително нося якенце. Надолу ако е с пола или рокля, е с тънък чорапогащтник, а ако е с панталон е с чорапки.

Аз сготвих пак 3 манджи за нас и 3 за Елия. Сега ме чакат 2 перални за гладене и чистенето.

Да питам и друго- тези, които ползват халатчета за банята, какви са ви и от къде ги взехте (това за софииските мами)

# 596
Да питам и друго- тези, които ползват халатчета за банята, какви са ви и от къде ги взехте (това за софииските мами)
Ние още нямаме. Аз щях да питам откъде купихте сандалки на децата? Под 20 номер никъде не намирам. А за морето гумени сандалки ли ще ползвате  newsm78
Танче, вие къде ще сте от  20 юни? Щото ние, ако ходим ще е също тогава и се чудя между Албена и СВ. Константин и Елена.

# 597
Ей, изчетох ви, от една седмица не бях влизала, ще се опитам да съм кратка Rolling Eyes
Започвам с честитики за всички, които са имали поводи за празнуване - 22, Гого на СЗА  bouquet  bouquet  bouquet ако някой съм забравила, зло да го забрави!
Честит имен ден и на Борисовците - да са ни живи и здрави, много умни и много добри Heart Eyes
Честито и на проходилите дечица!
Много се радвам, че успяхме да се видим миналата седмицата с много мами и пораснали момченца и момиченца - направо беше незабравимо удоволствие да ги видя  - толкова пораснали и променени!!!

Еля Hug Hug Hug, днес ходихме до Карфур, откъдето купихме Памперс - Премиум Кеър за 20 лева и даваха подарък халатче на памперс, бяло, та се обзаведохме с две, тъкмо да си има Боби и за двете къщи Peace Иначе и аз търся да купувам някакво халатче, та ще следя темата Praynig
а за писането - наистина не остава време да прочета, пък не да пиша и си мисля, че се по-малко ще се пише във форума, но не е важно количеството, а качеството Stop
на мен лично ми стана много мило като попрочета как сте и ако ми остане време, се включвам по темите, за които се сетя Peace

Виждам че много болни дечица е имало, е и нашия ред да се разболеем дойде.Точно 7 дни след поставяне на ваксината Боби вдигна 38.5 температура и я държа три дни, освен това му бяха доста силно подути лимфните възли. Педи беше категоричен, че е от ваксината. И след това му се запуши нослето и кашля по малко, утре сме пак на преглед, дано са му помогнали сиропчето и капките. Но е съвсем нормално в тези температурни амплитуди, да се разболеят и настинат дечицата, че не можем да ги опазим.В този ред на мисли аз съм обличала на Боби къс ръкав, но винаги след това съм съжалявала, защото ставаше студено, просто в София е много непостоянно времето newsm78
Впечатлих се и за изказванията за отпуските - ама Мънки, моля ти се, да живеят отпуските bowuuМИ то работа работа, ама човек има нужда и от почивка, и от море и от зимна ваканция.......аз имам право на 33 дни отпуска годишно и мисля , че е напълно разумна
Тони, чакаме ви Hug

# 598
Мале,

Честит имен ден на Борисовците!!! И спициално на нашето Боре!!!

Васида- и ние ходихме до Карфур, но ни казаха, че халатчетата са за новородени. Ще взема да купя и аз едни памперси.
Иначе ние ходихме до Вис Виталис и от там взехме. Имаше на Бебето с чехлички за 30лв. Но ние взехме обикновено на ВВ за 13.50лв, 1 размер. Едно розовичко и мекичко е. Та цените са от 13.50лв до 20лв.
Дребната се обзаведе и с една обикновенна блузка и един каскет.

Хайде от нас  Hug

# 599
  • София
Васида, аз също обичам отпуските, но просто се опитах да обясня защо не могат да бъдат в по-голям размер. Навсякъде по света е така. Обикновено държавните служители са с по-големи отпуски, но с по-ниски заплати. При частниците е обратното. Нищо ново под слънцето.
Еля, ние не само сме по къс ръкав, а вчера и днес Илийката щъка и гол на вилата. Ми, то беше такова слънце и жега, а той хич не обича да му е топло. Адски се изнервя от жегата и става непоносим. Затова като вземе много да пищи, направо ги събличам и  кротва.

Общи условия

Активация на акаунт