Покажете си хола- споделете идеи-5

• 167 759
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Вместо запис, да помоля Yaya,  пак да пусне нейния хол, 4е нещо съм го изпуснала !

Не си,аз не съм го пускала още!  Mr. Green Пуснах само дивана в миналата тема,че бяхме подхванали темата за меката мебел и на снимката се вижда концепцията на стаята. Просто откак се нанесохме се успокоихме и нищо не пипваме и има още някои неща,които ми се ще да довършим преди да го снимам в цялост! Но лудостта не ме е напуснала,зелена ваза чак от Чехия мъкнах , че реших,че точно тая искам!  Laughing Диванът отново,дано не стана досадна!

Сетих се да споделя като стана дума за боите,новите стени адски попиват,нашето зелено пожълтя,хем минахме 2 ръце.Посъветваха ни да сложим първа ръка бяла боя ,но ние сигурни,че няма страшно,не го направихме.Сега се виждам как догодина боядисвам зеленото наново!  Crazy

О дааа, супер се получава! Ние значи сме направили добре, майсторът като мина стените първо с грунд, после с две ръце бяла боя и чак след това ще нанесе истинския цвят. Да уточня, че стените са от гипсокартон. На мен ми беше толкова лошо като избирахме боите, че в момента почти не мога да се сетя какви оттенъци избрахме  Mr. Green Сега като е готово, ще си бъде изненада за мен като влезна .  Laughing

# 33
И аз ви следя. Peace

# 34
Здравейте момичета, като сте се заговорили за цветове, да ви споделя, че днес ходих да гледам цветове латекс за всекидневната (всекидневна + кухненски бокс). Какво мислите за комбинация от жълто и зелено? Мисля кухненската ми част да бъде в жълто пастел и орех милано (харесала съм си такъв модел горе-долу http://prikachi.com/images.php?users/feik/77E.jpg). Стената зад кухненската част мисля да е зелена. Всекидневната ще бъде в два цвятa - зелена стена зад холовата секция (цвят орех милано) и жълта срещуположнa стена, на която ще е облегнат зелен диван. Как мислите, дали ще си паснат цветове?

# 35
Как мислите, дали ще си паснат цветове?

Да, ще се получи много свежо  Party

# 36
Как мислите, дали ще си паснат цветове?

Да, ще се получи много свежо  Party
Ей, благодаря Simple Smile Имах нужда от малко окуражаване!  bouquet

# 37
И аз ви чета внимателно... newsm53

# 38
И аз се записвам да следя темичката.На нас ни предстои ремонт на хола.За цветове вече сме решили какви ще са.Спрели сме се на оранжево.Като стената от към прозореца и  тази срещу нея  ще са в по светло а другите две ще са два тона по тъмни.Как ви се струва като идея?А цветовете на мебелите ще са в тази гама 

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:41 от Анонимен

# 39
Здравейте и от мен!Аз от отдавна събирам впечатления ,защото жилището ни до скоро се строеше.Вече е готово и скоро ще ви пусна скици ,за да помагате с интериора.Лек ден от мен.

# 40
Извинете, че връщам обсъждането малко назад, но да попитам Yaya - С каква боя боядисвахте, та цветовете избледняват? И нас ни предупредиха, че стените "пият" боята.

# 41
Здравейте всички  bouquet.
Включвам се аз ,за да ви покажа какви надценки си слагат повечето магазини за мебели.Ние си поръчахме диван от Ретро Уют-Аксага (Ямбол) ето този вид: http://www.aksaga.com/bg/products/view/cat/11/id/126-(сиеста)модела е същия ,само корпуса ще е от тъмно-кафява кожа,а възглавниците и седалките ще са от плат-нещо като цвят шампанско.Целия диван,заедно със ракла и подматрачен механизъм ни излиза 1457 лв.,а по сайтовете го виждам със 400,500 лв.отгоре.Харесах и една лежанка също от там: http://www.aksaga.com/bg/products/view/cat/11/id/138(електра)-много мекичка,изглежда мн готино,ако я поръчаме ще е същия плат и кожа като дивана.Гледам в другите сайтове е по 600 лв.,а от самото място ще излезе най много 350 лв. Препоръчвам ви на място да поръчвате,а не през магазините.Който иска повече инфо за Аксага мога да му дам,имат и голям шоу-рум.Тези месеци щели да вадят и нови модели.Като ни донесат дивана ще го снимам. Grinning

# 42
Спрели сме се на оранжево.

"оранжево небето, оранжево морето... " Mr. Green (едновремешна песничка)

свежичко, ще ви грее през зимата  Grinning

# 43
Последната снимка от поста на Крмче Ванилия е много свежа и внася настроение, и доста умело цветово съчетание. Хареса ми!

# 44
  • На морето!
Последната снимка от поста на Крмче Ванилия е много свежа и внася настроение, и доста умело цветово съчетание. Хареса ми!
Наистина е много свежо, въпреки че на мен ми писна от оранжево.

Общи условия

Активация на акаунт