Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ха, добра вечер и от мен. Нещо ми е много изморено, ама Делян още терори баща си с приспиването, така че се скатавам пред компа  Mr. Green
Аааааааааааааааааааааааааааааааааа, моля, моля ... "Номерът, който сте избрали не съществува" дет се вика  Stop Няма никакви щъркелчета при мен - нито сини, нито розови /освен ако не броим онези на камбанарията на църквата срещу нас/ .

Ей, сори Бубсс, май дръпнах дявола за опашката, а  Mr. Green  ...Грешката е поправена Peace

Хахаха, представям си я, с хуна като Делян и бебе......право към лудницата.

Няма какво да си представяш мила ми сватьо  Hug Направо ти го пращам да става заврян зет по варненско Mr. Green Ти му мисли  hahaha
Копри уникална е Аница  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали си знаеш, че ми е слабост   Embarassed
Отчет за днешните пакости /най-отявлените, щото другите ги забравям/ :
- преобърна се с количката на балкона, докато аз простирах  Shocked и падна на глава - добре, че това явно му е най-здравото място, та нищо му няма - да чукна на дърво - пу,пу,пу  Praynig
- изсипа един пакет прах за пране "Тео бебе" , та се наложи баща му да обяснява, че първо се слага прахта, после омекотителя, тъй като явно Делян бърка реда
- извади ми нож зад гърба, докато го бях гушнала  в кухнята Rolling Eyes
- пипна гореща тенджера на котлона /пак нищо му няма, благодаря на Господ  Praynig / .
За разхвърляните гардероби и опитите за разливане на олио, зехтин и оцет няма да се впускам в подробности, да не ви депресирам  Joy
Хайде стига ви толкоз да не вземета да ни копирате  Mr. Green
Утре пак  Hug

# 91
- преобърна се с количката на балкона, докато аз простирах  Shocked и падна на глава - добре, че това явно му е най-здравото място, та нищо му няма - да чукна на дърво - пу,пу,пу  Praynig
- изсипа един пакет прах за пране "Тео бебе" , та се наложи баща му да обяснява, че първо се слага прахта, после омекотителя, тъй като явно Делян бърка реда
- пипна гореща тенджера на котлона /пак нищо му няма, благодаря на Господ  Praynig / .
За разхвърляните гардероби и опитите за разливане на олио, зехтин и оцет няма да се впускам в подробности, да не ви депресирам  Joy
Утре пак  Hug

smile3532 smile3532 smile3532Ама това с ножа е най яко. Joy Ако липсваш много време от форума поне ще знаем какво ти се е случило. hahaha

# 92
  • София
Ха, добра вечер и от мен. Нещо ми е много изморено, ама Делян още терори баща си с приспиването, така че се скатавам пред компа  Mr. Green
Аааааааааааааааааааааааааааааааааа, моля, моля ... "Номерът, който сте избрали не съществува" дет се вика  Stop Няма никакви щъркелчета при мен - нито сини, нито розови /освен ако не броим онези на камбанарията на църквата срещу нас/ .

Ей, сори Бубсс, май дръпнах дявола за опашката, а  Mr. Green  ...Грешката е поправена Peace

Хахаха, представям си я, с хуна като Делян и бебе......право към лудницата.

Няма какво да си представяш мила ми сватьо  Hug Направо ти го пращам да става заврян зет по варненско Mr. Green Ти му мисли  hahaha
Копри уникална е Аница  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали си знаеш, че ми е слабост   Embarassed
Утре пак  Hug

Нали не ти се е изсрал на килима...на няколко места. После размазал хубаво с крак, че да не би лесно да го изчистиш...А всичко това заобикаляйки гърнето...
На закусващите Добър апетит Twisted Evil

# 93
Да почерпим за именния ден.

Да са живи и здрави всички Мартиновци - Марти на Нането, Мартин на Доника и всички други.

Бубс - много е весело и у вас.
Дони - това с акото ми е познато  ooooh!, само дето го хващам преди да успее да го размаже  Crazy.
Марти само мрънка бееее  Crazy. Направо сили нямам вече. Оф.

Хайде лек ден.

# 94
  • София
Бубс, лелееееее е е това май го нямам за цяла година, твоя пакостник е върха. Слава Богу, че след всики лудории е жив и здрав Heart Eyes Heart Eyes
Копривке, Ани е страшно красива, аз май не я бях виждала EmbarassedКаква е синеочка, красота Hug
Ели, да ти е жив и здрав Марти Hug HugДа спре да мрънка (това и на мен си го пожелавам даже) и да стане едно добро и послушно момче. Най-вече много здраве Heart Eyes Heart Eyes
На всички именици днес-честито Hug HugМного весел празник  bouquet

Аз да ви се оплача. Преслав се разболя, Той от известно време кашля, но предимно вечер, не му отдавах голямо значение. Но сега започна и през деня. Заведох го на лекар, прегледа го и каза, че е добре. Давам му сиропче. Добре, ама тая нощ вдигна и Т и през един час се е будил. Даже още спи - това не се е случвало. до 12.30 Rolling EyesВярно, че имам време да стоя пред компа, ама..........голям сън Rolling EyesДано да не е сериозно и бързо да минава, че хич няма настроение вкъщи, когато е болен малчо. Олекна ми, като споделих, дано само не съм ви натоварила много Shocked Благодаря, че ви има. много сте готини всички Hug Hug
Целувки на прекрасните дечица Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:33 от monick

# 95
  • София
Monik, температурата го успива. Проверявай го редовно,че да не вземе да вдигне мн. висока темп. без да разбереш.

# 96
Честит Имен Ден на Марти-тата! Да са ви радост най-голяма!  Hug  bouquet

Моник, бързо оздравяване!  Praynig Hug Да го цункаш като се събуди.
Елена, да не би да мрънка заради кътници? Дани беше така скоро и колкото и да не исках, се принудих да му дам бебешки Нурофен. Ами 10 мин след това беше съвсем различно дете - спокойно, игриво,обичливо.... дори вечерта сам заспа в креватчето си (без ци.а) - много нехарактерно за него.
Радостчо, нищо специално не е камерата ни - Canon.  Hug

И най-после и ние да се похвалим със самоходко Дани - от 2 седмици започна да се пуска, още е като патешко поклащане, но пък много се кефи и щастливее като тръгне... и ние покрай него  Mr. Green В събота ще правим прощъпулник Heart Eyes

А ето и една снимка в тон с заглавието. Доника  Hug  bouquet Hug

http://picasaweb.google.com/SteDalin/Daniel1YearOld?authkey=Gv1s … 56606435920143026

Хубав и усмихнат ден от нас  Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:53 от Patilina

# 97
Честит имен ден на нашите Мартинчовци Hug Да са здрави и послушни!

Моник, нека спинка, нали така организмът се възстановява, само го буди да пийва течности, за да не се обезводни.

Леле, Дони, много гадно това с акитата LaughingНие имахме подобен инцидент във ваната и аз смятах,
че това е върха на гадорията, но вашето е по-по-най Laughing

Вчера бяхме да теглят Анджито-14.800 на 88см Shocked, а не яде много. Не знам ако яде колкото трябва тогава колко ще тежи  261uu

# 98
  • София
Благодаря ви, момичета Hug
Радостчо,добре наддава твойта мома, браво на Анджи  Hug
Патилина, снимките са върха HugДСподели за каската, откъде я купихте?

# 99

Радостчо, нищо специално не е камерата ни - Canon.  Hug

Значи моделът и фотографът са многого добри!

И ние май ще правим прощъпулник в Събота. Но още не е на 100% сигурно.

Даа, Моник, добре наддава, само дето не и стават дрехите LaughingСега носи за 3 год. Но не се оплаквам, де, радвам се Laughing

# 100
Здравейте и от мен!
Елена да ти е жив и здрав Марти и много да те слушка   bouquet . А това с мрънкането - и моя е същия - или реве или мрънка, като на моменти даже мрънкането ми е по- изнервящо  Tired Нямам търпение да проговори, че трудно се издържа.
Тази нощ ни държа будни до 04.00 часа /избива кътник, даже на половина е избил/ и аз давах Нурофен. След това спа при нас и се събуди в 09.00ч., а следобяд заспа чак в 15.40  Shocked Идея си нямам как изкарва с толкоз малко сън - има ли други като нас дето спят около 10 часа на денонощие максимум, при това тези 10 часа са когато е на кеф. Ако го боли нещо - както в момента спи много по - малко.
Иначе днес с белите сме добре - само два пъти замери лаптопа с джезвето за кафе, беше ми скрил телефона в гардероба под дрехите си, а другия под дивана  Joy, и на главата му се изнедващо се появи цицина  Shocked . Идея си нямам къде и кога се е фраснал, защото не е плакал  Rolling Eyes
И все пак не мога да се конкурирам с Доника. Здрави нерви има таз жена   bouquet
Моник много прегръдки за Преслав  Hug Hug Hug
Радосчо браво на момата  Heart Eyes Аз едно време много се притеснявах, че е дебел малкия, ама сега изобщо не му се връзвам. По-добре е да наддават от колкото не. Пък и в крайна сметка - наддавали, ненаддавали важното е, да са жизнени и здрави.
Накри той вЕрно моя е голяма беля, ама представяш ли си аз каква съм, щом оцелявам с него година и почти три месеца  Flutter Благодаря за аплодисментите  bowuu
Хайде лека ви и безревлива нощ, че пак прекалих с писането.

# 101
Бубссссс браво на Делян...голямо шоу е у вас...само да не съм на твое място...
Катерина като стане почва да вика еееееее-ееееее което ще рече да ходим на люлката зад блока, която се вижда от прозореца ни и няма излизане и прибиране във входа без да се мине през нея, иначе не е мрънкане, не е рев, ами драма голяма...

Честит празник на празнуващите...Живи и здрави и много щастливи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И да ви питам нещо, някой пял ли е на децата си Мила моя мамо и как са реагирали, защото Катерина се разплаква почти всеки път като и запея...ама едно такова тъжно и жално...не с глас...насълзяват и се очите и почва да хлипа...толкова ми е жална  Cry
и ми е супер странно...

# 102
  • софия
честит имен ден на всички празнуващи !!!!!!!!!!!!    bouquet

Аз много често пея на Тони "мила моя мамо",също така има и кукла,която пее откъс от нея.Когато я чуе много се радва и започва да приглася с ла-ла-ла.

Лека и спокойна нощ от нас   Laughing

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:32 от irko

# 103
  • Варна
И да ви питам нещо, някой пял ли е на децата си Мила моя мамо и как са реагирали, защото Катерина се разплаква почти всеки път като и запея...ама едно такова тъжно и жално...не с глас...насълзяват и се очите и почва да хлипа...толкова ми е жална  Cry
и ми е супер странно..

Моят мъж постоянно я пее, ама Елия само го гледа странно, не плаче, ама не се и трогва.

На моята щерка и избиват кучешките зъбки и две вечери се буди с рев през ноща, ама заспива пак след 15-20мин. Днес се събуди в 8, после спа от 11 до 12 и после в 15 доооо 17 и 30 Shocked и сега пак спи, т.е. заспа в 21. Много зле и действа недоспиването..

Сватя, как ще я карат младите, като моята заспива в 20ч, а Делянчо в 4!!! Хмм...

# 104
Мим и на Катерина недоспиването и действа зле, ама само на настроението...дори и да е играла половината нощ става в 8, най-късно в 9ч и все едно е спала непробудно цяла нощ...а доколкото си спомням вие май веднъж бяхте изкъпали Елия в 18:30ч и я бяхте сложили да си легнете и пак беше спала до сутринта...явно обича да си поспива...на две моите прителски семейства децата заспиват към 23ч и спят до 12ч, че и до 13ч...и са по-малки от катерина...

Общи условия

Активация на акаунт