Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 030
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
Хайдееее, да се организираме Party
Ново инфо - днес говорих с собственика на хотела и

• повечето стаи са с цяло спалня
  • запазила съм двата апартамента, сега трябва да се разберете кой ще бъде в тях
  • казала съм, че искаме две от стаите да са и за кучета
  • кошари няма, така че ще тр да носим
Така....
Освен това каза, че ще му е по-удобно да му пратим цялото капаро от един човек, заедно с подробен списък с фамилия, вид стая (от 40, 50 лв. или апартамент), колко човека (за допълнителното легло става въпрос) и колко нощувки. И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА. Ще помоля паричките като ми ги превеждате да ми пишете ника в основанието. Това е, мисля че не съм забравила нещо. Сега започвам да разпращам сметката ми на лични Peace
Ако има още желаещи - има още време (то не че и след това не може, но сега организирано запазваме). Колкото повече, толкова по-добре Hug

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 12:51 от vily_st

# 616
Ох, забавлявате се гледам тука..  Mr. Green

Честит имен ден на Борковците на Vasida, Cvetka koketka и Поли+! Да са ви живи и здрави и много усмихнати! Да си носят името с много късмет!  Hug

Слънце, честито!  Hug А ти от коя дата ще си в Бургас? Аз още нямам идея, че чакам да се разберем в офиса. Миналата седмица не успяхме.

За късия ръкав - открихме сезона миналата седмица. Сложих му даже и късите гащи. Но става дума за след 11ч. Преди това е малко хладно и е наметнат с тънка блузка с дълъг ръкав или суетшърт.

Бебешки прах не ползвам от половин година вече - пера с Tide, Persil (color). При тях няма нужда от омекотител. Последният е течен. Доволна съм. Всичко пускам на 40 градуса и с мнооого малки изключения всичко се изпира.

Преварена вода съм давала само в първите седмици. Нашата чешмяна е ужасна. По-скоро беше, заради старите тръби. И давам оттогава изворна. Питала съм доки оттогава още и ми каза, че е ОК.

Бодливка, направо ми се изправи косата, докато четях. Може ли такова нехайство.. Горкото детенце!  Rolling Eyes

Отивам да обядвам...

# 617
  • Стара Загора
22 или на 4 или 5 на юни ще тръгнем!

# 618
Ееее, може да се разминем. Аз около 20ти май ще ходя. А за юни не знам още. Освен Лъчо ако си вземе отпуската в началото на лятото, та да разпуснем малко. Ама е малко вероятно мисля.  Rolling Eyes Нищо де, все през лятото ще се засечем с тебе.  Hug

# 619
  • София
...
Пък и на всичкото отгоре, онзи ден ми заяви, че мойта работа била да чистя. Ку ку.
Ама нали и аз съм устата- та и викам, че като ми е работа трябава и да ми плаща.
...

Ха-ха-ха, Ели, направо сте като във филм  с това бабе  Joy Дано не се обидиш, но на чужд гръб изглежда доста забавно  Wink
Слънце, честит ви самостоятелен живот за месец! Сигурно като младоженци ще се чувставе, щом толкова отдавна не сте оставали без свекърите.

Кажете какъв е плана за 15-ти? Някакво паркче предполагам?

вероники,  сапунените ядки четох, че ставали и за миене на съдове и за почистващ препарат за пода да се ползват- ти пробвала ли си?

А, който е ходил в Карфур, може ли да ми каже какви пюрета има там и дали са по- евтини?

# 620
Кажете какъв е плана за 15-ти? Някакво паркче предполагам?

А, който е ходил в Карфур, може ли да ми каже какви пюрета има там и дали са по- евтини?

Където кажете - там сме. Peace Laughing

Окич, не знам как са цените на Carrefour в София, но тук е един от скъпите магазини. Дано при вас да е евтин, но се съмнявам.

# 621
  • София
Здравейте и от мен !

Пак да използвам намалението на спящото дете Wink

Честито на патеричка на сладките ни именици от вчера като към споменатите се сещам и за баткото на Sia  Hug Да са живи и здрави и ако забравяме някой - злото да го забрави !

Ние пък вчера изкарахме един страхотен пикник на Витоша - по Светатроишки му Simple Smile Бяхме на Дендрариума и беше наистина доста населено, но аз го усетих повече при търсенето на места за паркиране, нищо че извадихме късмет. Та бяхме с Влади и Софи и техните мили родители и кака Ники, разбира се. Лично на мен мен много ми хареса, а мисля, че и на децата добре им понесе. Но така е то на приятно място с приятна компания  Hug

Късите ръкави много ги обичам и отдавна са в употреба, барабар и с късите панталонки, но с чорапогащник, все още. Определено по себе си съдя какво и как да й облека на Билянката.
Вода, все още преварявам, както и обезсолявам сиренето за нея - къде по навик, къде по убеждение Wink

Иначе нашето момиче-кокиче, е придобило странния навик да е готова за игри и забава в 6.00. Пълна отличничка ви казвам, ама на мен хич добре не ми се отразява този ентусиазъм. Добре, че милият ми не е от поспаливите та става с нея и ме оставяха да си допридремна в събота и неделя... Но после й се обърква целия режим, че в 11 ч. вече е окапала....и вчера спа два пъти за деня - отдавана не се беше случвало такова чудо. Но явно чистия въздух и слънцето са си казали своето. Така поне не усети пътя

Шуши 13 днес Ванката трябва да е превел паричките и ако няма някой провал в явката от 20.06 сме в Гарнд хотел Варна - т.е. Св. Константин и Елена. Много ще се радвам, ако се засечем или изцяло си почиваме заедно с вас, пиши като имаш яснота. За нашите дати мисля, че все още има места в хотела  Peace

И друго исках да пиша, ама пусто не се сещам

аааа Окич, още като спомена исках да ти честитя пешеходката, ама пусто пропусках. Та да ти е безаварийна и все така уверена и устремена в избраната посока. А ти не се спотайвай, а сподели какво избра детето на прощъпулника Simple Smile На мен още ми предстои това мероприятие, та следя темата

Хайде приятен следобед, че съм се зачела и в интересна книжка

Бибата вече спи два часа и половина....

