Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, приемате ли нови младостчета?Simple Smile
Записвам се да ви следя. Имам дъщеричка на 5 месеца и сме в Младост 3. Ще ни включите ли на първа страничка  Simple Smile
Лека вечер на всички Simple Smile

# 106
  • София
Момичета, мисля да сменям личния си лекар, че ми е много далече. Кажете добър лекар в 25ДКЦ, моля ви! Не става дума за педиатър, да уточня, за мене иде реч Wink

Хм, моят съвет е ако лекарят ти е добър (диагностик) и коректен (не си скъпи направленията) да не го сменяш, ако ще и в другия край на града да е.

А на въпроса - в никакъв случай не се натрисай на д-р Ваня.

# 107
Момичета, мисля да сменям личния си лекар, че ми е много далече. Кажете добър лекар в 25ДКЦ, моля ви! Не става дума за педиатър, да уточня, за мене иде реч Wink

Хм, моят съвет е ако лекарят ти е добър (диагностик) и коректен (не си скъпи направленията) да не го сменяш, ако ще и в другия край на града да е.

А на въпроса - в никакъв случай не се натрисай на д-р Ваня.

Коя е тази д-р Ваня? Записах се при някаква д-р Цокова. Старият ми лекар беше ОК, но и за пъпка даваше АБ.  Rolling Eyes А и с разстоянието въпросът не е запренебрегване в случая, понеже не съм с кога а с грАДския транспорт

# 108
  • София
Ами... не й помня фамилията... д-р Ваня, всеизвестна надлъж и шир... най- вече с това, че е в състояние да каже на дядо за внучето, което е довел за преглед - ако имаш пари пускай му стерилна урина, аз така не знам какво му е и направления нямам и няма да ти дам.

# 109
Здравейте, майчета! Simple Smile
Тъй като ми предстои преместване в София-Младост 1 имам нужда от помощ относно избора ми за интернет доставчик и кабелна телевизия(пакет)
Исках да попитам дали някоя от вас е към НЕТ 1? Чета за промоция, която е валидна до 31.07, която ми се струва добра.
Ще ми бъдете много полезни с каквато и да е информация.
  bouquet

# 110
Ами не знам за НЕТ1, ние сме на Мегалан и не ги сменям за никои други. Минахме през различни доставчици с годините и на по-добри от Мегалан не сме попадали - и като качество на услугата, и като коректно отношение към клиента.

# 111
Аз от Мегалан не останах никак доволна. Пробвай Коел, много са добри, имат тел. за денонощно обслужване, също разни промоции, освен това можеш да плащаш не за цял месец, а за определени дни.

# 112
Аз от Мегалан не останах никак доволна. Пробвай Коел, много са добри, имат тел. за денонощно обслужване, също разни промоции, освен това можеш да плащаш не за цял месец, а за определени дни.
Защо? От чисто любопитство питам.

# 113
Мрън - ми доста често имах проблем с връзката, а не се отзоваваха бързо. Откъм обслужване не бяха на ниво. Лично мое мнение разбира се.

# 114
Ясно. Изненадах се просто, защото при нас е точно обратното. Но явно и тук е до хора, на които попадаме в различни моменти. Иначе специално с връзката - за 3 години вече - никога не сме имали проблем. Не знам на какво се дължат тези разлики.

# 115
Много благодаря на онези, които се включиха. Доста често вече срещам хора, които са доволни от Мегалан - явно наистина са добри. Ще помисля.  bouquet

# 116
Здравейте, майчета! Simple Smile
Тъй като ми предстои преместване в София-Младост 1 имам нужда от помощ относно избора ми за интернет доставчик и кабелна телевизия(пакет)
Исках да попитам дали някоя от вас е към НЕТ 1? Чета за промоция, която е валидна до 31.07, която ми се струва добра.
Ще ми бъдете много полезни с каквато и да е информация.
 bouquet

Хели, аз от Мегалан преминах към Нет1.
Всъщност ползвам кабелна на Нет 1 вече година и съм много доволна.
Реших да се възползвам от промоцията нет + кабелна за 25 лв. на месец.
До сега плащах при сключен двегодишен договор 18,90 лв. на Мегалан и отделно 20 лв. за кабелна на Нет 1.
След проста калкулация става ясно, че  така двете ми се връзват по 12,50 на месец.  Simple Smile
С интернет от НЕТ1 съм вече почти месец и нямам никакви оплаквания. Както беше връзката при Мегалан, така е и при нетаджийте.

От Мегалан също съм безкрайно доволна. Всъщност бях техен абонат три години и проблеми не съм имала нито веднъж.
Просто избрах финансово по-изгодната оферта.

# 117
Да знаете къде в Младост или в близост има добър зъболекар-хирург?

# 118
  • София
Привет, момичета!

Съвсем скоро ще ви стана комшийка от Младост 1, все още ремонтираме. Тъй като през януари семейството ни ще се увеличи с още един член и ми е време да се записвам на ЖК по Здравна каса, иначе си следя бременността на частно. Насочила съм се към 25 ДКЦ, можете ли да ми препоръчате към кой гинеколог да се обърна?

Благодаря ви предварително   bouquet

# 119
д-р Папукчиев.

Общи условия

Активация на акаунт