Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
оrange, живяла съм с такава подредба. За хранене бива, на мен обикновените столове не са ми удобни, все са ми високи въпреки че самата аз не съм ниска. По-удобно се чуствам на по-ниско, все се чекна нещо, или съм седнала по турски или поне единия ми крак е на дивана и е свит някъде около мен, дори и като ям Embarassed Но като се излегнеш на дивана, масата ти скрива гледката и си като забит в тясно пространство, може и телевизора да не се вижда. Трансформиращите се маси са по-добро решение, кеф ти ниска, кеф ти висока Peace

# 496
Момичета, а какво мислите за комбинацията мека мебел с маса за хранене и столове? Става въпрос за нещо такова http://picasaweb.google.bg/MinaBakalova/Masa?authkey=Gv1sRgCPyP7 … 28984399180567154. Обмислям нещо подобно за хола, най-вече защото ми се иска да спестя място, но май не е често срещано решение.

В тази тема smiled беше пуснала такова разположение и честно да си кажа много ми хареса.  Peace Сега проверих - редактирала си е поста и албума го няма. Ако чете дано да се включи и да покаже. При нея масата беше стъклена, но изгллеждаше много масивна. С две думи - много готино  Mr. Green Аз също съм пред такава дилема от няколко месеца и за това нямаме още маса / маси. Двоумя се между една висока маса пред дивана или две маси.

# 497
А трябва ли холната маса в този случай да е толкова голяма и висока?
Ако сте свикнали на такава,ясно.

Но ние например имаме отделна кухня,с отделна голяма маса със 6 стола и никой не яде там.Всички в хола на холната маса  Joy В кухнята само трупам върху масата.

Та мисълта ми е,че можеш да си сложиш някаква по-средна холна маса,а не такава висока и голяма.Или както момичетата са ти предложили нещо трансформиращо се.Иначе усещането става като за кухня.а и как ще гледате спокойно Тв с такава маса отпред  Rolling Eyes

# 498
Привет в хубавата темичка! От сто години си търся холна маса и най-после я намерих - моята!
http://www.sunnyfurniture.bg/photos/original/a91b3c55195fdddf69e118422c6f3733.jpg - разтяга се.

Сега съм в тръпка - поръчах в една фирма да ми измайсторят една лежанка - занесох снимка от италиански сайт и ми казаха, че ще стане 1:1 - ха, да видим Crossing Arms!

# 499
Холо-кухня, с не много представителни снимки. Enjoy!
http://picasaweb.google.bg/anmari.ang/NewHome?authkey=Gv1sRgCL-r … 30154439668928130

# 500
Привет в хубавата темичка! От сто години си търся холна маса и най-после я намерих - моята!
http://www.sunnyfurniture.bg/photos/original/a91b3c55195fdddf69e118422c6f3733.jpg - разтяга се.

Сега съм в тръпка - поръчах в една фирма да ми измайсторят една лежанка - занесох снимка от италиански сайт и ми казаха, че ще стане 1:1 - ха, да видим Crossing Arms!
Честита масичка, много е хубава. А за лежанката, ще чакам с нетърпение да се похвалиш и за нея. Също и фирмата, стига да се справят добре. Peace

# 501
Благодаря! За лежанката и аз съм на нокти, незнам какво ще се получи... ще пусна снимки, като стане.

# 502
  • софия
orange, би могло и много хубаво да стане. моя позната си направи точно това. като си купиха дивана го дадоха на тапицер да им направи по-високи възглавници на седалките. взеха трапезарна маса, на която пък скъсиха краката. стана някаква средна височина. изобщо не изглежда "кухненско", нито пък е неудобно. масата им е от този тип http://s3.amazonaws.com/materialicious2/images/extendable-dining … -m.jpg?1274991028, само че със стъклен плот. ще питам момичето дали е съгласна да покажа снимка.

забравих да кажа, че нямат столове обаче. за тях тримата им е удобно за хранене, а като дойдат гости така или иначе не се сервират кой знае какви манджорляци, повече мезета и салати. и дивана им е ъглов с лежанка и дълга табуретка.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 20:06 от eropampero

# 503
# 504
Интересна маса.

# 505

Всичко е хубаво и изглежда много приятно.  bouquet
Може ли да питам килимчето откъде е ?

# 506

Може ли да те попитам така мивката както сте я сложили на ъгъл удобна ли ти е  newsm78, защото при нас се очертава да е по същия начин само че мислех да не е кръгла, а малко по-голяма квадратна или правоъгълна  Rolling Eyes, но се чудех дали въобще ще ми е удобно така някакси заставаш на ъгъл да миеш  Thinking

# 507

Всичко е хубаво и изглежда много приятно.  bouquet
Може ли да питам килимчето откъде е ?

Мерси.
Килимът е ръчно тъкан - индийски. Взехме го от едно Стройко, тогава фирмата нямаше собствен магазин. Зареждаше няколко магазина в София. Беше преди две години, сега...знам ли. Но си права - килимът е жесток.  Sunglasses Питай из форума, дали някой знае къде има ръчно тъкани индийски килими - все някоя дама може да се сети за магазин.

Може ли да те попитам така мивката както сте я сложили на ъгъл удобна ли ти е  newsm78, защото при нас се очертава да е по същия начин само че мислех да не е кръгла, а малко по-голяма квадратна или правоъгълна  Rolling Eyes, но се чудех дали въобще ще ми е удобно така някакси заставаш на ъгъл да миеш  Thinking

Не, не е удобна. Удря здраво в кръста. Но ние мием рядко и по малко. Повечето заминава към миялната.

# 508
Lionessa Cool, мерси за оговора   bouquet тогава ще гледам да я изместим малко на едната страна  Peace

# 509

Lionessa Cool, много ми харесаха щорите ти .От къде са и аз искам такива ,би ли написала къде ги купи.Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт