Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
И аз се присъединя към доволните от Мегалан.  Peace

# 91
Страхотни сте, още утре ще им се обадя   bouquet

# 92
  • София
И аз се присъединя към доволните от Мегалан.  Peace

И аз съм там... жалко, че не предлагат и телефон и кабелна телевизия...  Mr. Green

# 93
Е как, предлагат кабелна телевизия, нали казах, че я ползваме  Wink

# 94
В "Явор" има разпродажба на детски столове за бюро по 19лв. Не са кой знае какво, но си купихме един защото го приучвам да реди пъзели и рисува на бюрото, а не на пода.

# 95
Във връзка с извършването на тестове за налягането във водопроводната мрежа в жк. “Младост” 4 е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването на 09 юни 2010 г. от 10.00 до 14.00 часа в района на ул. „Самара”, ул. „Филип Аврамов”, ул. „Димо Дичев” и  ул. „Д-р Атанас Москов”.
При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноска на кръстовището на ул. „Александър Паскалев и ул. „412”.

“Софийска вода” се извинява за причинените временни неудобства.

Честито на печелифшите  Confused!

Октоподче, исках да те питам при Лолова само на регистратурата в Окръжна ли се записват часове или може и по телефон?

# 96
  • София

Мегалан ли? Ще разкажеш ли повече - кои / какви програми има?

# 97

Мегалан ли? Ще разкажеш ли повече - кои / какви програми има?

Ето виж тук има вси1ко което ти трябва https://www.megalan.bg/tv_home.html

# 98
katiABV, Slavaa вече е дала линк. Преди бяхме на Евроком, едва изтраяхме да изтече договорът, на Мегалан и излъчването, и обслужването са в пъти по-добри и за нас важното е, че ги има всички Дискавъри-та и подобни, че Евроком бяха оставили само Да Винчи или нещо такова.

Да знаете къде и дали в района продават прясна риба като за скара?

# 99
  • София

Ама аз сега като погледнах схемата (точно дискавъритата търсих) - и имаше само едно...
В момента съм с някакво Близу, дето ми говори с цялата си наглост на "ти" на запис по телефона ииии...  #Cussing out #2gunfire Twisted Evil

# 100

Да знаете къде и дали в района продават прясна риба като за скара?

Не помня в коя Младост си , но при нас в 4,  до Бюрото по труда отвориха рибен магазин .Още не съм ходила , но е доста голям и продават само риба  Peace

# 101
katiABV, малко съм те заблудила, наистина е само едно Дискавъри, но гледам понякога и Виасат, та съм се пообъркала.

Slavaa, до РУМ-а в Младост 2 съм, далеч ли е това Бюро по труда? Предполагам, че ще го намеря де, благодаря ти.

# 102
  • София
Бая далеч си. Бюрото по труда е по- скоро близо до околомръсното.

# 103
Октоподче, исках да те питам при Лолова само на регистратурата в Окръжна ли се записват часове или може и по телефон?

Може и по телефона, но нямам този на клиниката. Обаждам се на  9759000  и оттам ме прехвърлят. Само да знаеш, че часовете обикновено вървят от сега за след 2-3 седмици.

# 104
Момичета, мисля да сменям личния си лекар, че ми е много далече. Кажете добър лекар в 25ДКЦ, моля ви! Не става дума за педиатър, да уточня, за мене иде реч Wink

Общи условия

Активация на акаунт