Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 577
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
На мен вчера ми казаха , че в аптеката срещу Окръжна болница забъркват илачи  Peace

# 76
Благодаря ви!

# 77
Честит Първи Юни на всички малки и големи дечица!
Щастливо и незабравимо детство!

# 78
Благодаря, tini-miniura

Докато сме на темата, някой има ли идея в Арена дали ще има нещо по-специално?

# 79
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ

newsm44 newsm44 newsm44
Да са ни живи и здрави чудесата   love001 на всички!
Времето провали плана да посетим възможно най-много детски празници на открито, затова след малко духваме към Патиланци(Палавници).

И съвсем извън темата да попитам - някой с идея и препоръка за жена за почасово гледане на малък разбойник? Още си го гледам, но започнах работа от вкъщи и от време на време се налага да свършвам по нещо, а няма кой да поеме щафетата...
Благодаря предварително   bouquet

# 80
някой с идея и препоръка за жена за почасово гледане на малък разбойник?

Моята майка!  Flutter Гледаше моето дете от 8м до 2 год, след това тръгна на ясла. Изминалата учебна година прибираше от у-ще един форумски първокласник и тъй като годината свърши вече е свободна. Живее в Младост 4, до малката Била.

# 81
  • София
  Октопод с рокля аз си търся също детегледачка за малката. Дали ще може да си поговорим по въпроса? А майка ти само почасово ли гледа или би могла да поеме целодневен ангажимент? Пенсионерка ли е или безработна, тъй като планирам и да кандидатствам по програмата отново на работа. Някой ако има също отзиви за други детегледачки ще съм много доволна за препоръки.

# 82
Пенсионерка е и няма възможност за всекидневен целодневен ангажимент. В определени дни (избрани от теб) би могла да е на разположение през целия ден, но не както са детегледачките по 5 дни в седмицата. Предпочита постоянен ангажимент за почасово гледане, прибиране от ясла/детска градина и т.н.

# 83

Ами, най-общо става дума за ангажименти за по няколко часа, по 2-3 пъти в седмицата. Да мога да изляза на по някоя служебна среща без да се налага да се съобразявам с работното време на мъжо и свеки, да ида на козметик например, такива неща. Ние сме в Мл2, на обръщалото на 306. На ЛС ти пращам телефона си, прати ми и ти координати, да се уговорим да се видим като начало Simple Smile

# 84
Честит първи юни на всички сладурчета   bouquet! Да са много здрави и щастливи и все по-умнички да стават   bouquet!

# 85
Момичета препоръчайте ми интернет доставчик моляяяяяяяя . Ние в момента сме към Лан нет, но хич не съм доволна и понеже още не сме платили за този месец , направо да ги сменям че побелях  Sick

# 86
  • София
  Слава ние сме към Мегалан и аз съм доволна, за новия апартамент Илия обаче иска да ги сменяме, заради кабелната нещо, но ще видим.

# 87
И ние сме към Мегалан и сме много доволни. Бяхме към Евроком, но имахме много проблеми с интернета. Едва изчакахме да ни свърши договора и ги сменихме.

# 88
Аз също съм към Мегалан и съм страшно доволна, но мисля да се възползвам от предлжението на НЕТ1 кабелна и интернет за 25 лв. общо.
Сега към Мегалан съм на срочен договор и таксата ми е 19 лв.

# 89
И аз бих препоръчала Мегалан, перфектни са, ползваме и кабелната им (цифрова) телевизия и сме много доволни. Смятам, че са най-добри сред нет-доставчиците в София.

Общи условия

Активация на акаунт