Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Момичета, бихте ли ме посъветвали каква марка боя да си купя за стаята?  Praynig

# 166
  • Бургас
Ние боядисвахме с боя на Флюгер ,мие се и се почиства лесно.

# 167
Ние вече си имаме хол.Тъй де,и преди си имахме,но необзаведен.И сега не е напълно-липсва масичка пред дивана и килимче(но него ще го търсим чак за зимата,че сега няма нужда от него)."Секцийката" ни е леко празна,нямаме си декорацийки и в течение на времето ще купим разни неща.Телевизора ни е временен,докато не си купим плазмен,че този е стар и не ни отива  Laughing на интериора.

http://despa.snimka.bg/architecture/my-house.492743.19142484

# 168
  • Точно където трябва
И така си личи, че е направено с вкус. Честито!
 Simple Smile

# 169
  • София
beep_one честито  Simple Smile
Мноого ми харесва, точно по мои вкус е, а на мен ми предстои именно сега обзавеждане. Тъй като съм още на вълна боядисване, може ли да споделиш какъв е цветът на стените?

# 170
Ние вече си имаме хол.Тъй де,и преди си имахме,но необзаведен.И сега не е напълно-липсва масичка пред дивана и килимче(но него ще го търсим чак за зимата,че сега няма нужда от него)."Секцийката" ни е леко празна,нямаме си декорацийки и в течение на времето ще купим разни неща.Телевизора ни е временен,докато не си купим плазмен,че този е стар и не ни отива  Laughing на интериора.

http://despa.snimka.bg/architecture/my-house.492743.19142484

Много е хубаво, честито!!!

# 171
в темата за спалните niviana беше пуснала едно клипче и този link. Много ми хареса тази маса, някои има ли идея нещо подобно в бг може ли да се направи или да се купи
http://www.resourcefurniture.com/space-savers/space-saving-tables/basic

става въпрос за холокухня с малко място

# 172
Благодаря ви момичета,и аз се радвам,че има къде да релаксираме,че обитавахме предимно спалнята... Hug Hug Hug

Aila цветът на стените избрахме от каталога на една българска фирма за латекс. Пазя си номерата им в случай,че ни трябва допълнително латекс,обаче фирмата не знам как се казва... Embarassed Embarassed

# 173
  • София
  А горе-долу как би описала цветът. Виждам, че е топъл и светъл  Simple Smile
  Аз съм се спряла на Капарол боя и се опитвам от онлайн каталога им да си избера цветове  Simple Smile
  http://www.caparol.com/site/lang__en/4705/CaparolSPECTRUMonline.aspx

# 174
Цвета бих го описала като цвят шампанско,а тавана ни е с един тон по-светъл от стените,да не е дибидюс бяло.Най-тъмната част е леко лайняно  Laughing(много се триумихме дали да не го пребоядисаме,но го оставихме такъв,че вече не ни се занимаваше).Колебаехме се между един гръцки каталог латекс и българския (поне тук в Ямбол няма много избор).Гръцкия предлагаше по-хубави цветове,но ни разколебаха,защото ни споменаха,че след като се нанесе на стените,стените (гипсокартона) не подлежат на поправка.В смисъл,че ако има неравности по плоскостта,с българския може да се изшкури и да се мине наново с латекса,а гръцкия не позволявал това.Та,навиха ни на блгарския вариант,но втори път едва ли ще вземем от тях..Следващото боядисване ще е със сигурност от гръцките бои.

# 175
  • София
  Благодаря ти много. Това за тавана ми стана интересно, досега си мислехме за бял таван със сигурност, но твоята идея ми допадна.

# 176
  Благодаря ти много. Това за тавана ми стана интересно, досега си мислехме за бял таван със сигурност, но твоята идея ми допадна.

За нищо! Радвам се,че помогнах в избора ти  Peace

# 177
  • София
Здравейте и от мен...предстои ми почти преобзавеждане на хола, заради един диван който купихме и който се оказа в не особено подходящ цвят- бледо лилав ъглов диван. По принцип хола е в кафяво жълтата гама, но сега с този диван просто нищо не пасва. Тъй като няма да имам възможност да сменя мебелите ми се иска поне клими, пердета да са в тон с дивана...мислите ли че трябва да са лилави? особено трудно е с килима- лилавите килими са прекалено ярки и почти цикламени...в чудо съм се видяла. на всичкото отгоре хола е дълъг 3 х 6 метра и такъв размер килим изобщо няма /освен ако не е по поръчка разбира се/. Намислила съм да са 2 килимчета, които да обособяват трапезария и частта с дивана, но трябва ли да са еднакви като размер и десен или коренно различни? ще се радвам да споделите мнения... Rolling Eyes

# 178
  • София
покажи малко снимки Thinking
 Wink

# 179
Здравейте и от мен...предстои ми почти преобзавеждане на хола, заради един диван който купихме и който се оказа в не особено подходящ цвят- бледо лилав ъглов диван. По принцип хола е в кафяво жълтата гама, но сега с този диван просто нищо не пасва. Тъй като няма да имам възможност да сменя мебелите ми се иска поне клими, пердета да са в тон с дивана...мислите ли че трябва да са лилави?

След като смяташ избора си за цвета на дивана за не особено удачен, не акцентирай повече на него.
Вземи калъфка, или ако е невъзможно, само снимка и пообиколи магазините за текстил, за да откриеш цветовете, които биха се вписали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт