Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Ленкаааа,хубава работа,значи! Crossing ArmsКак пък не се засякохме тия дни?!И до обяд и следобяд с Ицето бяхме в парка.

# 676
...
На кое казвате Бедрок?

Заведението в парка в Младост 2 се казва така.

# 677
Ленкаааа,хубава работа,значи! Crossing ArmsКак пък не се засякохме тия дни?!И до обяд и следобяд с Ицето бяхме в парка.

В съботата видях Ицанко с Тати, ама той вече не ме познава душицата  Confused Rolling Eyes и не им се обадих, защото Влади се тръшкаше сериозно  Embarassed Twisted Evil
В неделята пък сутринта обикаляхме с една дружка и много се озъртах за вас и там и до Мармото, ама ....
Ако тази неделя е хубавко направо ще ти звънна  Hug

# 678
  • софия
Е,ние бяхме тримцата в събота,ама аз нали се заплесвам на приказка с разни познати Embarassed.............Много ме е яд!Ха,дано скоро се видим! Kissing Heart

# 679
Не ми стига варицелата на детето, а и се оказа, че имам непоникнал изгнил мъдрец. В главата съм като обърната ряпа. Къде правят снимки и колко горе-долу струва?

# 680
  • София/Сливен
Аз съм ходила в 25 ДКЦ - коридора дето е здравната каса, на 3 етаж. Не е скъпо - може би между 4 и 5 лв. но не помня.

# 681
  • София
На ХМС. Там са най-бързи Peace

# 682
Благодаря, ще се пробвам и на двете места!

# 683
  • София/Сливен
Изчаквам в коридора 10-на минути, да стане снимката. Ходила съм 2 пъти и не съм случвала да има други хора да чакат - т.е. и аз не чакам.

# 684
  • София
Изчаквам в коридора 10-на минути. Ходила съм 2 пъти и не съм случвала да има други хора да чакат - т.е. и аз не чакам.
Аз пък, все ходя и все се разминавам със смените Tired Та , после до ХМС...

# 685
...
На кое казвате Бедрок?

Заведението в парка в Младост 2 се казва така.

Благодаря, Мрън!

# 686
  • софия
Оххх,Октоподче,много лошо!
Колкото до снимките,аз само на ХМС-то ходя да се снимам.Чакаш 5 минути и снимката е готова.

# 687
И аз съм много доволна от рентгена на ХМС.Колкото пъти ми се е налагало все там съм ходила  Peace
На мен тази площадка в Младост 4 ще ми е супер удобна, само да се преместим и ще ви навестя  smile3521

# 688
И аз съм доволна от зъбните снимки на ХМС-то.  Peace
Пребуледуването на варицелата в детска възраст казват, че било много полезно за имунитета.
Дано мине бързо и леко.  bouquet

# 689
Момичета, може и да се е обсъждало, но спомени нямам  Blush - някой с препоръка за детски клуб за рожден ден в Младост? За дребосъци до 2 годинки иде реч  Simple Smile

Видях постнатите на 1 страница, на половината не им работят сайтовете - разгледах Барбарони, Оксиния и Слон Балон.

Общи условия

Активация на акаунт