Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 202
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Silence само да попитам в кой сайт си влязла /не говоря за икея/? На Карфур не успях да открия сайт.

В сайта на ИКЕА (UK).  Peace

# 121
Тези фотьойли ги има в Комо. Аз си взех такива /светло дърво и екрю дамаска/ от мебелите с транспортни дефекти, които се предлагат в Дружба до езерото.

# 122
baibibi  Hug, проблема е, че не живея в София. Ще търся във Варна. А удобни ли са?

# 123
Тези фотьойли ги има в Комо. Аз си взех такива /светло дърво и екрю дамаска/ от мебелите с транспортни дефекти, които се предлагат в Дружба до езерото.

би ли казала къде точно се намира този магазин за мебели с дефекти

# 124
И аз скоро ще обзавеждам нов хол, та ще полюбопитствам при вас.  bouquet

# 125
  • Варна
...... Ще търся във Варна. А удобни ли са?

В Мебелна Лазур има, около 200лв струват. Аз много се бях запалила по тях, обаче на живо не ми харесаха чак толкова, не и като за 200лв. Щом в Карфур са по 58, може и да се замисля да взема един ей така за проба Wink

# 126
би ли казала къде точно се намира този магазин за мебели с дефекти

Не знам коя част на Дружба се пада, но е точно на брега на езерото. В нещо като бивш Младежки дом или нещо подобно. Магазинът е на приземния етаж. Има още един на бул. Сливница, но не знам дали все още съществува. С табуретката за облягане на крачета струваха около 130 лв.
Има и едни български производители:

http://www.argus-sofia.com/lang2/index.html
Обаче цените им са доста височки.

# 127
Ей, аз в Мебелната палата защо не съм ги видяла тия фотьойли... Нали са подобни, като снимката от сайта на baibibi ? Сайта на Икея не ми се отваря.

# 128
Днес пътьом минахме през АИКО в София-имаше такива столове, за които говорите от известно време,беше нещо от сорта на 59 или 69лв цената! Peace Жалко,че няма къде да го сложа иначе щях и аз да се оборудвам с един,но се пробвах на него де все пак,удобен е! Mr. Green

П.С.Намерих го на сайта им: http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=19&tid=93&pid=136200

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 22:52 от yaya

# 129
  • Варна
pina, последно ходих януари-февруари, стола се намираше в залата с мека мебел, до прозорците гледащи към булеварда, там където са подредени стаи с дивани и секции. Преди време обаче беше до прозорците, които гледат към паркинга. Ама какво обяснение дадох, дано си разбрала нещо. Най-добре питай на място, че те често разместват. Конструкцията е същата, само че не беше с дамаска а с нещо плетено, като зебло. Не съм питала, дали може да се поръча с дамаска.

# 130
mentolka , мерси! Разбрах те.

# 131
  • Бургас
Момичета,изчетох всички теми ,мислим да вземем  едни плочи на Инакс-Япония с които да облицоваме няколко комина.
Някой има ли отзиви за тях.Има ги в Мартинели обират влагата и миризмите в помещението.Цената им е около 150лв,за кв.м.
http://global.inax.co.jp/product/gallery/tile_gallery/index.html … top=1&flprd=1
Moмчето много ни ги похвали,но се чудим все още никъде не намерихме отзиви.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 14:29 от rorita

# 132
подобен стол видях онзи ден в Баумакс newsm78

# 133
Някои виждал ли е такива тапети - цък. С мъжа ми ги видяхме в едно заведение в София и много ни харесаха. Само че тук в Плевен не мога да намера такива. Извинявам се за лошото качество на снимките, но са правени с телефон - цвета е циламено в комбинация със сиво.

Днес ходих в най-големия мебелен магазин тук в Плевен и познайте - нищо не харесах. То е ясно, че повечето неща ще ги правим по поръчка, ама се надявах поне с меката мебел да нямам проблем Confused

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 21:00 от vily_st

# 134
идея къде мога да си намеря висока ваза около 70-80 см и да е с широк отвор правоъгълна или овал .... Praynig
имам една дупка в хола....точно като за нея

Общи условия

Активация на акаунт