Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 017
  • 708
  •   1
Отговори
# 630
Еля, халатчета на мен ми казаха, че са деца до 2 годинки и даже ми го показаха и аз затова взех две. Не мога да разбера защо така са те дезинформирали, може би са мислели че търсиш халатче за по-голямо дете newsm78
Ние също имаме халатче на Вис Виталис, единичка, но на Боби вече му е малко Peace
Окич, не съм гледалал цената на пюретата в Карфур, но цената на кашите на Хумана беше добра / нали само то тях купувам Peace
Но като цяло цените са доста добри, това е оосбено видно за зеленчуците и пловдовете, защото от тях купувах предимно / тиквички за цена един лев за килограм, портокали за 80 ст., банани за 85 ст, на другите цените не ги помня/. Ако идвате към Карфур, обадете се, на нас ние на две крачки Hug

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:09 от vasida

# 631
  • София
Слънце, и аз нямам онразени парички в НОИ, което е странно.

Нинче, по идея парите трябва да ти ги превеждат независимо от фирмата. Сма за подаването на декларациято тона е необходимо условие. Но не съм счетоводител, незнам дали и втората година парите се изплащат като първата

# 632
Някой има ли отразени пари днес за м. април?

На мен днес най-после ми отразиха тези за март.Надявах се да пуснат и априлските накуп,но...сметки без кръчмар съм си правила.

Нинче,на мен ми казаха от счетоводството,че втората година също изплащането на майчинството няма общо със внесените осигуровки.Питах ги защото много бавят подаването им,но това ми отговориха,пък ще видим...

Момичета,ние категорично отпадаме от националната среща...нямаме парички...а така ми се идваше...
Благородно завиждам и на тези,дето ще ходите на моренце....до преди една година и ние още март месец знаехме къде и кога ще отидем и бяхме мноого на широко....ех,спомени! Sad
Халатчетата на памперс иаз  ги видях и ми се сториха малки. Освен това имаме подарен почти същия и на Митето не му става вече.Два пъти сме го ползвали. Някой беше писал,че търси сандалки под 20-ти номер....ами нашите са вече 23-ти,та незнам... Laughing Mr. Green Crazy

# 633
  • София
Някой беше писал,че търси сандалки под 20-ти номер....ами нашите са вече 23-ти,та незнам... Laughing Mr. Green Crazy
Здрави и все така да растат децата, ама с кво ги храните вашите? Я да стравним мерките пак Simple Smile Мойта мишка е 78см, 8,600кг и носи 19 номер обувки  Rolling Eyes

# 634
Някой беше писал,че търси сандалки под 20-ти номер....ами нашите са вече 23-ти,та незнам... Laughing Mr. Green Crazy
Здрави и все така да растат децата, ама с кво ги храните вашите? Я да стравним мерките пак Simple Smile Мойта мишка е 78см, 8,600кг и носи 19 номер обувки  Rolling Eyes

Точно на 13 мес.беше 12 кг,86 см  Grinning
Живи и здрави да са ни дечицата!

# 635
Здравейте и от мен.

Слънце честито че ще си останете сами, аз никога не съм живяла с родата, но и на гости да са ми пак в повече ми идват Crazy

Бебешки прах аз още си ползвам. Тук ги делят на Био и Нонбио и за бебета трябва да е нонбио. Аз пера с Фери,което е специално за бебета.

Вода не преварявам, давам от чешката, но тук не мога да намеря изворна.

При нас лудницата продължава. Боян няма да го местя в католическото училище. Реших че няма да си стресирам детето. Иначе след седмица на антибиотик, имахме прекрасно парти, но от днес пак е с температура Sad Ние сложихме ламината в хола и остана трапезарията, но Яна само като види баба си и почва да реве и го слагаме вечер докато тя спи, за по час и половина на ден. Пак сме бързи че общата площ на трапезарията и хола е 30 квадрата. Хубавото е че ще ни сменят и дограмата и че са сложили ново шкафче в банята. За мое учудване собственика ни даде ключовете още преди да сме подписали. А в сегашната къща е ад. всеки ден идват на огледи, къщата трябва да е перфектна и ни да сготвиш ни да изпереш. Онзи ден трябваше да има 4 огледа, но точно 5 мин преди огледа се обаждаха да кажат че няма да дойдат. Чакахме ги от 12 до 16 часа. ПолудЕх, и днес беше така, но вече край. Казах им че могат да идват само м/у 11 и 12 когато съм си в къщи заради Яна и то не всеки ден Crossing Arms И тъпия собственик ни излъга няколко пъти, че ще дойде и той не дойде.
На свеки уж и харесва, ама.... не спира да мърмори и да си дудне нещо. Ще я изтрая още малко. Положителното е че откакто е тук не съм мила чинии Laughing

Ох наоплаках ви се Embarassed

ААААза малко да забравя ЧИД на всички Борисовци, да са много щастливи и здрави. На този ден празнува и племенника, а и на най добрите ни приятели им се роди син, който кръстиха Борис. Както се казва детето с името си дойде Grinning.

Забравих да напиша за мерките. Яна не знам колко е висока но е 7,680кг. и носи 18 номер. То не че ходи, само ги остъргва като лази и и пречат Crazy

# 636
  • София
Шу, Яна все повече заприличва на теб. Как ги правите така тези деца? Аз от три опита едно не можах да докарам толкова да прилича на мен. Grinning
Никита, много сладка е Софи с шапото и лятното облекло. И каката хубава, и ти отслабнала... Вашият тати трябва много  да се надува с толкова хубави жени наоколо.  Simple Smile
 Мерките и теглилките, аз май спрях да ги следя. Над 11 кг. е и над  76 см., ама колко... Яде за трима и изразходва също толкова енергия, значи всичко е наред.
 За палавите деца не бързайте да осъждате мамите, дето ги оставят. Просто в един момент като търчиш, търчиш след него, а то прави дивотия след дивотия и изобщо не слуша мъдрите ти наставления да я кара по-спокойно, в един момент си казваш: "Ами, нека падне като му е толкова акъла да се научи, че така не се прави." Е, вярно, да го оставиш на масата в хола е малко повече от възпитателната мярка, ама хора разни.

# 637
Добриутру!

Аз така, за малко само..  Mr. Green
Не съм гледала снимки, ама следобед ще кача и аз малко, та ще поразгледам кой колко е порастнал.
Миро последно преди седмица беше 78см, 9,700кг, носим в зависимост от обувката м/у 20 и 21 номер. Сега едни пуми от Ларедут са 22 номер, но има един пръст отпред и си пасва с указанието на стелката (докъде трябва да стигат пръстчетата, ако му е ОК).
Аз в неделя гледах в HOT SPOT "джапанки", имаше от 18 до 20-и номера. Най-малките бяха с каишка за около глезена. Но сега са по 28лв, та ще чакам да станат на 10  Mr. Green И без това ми е малко странно да му ги сложа сега. Някак си не мога да си го представя. Но пък в жегите и с маратонки не става. Абе ще го мисля другия месец общо взето.

Мънки, и аз съм на този принцип - в един момент ми писва да му говоря и го оставям да му дойде акъла. Така и става засега. Нямаме травми от опитите  Mr. Green Не изпадам в подобни крайности обаче - да го оставям на масата или подобно  Crazy

Хайде отивам да правя закуска...

Слънчев ден на всички!  Hug

# 638
 Добре де, Кали в момента носи обувки на К и К, които са 17/18 номер, ние ли сме с най-малко краче? Тежеше 9,100 на последната консултация. Иначе и аз вече се замислям за сандалки и скоро ще купувам.

# 639
  • София
Стаси, споко, Светланка също е с 18-ка на краката

# 640
Много сте раннобудни Rolling Eyes
Ние тази сутрин от 7 без 15 сме на крак. Направо ми идеше туй мойто...то скача, пищи, аз не мога да си отворя очите. Пфу...
Ама така е....дано да е само временно, че толкова ранно ставане Tired
И ние вече открихме сезона на късите панталони и ръкави, ама тук беше ужасно горещо вчера.
Алек също е с малко краче - от някои модели носи 19, от други, 20. И аз ще купувам скоро сандали.
Иначе продължава да дивее навън, на моменти направо ме побърква. Много е щур - все се гоним нанякъде. Не може да стои около мен и да си играе тихо и кротко като другите деца ooooh!

Шу Hug

Снощи избирахме цветове за стените в апартамента. Ама то това много трудна работа, особено като имаш голям избор ooooh! Ама в крайна сметка се спряхме на няколко, дано да се получи добре. Още се двуомя за тапети поне на едната стена в хола - един вид като за украса. Имаме още малко време да помислим

# 641
Добро утро!

Рая по домашни мерки е 79 см. и 11 кг., а носи обувки от 21 до 23 номер, според марката обувки. На кг. не е мръднала от  3 месеца, но на ръст е пораснала. Ще видим какво ще измери и изтегли докторката другата седмица. newsm78

Аз тихичко да се похваля, че снощи сме заспали в 21:30, то сигурно и затова днес станахме преди малко в 7:30. Та и аз отивам да правя закуски... Mr. Green

# 642
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Вчера говорих с един директор на отдел болнични тук в нашия НАП и той ми каза, че от тук нататък майчинството което вече е 240 лв. се изплаща след като се платят осигуровките до 10-то число на месеца да знаете. Тия дни да не чакате пари за април. Чак към 20-ти и така ще е всеки месец от тук на сетне!
Ние сме към 9,5 кг. 77 см. също сме на 18 номер

# 643
Мънкиии, пощата ти е пълна, не мога да ти пусна сметката Rolling Eyes

# 644
  • София
Във връзка с наближаващите почивки:
1. Мислите ли да почивате в чужбина? Къде? Със самолет или кола?
2. С какво ще храните децата? Не върви да помъкнеме пюрета  newsm78 Nikita, вие скоро пътувахте?
3. Може ли да носим кутия с АМ в багажа?
4. Каква вода ще пият децата там?
5. Според вас струва ли си да взимам някаква по-лека, но смотана количка, при положение, че сегашната тежи 8кг?

Общи условия

Активация на акаунт