# 622
Привет на всички!

Аз бързам да драсна някой ред, докато София спи...

Някой беше писал за промоция на Памперс - дали я има в Кауфланд? Ели, ти провери ли дали тези халатчета са само за малки бебета? И къде другаде ги има?

Гледам, обличането сте коментирали - София вече поне от седмица е с къс ръкав ето така  http://vvalkova.multiply.com/photos/album/19#photo=13 . Щом аз съм само по тениска или потник, не виждам защо детето да е по-облечено.То тия дни е такава жега, че си е направо лято. И аз изумявам, като виждам някои деца колко са навлечени все още, ама кво се чудя, като преди няколко дена видях количка с дъждобран, а вътре бебето с космонавт.... Crazy Вярно, че беше леко ветровито, ама чак пък толкова.Или майката по потник, а детето с 3 ката дрехи  Crazy

Вчера бяхме на Витоша с част от светатроишката банда - много хубаво изкарахме, някои даже малко поизгоряхме  Mr. Green, подишахме чист въздух....сега ще кача и малко снимки( гледам, че още не са се разписали Танчето и Ел, та ще си позволя да кача първа)Ама много народ, бе, ужас.То като манифестация - едни барбекюта, едни палатки...то вечерта в парка беше по-спокойно, от колкото горе  Mr. GreenНо си беше разнообразие, де и с удоволствие пак ще повторим.
Я, тя Танчето писала заедно с мен...сефте  Laughing Определено има телепатия  Wink

Та ето малко снимки http://vvalkova.multiply.com/photos/album/19/19#photo=6

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:16 от *Nikita*

# 623
  • София
Да ви кажа, че тук е много честа гледка оставено дете в количка или триколка пред магазин  Rolling Eyes То повечето неща по някаква изродска логика имат по няколко стръмни стъпала отпред, ама нямат релси...
Аз обаче не смея да си оставям детето. Не само да не се обърне и т.н.  Embarassed Само пред един детски магазин ги паркираме количките отвън, но то е толкова малко магазинчето, че като си вътре, количката отвън ти е на 1 ръка разстояние и пред очите...

За 15-ти ние сме на линия където и когато се реши. Хайманосваме от сутрин до вечер без претенции за място. Дано само времето да е хубаво  Praynig

# 624
  • Стара Загора
Някой има ли отразени пари днес за м. април?

# 625
Окич- ама сме в комедиен сериал с бабето  hahaha
Никита- на нас в Карфур ни казаха, че халатчетата са за новородеи, пък виж Васида си е взела. Значи мен са ме метнали. Но щом му стават на Боби (а той е високичък), значи ще станат и за мадамите. Но аз пък нямам време сега да ида до там.

Хайде аз я спретвам малката и ще хайманосваме из центъра

# 626
Някой има ли отразени пари днес за м. април?
На мен ми ги превеждат след 10-то число, тогава внасят осигуровките от фирмата. Peace

# 627
  • София
...10 килца ТРЯБВА да ги сваля, та за лятото да съм повталена на плажа, белким някой самотен татко с децата си ме забележи  Mr. Green
Joy
Слънце, не е задължително да е самотен татко, може и някое ергенче.
Пролетта дойде и аз съм настроена любовно, само дето си нямам мъж. Grinning

slancetoo, за кво ти е мъс с деца, твоите малко ли са ти  smile3503
stasi8510, нали съм ти казала, че може да разчиташ на мен за Кали. Само свиркаш и я взимам, пък ти го раздай малко момински  smile3503 мале мъж ти, ако разбере кви ги дрънкам, ще ме бие  newsm62
oki4, самия факт, че е в мол, трябва да ти говори, че цените са високи.
Да ви кажа, че тук е много честа гледка оставено дете в количка или триколка пред магазин  Rolling Eyes
Есента, се наложи да оставя количката пред едно магазинче, щото то беше буквално два на два. Демек тя беше на няма и метър от мен. Продавачката, към 60 годишната, като ми се развика - как може да си оставям детето навън, повече да не се повтаря и т.н. и аз  Shocked След като набутах количката вътре, ми разказа, че брат й е работил в системата и преди години в планината, някаква пещера открили много умрели бебета. Явно някакъв психопат. Та внимавайте!
Лек ви ден!  Hug

# 628
  • Стара Загора
крисче аз не се изразих както трябва. таткото с децата на плажа ми беше мисълта. да не съм сама и аз със моите там  Laughing

# 629

Крисче, ще имам предвид офертата ти.  Laughing Като се прибера в София ще ти звънна да се видим.
 Аз вече втора седмица карам в провинцията и ми е много добре тука, хич не ми се връща в столицата, ама ще се наложи, че ще си имам свекита на гости.

Общи условия

Активация на акаунт