Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А аз имам същата микровълнова. Предполагам, че не си я ползвала още, поне така изглежда на снимките, но ако разбереш, как се  изключва звука, след като свърши , цена няма да имаш.  А и да се оплача, не знам ,къде съм бляла като я купувахме, но няма опция за размразяване или просто не намирам сред опциите. Изчетох я тази книжка, ама ни за звука, ни за размразяването намерих  ooooh! . Извинявам се за спама , а и от тези отклонения забравих да кажа, че супер ти се получава домът ! Peace

Как не размразява бе, ще е проверя още днес!

За плоскостите - знам само че са италиански и са от Салекс newsm78

# 286
Рима, днес пак изкарах  указанието за ползване и го прочетох от до, но никъде не видях опция за размразяване. Верно, че съм руса, ама  ooooh!

Моделът е AEG MCD254E-m. Сама съм си виновна ,като изобщо не питах консултанта. Избрах я , защото исках всички уреди да са АЕГ, пък и изобщо не съм предполагала, че чисто нов модел няма да има такава опция. Мислех си, че вече по дифолт всички си имат .  Whistling
Най-ме дразни обаче пронизителния звук,който издава цели 4 пъти като свърши програмата. Сега иди дойди, ама като се роди бебето, ще има да го буди . Едно кафе няма да мога да си направя докато спи.
Много се отклоних от темата, извинявам се пак ! Ще ида да потърся тема за микровелетата  bouquet

# 287
Рима, и на мен домът ти ми харесва много.
Искам да попитам за паркета - какъв е?

# 288
  • София
Рима, днес пак изкарах  указанието за ползване и го прочетох от до, но никъде не видях опция за размразяване. Верно, че съм руса, ама  ooooh!

Моделът е AEG MCD254E-m. Сама съм си виновна ,като изобщо не питах консултанта. Избрах я , защото исках всички уреди да са АЕГ, пък и изобщо не съм предполагала, че чисто нов модел няма да има такава опция. Мислех си, че вече по дифолт всички си имат .  Whistling
Най-ме дразни обаче пронизителния звук,който издава цели 4 пъти като свърши програмата. Сега иди дойди, ама като се роди бебето, ще има да го буди . Едно кафе няма да мога да си направя докато спи.
Много се отклоних от темата, извинявам се пак ! Ще ида да потърся тема за микровелетата  bouquet

Считай че съм а сменила. Stop

# 289
Оххх, как да я сменя, като е на два месеца само ooooh! Надявах се , просто да съм се объркала и да има оправия , пък и на външен вид си ме кефи  Mr. Green. Ако ти е същия модел и намериш размразяването, свиркай на лични, че много оспамих темата !

# 290
Бенита,
Тръгваш с едно парче от ламината в чантата по мебелните магазини и избираш какъв цвят ще подхожда.Аз бих търсила в тъмния тон на шарката/фладера.Ако предпочиташ светло-светлия.И без да е шарен-да изглежда едноцветно почти.От орех до орех има разлика.Зависи от производителя и материала,който ползва.

# 291
  • София
Рима, и на мен домът ти ми харесва много.
Искам да попитам за паркета - какъв е?

Паркетът е ламинат, дебел 1 см, KRONO, с черна фуга. Струваше около 30 лева квадрата.

# 292
  • Където е сърцето
Дайте да я видя тая микровълнова да не е иноксова с черна пласмаса.Пуснете снимка да ви кажа къде е.

# 293
Не се вижда много добре на снимката , иначе моделът е AEG MCD254E-m.

# 294
 Здравейте,
в момента сме на етап "започване от нулата". Изкъртихме всичко, което не ни харесва. Махнахме паркета, махнахме гипсовите орнаменти по тавана, заради, които всъщност купих този апартамент  Embarassed. И започваме на чисто.
Имам огромен въпрос и ми трябва съвет: дивана е тъмнокафяв,ще има огромен гардероб, в една ниша, който ще е с огледала, или някаква огледална повърхност, с цел да се разширява оптически пространството. Искам стените да са бели, не снежно цели, а някакъв по-тъмен нюанс на бялото. Няма да има секциики и т.н. Най много нещо елементарно под ТВ-то.

Дайте идея за цвят на стените. После ще ви искам съдействие и за пердета и т. н  Mr. Green

# 295
  • София
Kölsches Mädel

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=

Пише че има размразяване Tired

# 296

Дайте идея за цвят на стените. После ще ви искам съдействие и за пердета и т. н  Mr. Green

Светло бежево. Иначе вариантите са много.

# 297
Рима, а де! Има размразяване, ама как се включва , като никъде не пише  newsm78. Една думичка няма в смотаната книжка!

Гея , в магазините, където се продават бои, има всякакви каталози с най-различни оттенъци. Ще се убедиш, какво невероятно разнообразие има в момента и със сигурност ще намериш твоя цвят!

# 298
Цитат
Гея , в магазините, където се продават бои, има всякакви каталози с най-различни оттенъци. Ще се убедиш, какво невероятно разнообразие има в момента и със сигурност ще намериш твоя цвят!
Аз не веднъж съм гледала и разглеждала каталозите с бои. Въпросът ми е за вашето мнение - какво предпочитате и какво препоръчвате newsm78

# 299
  • Варна
Kölsches Mädel, ето това пише в инструкцията която намерих:

Автоматично размразяване по
тегло
Използвайте тази функция за
автоматично размразяване на
замразени храни. Въведете теглото
на замразената храна и натиснете
бутона (символ старт/нулиране).
Фурната ще изчисли идеалното
време за размразяване и нивото на