Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Lionessa Cool, много ми харесаха щорите ти .От къде са и аз искам такива ,би ли написала къде ги купи.Благодаря предварително

Гершман.  Money

# 511
Lionessa Cool къде ядете Thinking на бара или на ниската холна маса newsm78

иначе много ми допада Peace

# 512
По принцип, на бара. При гости, сменяме мястото.

# 513
Lionessa,имаш ли висока маса в хола? Проблема ми е,че аз в хола ще имам само ниска маса,а в кухнята за хранене и гостите трябва в кухнята да посрещам Confused

# 514
  • София
Момичета, а какво мислите за комбинацията мека мебел с маса за хранене и столове? Става въпрос за нещо такова http://picasaweb.google.bg/MinaBakalova/Masa?authkey=Gv1sRgCPyP7 … 28984399180567154. Обмислям нещо подобно за хола, най-вече защото ми се иска да спестя място, но май не е често срещано решение.

Вкъщи така си направихме холокухнята. Така или иначе шест стола (стандартно) и маса не ни устройват за гости в доста случаи, че като се канят, се канят десетина души  Laughing В същото време решихме, че холните масички са почти неизползваеми, а и човек се сгъва на две на тях. Разбира се, това е наше лично мнение, хубавото е, че със съпруга ми бяхме единодушни. Сега си имаме диван на вид същия като меките, но е по-твърд - нещо такова, но май по-голям:
http://www.enikom-m.com/image.php?id=4134
(трябва да му сложим едни крачета за удължаване, че все пак е мааалко ниско), маса трапезна и 3 стола от двете страни. При необходимост слагаме и четвъртия. Телевизорът е на стената монтиран, съобразен с нивото на масата, така че дори и легнали да не ни пречи. Сега си чакаме сексионните модули, които ще разположим около него.

# 515
Lionessa,имаш ли висока маса в хола? Проблема ми е,че аз в хола ще имам само ниска маса,а в кухнята за хранене и гостите трябва в кухнята да посрещам Confused

Маса -  Whistling Отсвирихме я. Като няма място, няма.

# 516
Ето една актуална тема за мен. Утре ще я прочета от-до  Grinning Сега прегледах само последните страници.

Беборина, харесва ми как сте разделили помещението на отделни "кътове", особено между масата със столовете и холната гарнитура, то си е като "стена" с тези ресни, много добра идея Grinning Може би недостатък е, че не можете да гледате телевизия като седите на масата, но не е толкова фатално Simple Smile

# 517
Ето една актуална тема за мен. Утре ще я прочета от-до  Grinning Сега прегледах само последните страници.

Беборина, харесва ми как сте разделили помещението на отделни "кътове", особено между масата със столовете и холната гарнитура, то си е като "стена" с тези ресни, много добра идея Grinning Може би недостатък е, че не можете да гледате телевизия като седите на масата, но не е толкова фатално Simple Smile

Радвам се да те видя и в тази темичка  Hug
Не е проблем гледането на тв.,когато хапваме събирам ресните с две декоративни щипки и след това пак ги пускам,като малко ги "сресвам"  Grinning

# 518
Здравейте! Аз също съм се захванала с основен ремонт на малко жилище. Много се колебая какви акценти като цвят да сложа в хола т.е. саксии за цветята, вази и т.н. Също не съм купила и щори и килим. Даже килимът май ще остане за догодина, че вече ни идва на нагорно с разходите. Само да кажа, че холът ми е обединен с кухнята, а цветовете ми са: стените в хола са светло зелени, паркетът е бял със сиви ивици, диванът ми е бяла основа със сива дамаска, а гардеробът+ секцията ще ми е като паркета. В кухненската част стените са боядисани в бяло, а шкафчетата са ми в тюркоазено, като това почти не се вижда от хола, защото нямам горен ред шкафове. Прозорците са ми в кухненската част т.е. там ще слагам вертикални щори. Имам гранитогрес в кухнята, който е кремав. Мислех си за кремави щори и червени акценти из стаята, но вече не знам. Изморих се от избиране  ooooh! . Моля, помагайте с идеи   bouquet

# 519
  • Точно където трябва
Ако съм те разбрала правилно не ги виждам чермените акценти на зелените стени...Може кремаво, ще отива на зеленото и ще се върже с кухнята.Или жълто, но зависи и от конкретните тонове. Пусни снимки.

# 520
http://vancheto2318.snimka.bg/other/home.546647.21305364 . Качеството не е много добро и съм качила само малко снимки, защото в хола е голям ужас-днес докараха дивана и имам стари мебели, които трябва да махнем.  Всъщност срещу дивана идеята ми е да няма нищо, а от дясната му страна до стената да е секцията. А относно акцентите-имах идея да е нещо, което контрастира на останалите цветове, но не знам дали ще стане добре така, или да заложа на нещо по-убито. Примерно гледах саксии в бяло, светла резеда и светло оранжево. Може би вертикалните щори ще са кремави. Поне засега това съм измислила  Thinking

# 521
Мисля че и лилаво би се вързало на резидавите стени...

# 522
Мисля че и лилаво би се вързало на резидавите стени...
И аз това се колебая-червено ли, лилаво ли или някакъв друг цвят. Между другото коридора ми е светло лилав и може би е добре да сложа нещо като препратка към него  Thinking

# 523
Ей го и моето скромно холче Flutter

Хола е превзет от дребосъчка...детската и дойде тясна Laughing

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:50 от Djane

# 524
И продължениeто на хола Laughing

Laughing
Знам че е като в лудница в планината...но,така ми харесва Laughing
Само ми трябва един огромен килим за хола...ама тъй д ане мога да се престраша да го купя..като знам че все с обувки се влиза CrazyЗатова засега е така Laughing

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:49 от Djane

Общи условия

Активация на акаунт