Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Да знаете къде в Младост или в близост има добър зъболекар-хирург?

Амиии... в центъра става ли?
Става, става, че вече ме е страх на какъв ще попаднем, а половинката има много сериозен проблем с растящ накриво мъдрец...

# 136
  • София
Пратих ти на лични координати.

# 137
Благодаря!

# 138
Момичета, знаете ли някоя аптека в Младост, която приготвят лекарства, ако е Младост 3 или 4, още по-добре?  Hug

Четох за педиатрите по-напред в темата, където сте писали, ние сме в 25 ДКЦ при Азади, ама тя пак цялото лято отсъства и не знам дали Ваня Китова, която я замества е д-р Ваня на katiABV , но В.Китова е ужасно слаб педиатър  Tired

За д-р Ивайло Димитров от приятели съм чувала много хубави неща, но не ни е близо...А за 25 ДКЦ не съм убедена, че има читави педиатри за съжаление.

# 139
  • София
Да, в аптеката в блока срещу ОДЗ "Здравец" в Младост 3. Мисля, че е № 323..... Rolling Eyes

# 140
Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но някой знае ли дали има добър АГ в поликлиника Младост (бл. 37Б, ако не се лъжа). И дали има изобщо? Води ли ЖК? Работи ли със ЗК? Някой ходил ли е при него/нея? Ще съм благодарна на всякаква информация. Предварително ви благодаря!

# 141
Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но някой знае ли дали има добър АГ в поликлиника Младост (бл. 37Б, ако не се лъжа). И дали има изобщо? Води ли ЖК? Работи ли със ЗК? Някой ходил ли е при него/нея? Ще съм благодарна на всякаква информация. Предварително ви благодаря!
Да, има. На втория етаж е, но й забравих името, само една жена е. Води ЖК и работи със НЗОК. Аз обаче нямам особено добри впечатления за нея.

# 142
Да, има. На втория етаж е, но й забравих името, само една жена е. Води ЖК и работи със НЗОК. Аз обаче нямам особено добри впечатления за нея.

Казва се Мадлен Найденова и от нея не става и чеп за зеле.
Казвам го съвсем отговорно. Две бременности съм следила при нея /втората само проформа, заради това че работи с НЗОК/.

# 143
Благодаря ви за отговорите! Значи няма да се записвам при нея, жалко че няма други алтернативи там. Rolling Eyes Ако не е много нахално, бихте ли ми препоръчали друг АГ в  Младост, по възможност, работещ със ЗК. За Папукчиев знам, но нали не приема нови пациентки.

# 144
Благодаря ви за отговорите! Значи няма да се записвам при нея, жалко че няма други алтернативи там. Rolling Eyes Ако не е много нахално, бихте ли ми препоръчали друг АГ в  Младост, по възможност, работещ със ЗК. За Папукчиев знам, но нали не приема нови пациентки.

Деливерска, Хаджиева....
Първата има кабинет в 54-ти блок, а втората в 40-ти.

# 145
Да, в аптеката в блока срещу ОДЗ "Здравец" в Младост 3. Мисля, че е № 323..... Rolling Eyes

Благодаря   bouquet

Номера на блока е 327  Simple Smile

# 146
  • London

Казва се Мадлен Найденова и от нея не става и чеп за зеле.
Казвам го съвсем отговорно. Две бременности съм следила при нея /втората само проформа, заради това че работи с НЗОК/.

Ха ето го моето мнение, Г'жо Мафани   bouquet, а бе снощи това не го ли чух някъде? Thinking
Доктор Найденова е била от най-слабите студентки в потока, но пък е любезна и чиста. ooooh!
Да не Ви занимавам точно какви проблеми ми докара с албумин, кръвно 220/140, плацента с 10 инфаркта и прочее и добре, че детето ми е живо и здраво.
Доктор Деливерска е с професионално отношение  ...  Thinking,
 но за всичко по-сложно се обръща към свой колега от Студентски град.
Знам от приятелки и познати в квартала, че доктор Илиева от 25 ДКЦ била добър диагностик и са изкарали спокойни бременности.

# 147
бихте ли ми препоръчали друг АГ в  Младост, по възможност, работещ със ЗК.
За д-р Хаджиева - преглежда само в петък след 14.30 и е голяма лудница от пациентки. Ако имаш търпение да чакаш ...
Аз няма да препоръчвам, а ще споделя, че ходя също в 40-ти бл. , но при д-р Кръстев( той прави консултации основно в четвъртък от 9 до 13ч, преглежда и в понеделник след 14.30). Там ми е удобно.

# 148

Знам от приятелки и познати в квартала, че доктор Илиева от 25 ДКЦ била добър диагностик и са изкарали спокойни бременности.

Аз бях при нея и съм супер доволна  Peace

# 149
Благодаря ви на всички за отговорите и съветите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт