Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 584
  • 708
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз също понякога имам проблеми със бързата закуска, затова винаги имам в запас каша на Слънчо. а напоследък правя честичко баница от предната вечер или за по-бързо приготвяне давам козунак с кисело мляко.

# 316
Здравейте набързо,

Зеленкото- бърза закуска- бисквитена торта (стига да ядете нишесте).
Аз днес и направих в една купа, яде за следобедна закуска и утре има за закуска. Иначе колкото и да сме гладни и ние (а то при нас е 24ч) си има задължителни неща преди папото.

Пържено и ние не ядем. Освен КФС или Макдоналдс. Но Елия да намаже 1-2 картофа.

Хайде от нас  Hug

# 317
Така и не успяхме да заминем. Самолета не излетя заради вулкана, а мъж ми го изпратих с рейса (на мое място), че трябва да работи.
Сега следващ опит - другата неделя - пререзервирахме билетите за тогава. Лекинката подробност, че днес сутринта пуснаха полетите за Виена, я игнорирам, щото доста се ядосвам  Mr. Green!

Да отговоря бързо - пържения картоф на Марти е (в сурови картофи се втрива зехтин и после на печката покрити с фолио се запичат - мням) - та не е истински пържен. Но даже и да беше - Марти не е алергичен нито към олио, нито към картофи - така че нямаше да е фатално в този смисъл!

Днес видяхме Оки4 с Марията - съвсем сериозна млада дама - тооолкова е порастнала!  newsm51 - сладурана! Оки4, трябва да се наговорим, пък и с другите - за срещичка в парка на Хилтън! Много е хубаво там наистина, но аз толкова трудно се организирам с цялата банда!

Бързата закуска на Марти му е плод! Изобщо ми се иска до обяд да яде повечко плодове между основната закуска и обяда! Дали ще се осъществи - дано!

Честита пешаходка на Глафира!
Бухта, да се оправяте бързо, бързо - много е гадно детенцето да ти е болно!

Аз съм на настроения - понякога контактна, понякога - не! В зависимост от това се запознавам или не! Когато ми е много криво и не желая да си контактувам с никого - просто връзвам кучето за количката и любезно обяснявам, че ще въртим кръгчета! Обикновенно след 2-3 кръгчета се присединявам към майките, като ми се е продухала главата!

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 21:12 от Rila

# 318
Зеленко, за бърза закуска и аз понякога ползвам овесена каша (инстантна) или попара със сухар, сирене и малко масълце. Моето гардже не обича кисело мляко и за това бисквити с кисело мляко отпада.

Пържено още не съм му давала, но съседката, която го гледаше докато ходех на работа се опитала да го черпи с мекици и той гледал много подозрително и отказал да яде.

Бухта, пожелавам бързо оздравяване. И аз трудно вдигам температура, но от гнойна ангина съм качвала над 39 в по-разумна възраст (можех сама да си я премеря).

Аз отивам да спя, че даже нямам сили да се гръмна!

# 319
  • Варна

Климатик в колата пусках и миналата година. Проверили сме на кой режим не духа отзад при Ния и така го пускам. Ама то нашето дете все голо уж ходи, ама пък  ...... е здраво   smile3520 fingerscrossed

Ей, аз хич не съм суеверна, но това да не бях го писала, да му се не види! 
Горкото детенце, вече не вдига толкова висока Т, но започна и да кашля. Цял ден е вяла и немощна, все ми е в ръцете и ми е много мила така, гушната все, ама да не беше по такава причина ...  Cry  Леле момичета, тези от вас, на които дечицата боледуваха по-сериозно или бяха в болница, не ща и да знам какво ли ви е било, но от все сърце  Hug Hug  Hug

Sia, чудя се, защото хабер си нямам. Както казах, аз Т  НЕ вдигам, изключвам един отит 3 месеца преди да родя.

Крисче, и Ния в никакъв случай не е агресивна, то нейното си е "изследователска дейност", както и Мънки каза. Но за мен е терор, защото ми е неприятно или болезнено. И явно трябва да бъде пренасочвано.

Още един глас за попара от сухар или фини овесени ядки за бърза закуска. Предимно попарата, че няма нужда да изстива. Аз слагам гореща вода да омекне, после доливам малко студена и за 3 минути сме "на масата". Ако ти виси в това време по крачолите и мрънка и 3 са много, но това е друга тема  Mr. Green

Мерси на всички за пожеланията, чул ви Господ и дано утре е добре.  Praynig

# 320
  • София
Ахой!  Mr. Green
Ние сме раннобудни - в 7ч се излюпва напоследък Алекс. Сега някои ще кажат, че това е късно даже, ама за нас не е  Crazy
Бухта, и аз съм забелязала такава зависимост - похваля ли се от децата, че са здрави или че слушат - задължително се разболяват и подивяват, та вече съм по-предпазлива  Crazy Да се оправя скоро сладурката!  Praynig Hug
За закуската - Алекс яде нещо от десертите на Хумана или Нестле (а напоследък и на Ганчев Blush) с полодово пюре, или б-ти с плодово пюре. За секунди му го забърквам, та няма недоволни. Simple Smile

# 321
  • София
А, не сте станали преди нас......Ние сме будни от 6 часа.

направило ми е впечатление, че като си легне късно, става много рано, а вчера заспа в 22.30 за мой ужас.....

Детето най-накрая се изпишка в гърнето, та ще ходим до лабораторията да й вземат кръв...

# 322
Здравейте и от нас!
Митето става към 7-7,30 и спи веднъж следобед 2-3 часа.

На 13-ти сложихме ваксината,но не са му пускали никакви изследвания. newsm78
Да се похваля,че вече щъка съвсем самостоятелно и аз просто стоя в стаята и му се наслаждавам. Grinning

За закуска хапва предимно попара,но днес видя батко му,който закусваше сандвич.Е реши човека,че не иска вече попара и яде филия,намазана с масло и кашкавал  Laughing. Иначе правя му нишесте с бисквити,но това е повече за следобедна закуска.
Пържени картофи съм му давала,но колкото да не гледа-нали е момченце  Wink,иска си човека от нашата храна и си хапва. Направо се чудя на мамите дето още дават пюрета-Митето ги отказа отдавна ,а пък и са си гаднички...а и децата са големи вече...
На д-р Йоткер не ми го одобриха домашните крема без варене.

Хайде чао от нас...пък дано днес времето се пооправи та да излезем...ей и слънчице се опитва да прогрейне-ДАНО!

# 323
Аз да се включа с една бърза закуска - бисквити с АМ, аз добавям и сирене. Става много бързо, а и Лора много я харесва

# 324
  • Стара Загора
Здравейте. За бързата закуска аз правя - попара, каша, плодово кисело мляко с бисквити или кус-кус.
Днес се сдобихме с лятна количка - цвета просто ми грабна окото от пръв поглед

# 325
Еха,Слънце,супер е количката!Весели разходки ви пожелавам с нея! Hug

Пържени картофи съм му давала,но колкото да не гледа-нали е момченце  Wink,иска си човека от нашата храна и си хапва. Направо се чудя на мамите дето още дават пюрета-Митето ги отказа отдавна ,а пък и са си гаднички...а и децата са големи вече...

Взе ми буквите от клавиатурата. PeaceАма викам си,да не стане спор пак,по-добре да мълча.Всеки си знае. Wink

Алекс и той го прави този номер с отказването на закуската,която съм направила,ама почти ежедневно и аз се предадох.Нали братовчедчетата му живеят за сега у дома и сутрин е весело.Тъкмо му приготвя попарката и хоп-кака му загризва някой сандвич или принцеса и познайте какво става. ooooh!Сърди се,реве,плюе или направо стиска уста и пищи,че иска и той такова.И си хапва с огромен апетит като му дам.Та така си яде и палачинки и мекички,когато правят за братовчедка му-т.е. пържено,понеже имаше въпрос и за това. Peace

С манджичките за обяд е ужас,но виж ако му дам сам да си яде хлебче с кебапче,кашкавал,краставица и т.н.-пак страхотно си яде.
Но от това не съм се отказала,де.Първо пробвам,може и 5 лъжици супичка да изяде,пак е нещо. Simple Smile

Общо взето не му се яде вече надробено,ни каши...Мога да кажа,че яде каквото и аз,с много малки изключения. ThinkingТа така.

Днес ще си висим у дома-тук само вали... Rolling Eyes

# 326
  • София
Че растат децата, растат, големи са вече, да, но не мисля, че съвсем всичко от общата кухня е подходящо за тях  Peace  hahaha Те някои работи за възрастните не са подходящи, та...  Joy
Аргумента, че е момче, категорично не го признавам  Whistling Whistling Whistling
Като чета май не е лошо да питам какви по-точно бисквити давате  newsm78

А всъщност влязох, за да напиша, че днес получих частта от 240-те си лв. за м. март - приятно съм изненадана от бързината на НОИ  Peace

# 327
  • Стара Загора
че днес получих частта от 240-те си лв. за м. март - приятно съм изненадана от бързината на НОИ  Peace

ха ха и аз ама вече ги няма  Joy

# 328
Днес ще карам отзад-напред... Rolling Eyes

А, Зеленко, моята част от 240 лв. беше преведена още миналия четвъртък. Peace Вече е похарчена за сметките ни в София даже. Wink

Аз бисквити давам още от детските - тук има едни на Бледина с натурална захар и без консерванти, та от тях, а в киселото мляко слагам от турските бебешки. Peace

Слънце, честита ви количка с голям кеф да се вози Симонката в нея. Цвета е много фешън. Peace

Бухта, как е Ния днес? Искрено се надявам да е вече по-добре.  Hug

Rila, съчувствам ти за пътуването и мен свят ме натиска как ще се получат нещата при нас. Sad Дано нямаме проблеми, че мъж ми ако закъсне с прибирането насам не е никак хубаво... Confused

Аз се нядявам Рая да заспи след малко и аз да поспя с нея, че тази нощ ни разказа играта - събуди се в 11:30 с рев и до 3:30 не иска да заспи за нищо на света. Не иска да стои при мен. Cry Крие се и рев - само в татко и се гуши поне 1 час... Sad после той окапа в 1 ч., че днес е на работа а ние се глезихме, ревахме, играхме, песни пяхме и така до 3:30, когато реши да заспи.  Tired

# 329
  • София
Леле, Тони, да не ви мъчат зъби пак? Да не се повтаря!  Hug
Зеленко, чудесна вест  Hug дано и аз имам пари Praynig
Слънце, със здраве да се возите!  Peace
Мотивът че е момче и при мен не минава  Simple Smile , момиченцата вълци ги яли, а?  Thinking
Б-ти давам Закуска.
малко в телеграфен стил писах  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт