Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Хубава е, и ми харесва това, че е боядисана в друг цвят като акцент в стаята Simple Smile

# 706
  • София
Камината е страхотна! Би ли споделила кой ти я прави и колко парички ти излезе!?

# 707
anabel10 много е хубаво! Би ли ми казала тези кошчета за дървата от къде си ги купи?

# 708
Моят мъж я прави. Мисля че към 200 лв излезе материала - картон, изолация, профили. Боята е от комшията - беше му останала от някакъв обект, и решихме да пробваме какво ще стане с нея (имаме от кремавата много и не ни притесняваше, ако нещо не ни хареса). Кошчетата са от Юск (тъй ли се произнася!? Jusk в Хит) и са по 20 лв. А "рамката" е от едни отливки на Бриколажа - ама много смотани излязоха, голям зор докато ги напаснем. Иначе струваха по 2 лв някъде - и като си ги срежеш и сглобиш и става в този вид.

# 709
Много добре се е получила камината  Peace

# 710
# 711
Браво на мъжа ти тогава   bouquet

# 712
Много добре се е получило.А в единия кош да не  скрита помпата? Simple Smile

# 713
Какъв остър взор! Там е скрита ... прахосмукачката  Simple Smile

Благодаря ви момичета за милите отзиви.

# 714
Запис   bouquet Къде съм бляла, че не съм забелязала тази тема?

# 715
Цяла зима се отопляваме на тази печка  и полудявам от боклука покрай нея - дърва, пепел и пр.
А за пепелта е ясно, и аз ще се дразня сигурно, но мъжът е обещал, че ще си почиства, ... ама да видим де Simple Smile))))
Aко имате възможност, купете си прахосмукачка за пепел. Пепелта се изсмуква директно от вътрешността на камината/печката и не се налага метене с метлички, вадене на чекмедженца и прочее цапащи дейности.
Пиша отново, за да кажа, че вече купихме такава прахосмукачка и започнахме да я използваме.
Потвърждавам вече от личен опит, че е голямо удобство и се работи много чисто. Simple Smile

Прахосмукачка ли взехте или само бидон? Аз сега се чудя, щото разликата м/у двете е 120лв.

# 716
Записвам се да следя темичката   Simple Smile

# 717
Прахосмукачка ли взехте или само бидон? Аз сега се чудя, щото разликата м/у двете е 120лв.
Хапя, чак сега забелязах, че си ме питала за прахосмукачката. Извинявай!
Ние взехме прахосмукачка със собствен мотор, понеже исках да използвам същата прахосмукачка за обиране не сухите листа по плочките на двора, но идеята се оказа неудачна. Макар и широки, маркучът и отворът към бидона се оказаха недостатъчно широки за събиране на листа и клечки и след 5 мин. работа се задръстват. Ако ще използваш бидона само по предназначение и не ти трябва да го местиш насам-натам, мисля, че един прикачен бидон към нормална прахосмукачка ще ти свърши достатъчно добра работа. Peace

# 718
Barbabeau благодаря ти за отговора, вече  поръчах бидон Peace

# 719
Здравейте!
Имам нужда от вашата помощ- предстои ремонт и съм в голяма чуденка! newsm78 Холът ни е с южно изложение и буков паркет, дограмата и вратите са бели- какъв цвят стени ще подхождат? Харесала съм мебели с цвят орех.
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт