Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
smiled, много ми харесва избора на ярки цветове-създават страхотна атмосфера. У дома също са наситени цветовете и не изморяват окото Peace Ще ми е интересно да видя и крайния резултат   bouquet

# 271
  • София

Aila, колко ви е голямо помещението? Нашето е само 21 кв.м и по препоръка на един познат дърводелец, който ни прави кухнята, не сложихме плочки в нишата за кухнята, макар че така планирахме изначално.

Добре че така стана, иначе щеше да стане супернеуютно, а и като изместихме пералнята в банята, не остана нещо, което да протече евентуално и да наводни ламината.

Едва сега видях, че не съм дала размери. Помещението е големичко 5 на 7 метра, тоест 35 кв. Нишата за кухнята е около 2,1 метра широка на 1,5 метра, като ще се просте повече от 1,5 метра на дължина.-Трапезарията е широка 2,6 метра някъде и тя малко по-напред от 1,5 метра ще отиде, да кажем към 2,5 метра.
  Мерси за идеите, май ще остане само в кухнята да са плочки, аз лично доста капя и тъй като ще е естествен паркет не ми се рискува и там да сложа такъв, така или иначе повечето ще са шкафчета и ще остане само едно малко коридорче с плочки в нишата за кухнята. По последен вариант в трапезарията ще е както в хорла а именно с паркет.
   Благодаря ви много за мнението, ще се допитвам отново, защото тепърва предстои направата на кухнята и изобщо обзавеждането на хола.

# 272
smiled, много ми хареса всичко в дома ти! И особено ярките цветове! Смелите идеи ми допадат! Peace
А за щорите защо не ги харесвате-толкова са практични... В днешния забързан свят е по-добре да си намаляме допълнителното натоварване като пране и гладене на пердета например... Вярно е,че придават по-друга атмосфера на дома,но въпреки това предпочитам да не се занимавам с тях... Blush От миналата година съм с вертикални щори в цялата къща и си ми е супер... Нямам грижи... Peace

# 273
 Благодаря, момичета! В действителност в дома ни само стените са ярки Crazy Всичко останало ще е в баналното кафеникаво, сивкаво и бежово. Но те са достатъчни за щурия интериор. Благодаря за идеите с щорите! Мисля си да сложим двата цвята тъмно и светло кафеникаво(нещо от сорта...)
 Аспиратора е Scholtes, но модел незнам. Взет е от магазин за уреди с транспортни дефекти, но дефект няма за радост.

# 274
  • Пловдив
 Mr. Green Събирам мнения на ламинат италиански орех какви мебели да сложа  Mr. Green
Мебели... имам предвид специално за секцията, другото някак ще се напасне. Като ми се иска да избягам от варианта венге  Blush
Ето горе-долу как изглежда ламината

# 275
Можеш да сложиш секция в комбинация орех + някакъв гланц (примерно слонова кост или нещо подобно) .Според мен ще стои донре и изчистено.

# 276
  • София/Осло
Майка ми е с този ламинат. Понеже е направила оранжева стена и зелена такава /и двата цвята седят прекрасно с този цвят ламинат/, то мебелите са и бели, като кухнята/едно помещение е холи кухня/ е с дървен плот точно като ламината.

# 277
  • Пловдив
Майка ми е с този ламинат. Понеже е направила оранжева стена и зелена такава /и двата цвята седят прекрасно с този цвят ламинат/, то мебелите са и бели, като кухнята/едно помещение е холи кухня/ е с дървен плот точно като ламината.
Имаш ли някойя снимчица Mr. Green Blush
Аз съм леко отчаяна вече  Rolling Eyes Предполагам като дойде време и ламината се нареди и промени излъчването на помещението ще ми дойдат идеи, но засега теоритично всичко ми изглежда абсурдно като комбинация. А ми се искаше вече да имам ясна концепция за нещата за да може да стават едновременно, а не да се мотаме сума ти време.
Същия цвят ще е и в детската, но там е ясно - мебелите ще са белеещи и няма да има проблем. Но за хола някак не мога да си представя бяла секция. Много ми се искаше да избягам от масовите секцийки като конструкция и гланцирани плоскости... Някак си го представях с акцент в дървените шарки, ама с тоя ламинат избихме рибата и той сам по себе си е акцент  Mr. Green

# 278
Аз съм в отчаяно търсена на холна секция с размер(дължина) 140 см ....такава пъта чупка има в апартамента ,че не е истина.Пък и трябва да е ефтинка и да се връзва с черен теракот и лилави стени ooooh!

# 279
Аз съм в отчаяно търсена на холна секция с размер(дължина) 140 см ....такава пъта чупка има в апартамента ,че не е истина.Пък и трябва да е ефтинка и да се връзва с черен теракот и лилави стени ooooh!
Направи си по поръчка! Peace

# 280
Имаш ли някойя снимчица Mr. Green Blush
Аз съм леко отчаяна вече  Rolling Eyes Предполагам като дойде време и ламината се нареди и промени излъчването на помещението ще ми дойдат идеи, но засега теоритично всичко ми изглежда абсурдно като комбинация. А ми се искаше вече да имам ясна концепция за нещата за да може да стават едновременно, а не да се мотаме сума ти време.
Същия цвят ще е и в детската, но там е ясно - мебелите ще са белеещи и няма да има проблем. Но за хола някак не мога да си представя бяла секция. Много ми се искаше да избягам от масовите секцийки като конструкция и гланцирани плоскости... Някак си го представях с акцент в дървените шарки, ама с тоя ламинат избихме рибата и той сам по себе си е акцент  Mr. Green

Погледни в сайта на Спейс паркети http://www.parketispace.com/ps_gallery/ps_gallery.htm
Там има много хубави интериорни снимки. Може нещо да ти хареса като концепция ! Peace

# 281
  • София
Ние напредваме с обзавеждането и дневно-трапезарията е почти готова:
http://www.flickr.com/photos/40777941@N04/4837799741/

# 282
С нетърпение чакам снимки, защото звучи доста интересно.

Рима, всичко е екстра, а трудът е бил голям Crazy. Със здраве да си го ползвате!

# 283
  • Стара Загора
Rima, кухнята е чудесна   bouquet Със здраве да си я използвате.
Моят плот е същият и съм много доволна - дори трошичките върху него не се виждат. Поддържа се изключително лесно и винаги е чист, без петънца  Joy Joy Joy

# 284
А аз имам същата микровълнова. Предполагам, че не си я ползвала още, поне така изглежда на снимките, но ако разбереш, как се  изключва звука, след като свърши , цена няма да имаш.  А и да се оплача, не знам ,къде съм бляла като я купувахме, но няма опция за размразяване или просто не намирам сред опциите. Изчетох я тази книжка, ама ни за звука, ни за размразяването намерих  ooooh! . Извинявам се за спама , а и от тези отклонения забравих да кажа, че супер ти се получава домът ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт