Слънчо, топло усмихни се, на ЮЛЧЕТО сладко покажи се!

• 21 080
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз от там извадих цитата - но дали е на общинска територия или в двора на кооперацията? Всеки може да си го тълкува според зависи. Thinking

# 616
  • София
Златни сте  Hug ей ега ще го принтирам и ще им го лепна.Полудявам само от факта че са хора с толкова пари,а се циганят и замърсяват не само околната среда а ми и там където живеят.В линка наерих и за кучета без каишка и намордник,има си наредба.Благодаря ви.
Били петък след обед е,време за почивка идва настроиваш се Wink

# 617
Само така, Иве Peace Peace

Получих потвърждение на имейла, че Никола е записан в ясла 2 група Shocked

# 618
  • София
Марти и при мен дойде същото newsm78 споко не си само ти

# 619
  • София,
Получих потвърждение на имейла, че Никола е записан в ясла 2 група Shocked

Joy те са се объркали вече явно и изпушват Sick

Малко бисели от нас да разведрим темата,  Whistling може ли  newsm78
Днес Вероника направи старшен - дори незнам как да го нарека - фурор или смях .Отиваме на упражнение, влизаме в залата и сядаме. Аз излизам отпред пред аудиторията и почвам да чета един реферат. Тя обаче - уж винаги кротка и мирна, почна да се закача с една какичка, да се смее и незнам си там да вика, трябваше да и направя забележка - извиках я да дойде при мен и тя дойде застан азад стола, аз си седя и си чета, а тя скача нещо зад мене, по едно време се чува в залата "Мамо паднаха ми гащите" Sick и представете си какво стана в залатаСМЯХ обръщам се а тя стои дънките и се свлекли до земята, колана и паднал, добре че отгоре беше с дълга туника. Оправих я и я гушнах в мен на единия крак, та така продължихме докато прочетох доклада, тя ме скуба, дърпа, голямо приключение беше Joy. Е писаха ни шестица накрая - дали защото доклада беше интересен и също имаше доста комични ситуации в него или просто от смешките на Вероника, дори си помислих, че преподавателката ще ни изгони, но добре че ни изтърпя.
Иве довечера ще питам и аз мъжо за проблема с вашата ВОДА и миенето на колите. Дай адрес на ЛС и като ги видиш пак да мият ще ти го пратя на проверка, направо акт ще им състави Mr. Green
Айде да засядам пак над уроците, честито на записаните.
Галенче надявам се че ще се разреши и при вас проблема с декларацията, май наистина директорките не са подготвени и незнаят какви точно документи да изискват. Това май е наболелият въпрос с тая декларация. ooooh!
Хриси  Hug чакаме те да пишеш добри новини!  Praynig Praynig

# 620
  • София
Дани честито ти 6!!!Весело е било,направо си го представих,каквато е сладка Вероника Heart Eyes
довечера ти пращам адреса,ей този форум в затвора ще вкара някой Joy

# 621
  • София
Дани,  Joy И аз ходех с майка ми на упражнения понякога едно време, помня, че студентите се забавляваха с мен, ама не беше хич чак толкова смешно.

Марти, аз днес се скапах направо, почти не можах да работя, имам 5 разменени въпроси и отговори с ИСОДГ, в понеделник се надявам да си получим необходимите документи от НАП, мисля наистина да подадем и декларация за всеки случай и дано всичко се нареди.

В страстната тема четох, че май на всички сега им пише ясла 2ра група, а на есен (или като навършат 3 години, не помня) ще пише градина 1ва група.

Бубе, вие записахте ли Дели, какво стана?

# 622
  • USA
 Joy Дани, голям смях е било. Много сладко.  Laughing

Кристиан вчера ми каза "Мамо, Little Red Riding Hood (Червената шапчица) не ака."  И аз туш и го питам "Защо?" "Защото няма дупе."  Mr. Green Явно на книжката, която са чели ЧШ е нарисувана до кръста само.  Laughing

Били, и аз имам много работа и ме домързява днес. Честит петък!

Кирова, много ми харесаха снимките. Носиите са прекрасни, Пешко много пораснал ми се стори. Чудесно е, че му харесват танците. Аз много исках като малка да ходя на народни танци, ама не стана работата.

Ува, много ме радва аватара ти.

# 623
  • София,
М да много весело беше наистина Mr. Green
Уинкс и Криско е голям сладур - с тая Червена шапчица без дупе. Joy
Вероника пък всяка вечер като си лягаме ми "Казва приказката за Снежанка Mr. Green и е  много смешна, къде запомнила къде незапомнила, но на всяко изречение казва "И имало ено виеме една Жанка Mr. Green и ни дчета/това са джуджета/

Ува и мен ме кефи аватара ти. Hug
А Петьо е страхотен танцьор. Кирова те ходиха ли на състезанието в Ст. Загора преди мисец мисля че беше. Моят племенник също играе народни танци и ми разказваше за конкурса, но те се изложили и не ги класирали Sick.
Моите пък са на поредния концерт тази вечер, за целта снощи ходиха на фризьор, нашия батко много държи на външния си вид. Този път взеха и фотото - дано им стигне обаче умрялата батерия та да снимат. Аз непосмях да я водя дребната в огромната и пълна зала.
Днес пак киха и точи сополите. Joy

# 624
  Кристиан вчера ми каза "Мамо, Little Red Riding Hood (Червената шапчица) не ака."  И аз туш и го питам "Защо?" "Защото няма дупе."  Mr. Green Явно на книжката, която са чели ЧШ е нарисувана до кръста само.  Laughing

Joy Joy Joy
Уинкс, паднах да се смея.... Joy

# 625
  • София
Бисери, бисери, юлчета сладки. Heart Eyes Все се каня да записвам и аз нашите и все не ми стига времето. Представих си Вероника. Laughing
То и аз понеже си мъкна Виктор с мен като е болен, та редовно иска да рисува на чертежите на студентите или да кара коли по тях. Rolling Eyes

И ние сме 2-ра група ясла. Наесен предполагам че ще е първа градинска. Rolling Eyes

Успях да видя и танцьора на Кирова.  Hug

Айка, дано разрешите проблема с НАП.

Добре че са децата та да успявам да се подстрижа покрай тях. Днес заведох Гого и пооформих моята коса.
Време е за хоризонтиране, че утре пак ще са диви и щастливи рано, рано.

# 626
Галенче, записахме Дели, всичко е наред. Дано и при вас лесно се решат нещата.
Ками, още имам подутини и синини Mr. Green Оказва се, че първия път по- бавно се възстновява устата.
Ние също си мислим отново в Лагуна да почиваме. Може ли да ми напишеш какви са цените тази година Praynig
Приятно изкарване на Велинград Wink

# 627
  • София
Добро утро  Grinning Като сте заговорили за моренце Grinning, ние от години почиваме в с. Крапец - много красиво и спокойно е. Преди ходехме в единствения по-голям хотелски комплекс там, но от миналата година в къща с двор, най-вече заради Теди. Честно казано толкова съм изморена от шумотевица и хора, че това селце ми е като райско кътче. През юли пък каката е на лагер от балета в Приморско (там има фестивал). Ще ходим и ние с Теди, но от сега се плаша, като си помисля каква лудница ще е. Напоследък ми е много трудно да се справям с Теди. Особено откакто тръгна на градина е станала една нахална и оперена... Казва, че е кака и отказва да ми дава ръка - припка пред мен с бясна скорост, а аз подтичвам и подвиквам паникьосана след нея.  Когато вече не издържам на маратона, я мятам на конче, обаче понеже и аз съм си дебела, едва издържам. И за да съм съвсем във "форма", няма ден в който принцесите да са ме оставили да спя по-късно от6.30... А за шума не ми се говори - напоследък малката не дава да я командват и вкъщи са постоянни крясъци м/у двете (че и бой). Но много си се обичат и занимават заедно. Само да бяха по-тихички...
От мен един хубав уикенд Hug

# 628
  • sf
ДУ
Днес спахме до късно- чак до 8 без 15  Joy
По обяд сме на РД в парка и понеже ще стоим по поляните цял ден, мисля да излезем по-късно,нещо много ме мързи.  Rolling Eyes

И един въпрос- някой гледал ли е зайче? лесно ли е, трудно ли е? Вероника от някоолко месеца все ме врънка за зайче и започнах да се замислям.

# 629
Вики, ние с мъжа ми гледахме зайче. Ужасно беше, поне за мен. Сменях му талаша по два пъти на дне, но пак миришеше. Отделно непрестанно хвърляше извън клетката яко талаш. Като го пуснех на разходка акаше и пикаше из къщата. За два месеца се отвратих и го дадох на племенниците. По принцип обичам животните и съм гледала много, но това ми дойде в повече.
И ние сме на детски рожден ден от 11. Отсега се пазарим какво да облече Crazy

Общи условия

Активация на акаунт