Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
mentolka , златна си  Hug ! Пробвах, действа  Peace
Щях вече да ходя до Технополис да питам, ако не беше ти   Whistling

Мерси много  Hug

# 301
  • Варна
 bowuu
Каква инструкция имаш? Като ги знам по технотата как дават някакви смешни преводи и не си правят труда да намерят оригиналната... Ако искаш да ти дам тази която намерих аз.

# 302
Гея, аз съм за чисто бели стени, но виждам, че ти всъщност предпочиташ някакъв нюанс (може би светло кремаво). Гипсовите орнаменти изпочупени ли бяха или просто ви омръзнаха?

# 303
Гея, аз съм за чисто бели стени, но виждам, че ти всъщност предпочиташ някакъв нюанс (може би светло кремаво). Гипсовите орнаменти изпочупени ли бяха или просто ви омръзнаха?

Бяха си в прекрасно състояние, едни бледо зеленикаво сини сталактити - абе правено с хъс и мерак, доста впечатляващо, но толкова им се наситих, и искам нещо право, бяло, с хубави ъгли. Класика, дет' се вика Simple Smile.

А за чисто белите стени newsm78.....абе много ще се цапа сякаш.
То в момента има едно огромно дърво, нарисувано с флумастер, мъдрещо се на бялата стена  Mr. Green

# 304

Бяха си в прекрасно състояние, едни бледо зеленикаво сини сталактити - абе правено с хъс и мерак, доста впечатляващо, но толкова им се наситих, и искам нещо право, бяло, с хубави ъгли. Класика, дет' се вика Simple Smile.

А за чисто белите стени newsm78.....абе много ще се цапа сякаш.
То в момента има едно огромно дърво, нарисувано с флумастер, мъдрещо се на бялата стена  Mr. Green

Точно това им е хубавото на белите стени. Най-лесно се пребоядисват.

# 305
bowuu
Каква инструкция имаш? Като ги знам по технотата как дават някакви смешни преводи и не си правят труда да намерят оригиналната... Ако искаш да ти дам тази която намерих аз.

Имам оригиналната книжка с инструкции . 5 странички са и нищичко не пишеше за размразяване. Ти в интернет ли го намери?

# 306
  • Варна
Да, ЕТО на български е от 109 страница.

# 307
  • Варна
Момичета, не се сдържах....  Mr. Green

уж темата е за хола, стана 2 стр. разисквате микровълнови (има ЛС)  Wink

Имам нов ъглов диван, снимките с тела не станаха добри, чудя се дали изобщо да ги пускам или като сложим щори/пердета тогава чак...

# 308
# 309
И аз искам да пуснеш...после  с пердетата пак Mr. Green

# 310
  • Точно където трябва
Цоп пак с питане. Изциклихме и изненада. Дюшемето стана...шарено като ето тази калатея http://tzvetya.com/product_info.php?products_id=225&osCsid=a … 7gcv5rfl0gj1tsan0
Било от"много хубав червен бор"  - малко червеникаво-розово, малко жълтеникаво, малко зеленикаво... И сега въобще не ми се връзват избраните от мен цветове за спалнята / макар, че ситуацията е за всички стаи/. Та сега да се съобразявам ли с пода  Confused
И още нещо пак касаещо всички стаи - как определяте цвета на щорите, които си слагате в домовете. Според цветовете избрани за  стаята или всички в дома с един цвят? Ако са различни, погледнато отвън не е ли голяма шаренийка...пък и отвътре.Пък иначе, няма да се върже. Дограмата ми е кафява.

# 311
  • София
mentolka , златна си  Hug ! Пробвах, действа  Peace
Щях вече да ходя до Технополис да питам, ако не беше ти   Whistling

Мерси много  Hug

Иеее, форумът е сила, бейби!  Mr. Green

# 312
  • Варна
Иеее, форумът е сила, бейби!  Mr. Green

thumbsup

elliee, дай да го видим този червен бор. Ако е като това или това мисля че е страхотно и истинско богатство. Ще е хубаво да се съобразиш с цветовете. Може да не променяш коренно концепцията а само леко да измениш нюансите. Имай предвид и че с времето дървесината ще потъмнее.
За щорите - аз лично имам 3 различни по вид и цветове щори (без пердета) в дома си, както и една стая само с перде  Crazy Стаите ги гледам една по една, рядко едновременно за да забележа шаренията  Wink а отвън как изглежда, не ме вълнува чак толкова много.

# 313
  • Точно където трябва
Ще се пробвам да снимам, но няма да е тези дни-вероятно др. седмица. Ама не е като това, само някои дъски розовеят, та чак червенеят, други са жълти, има и 2-3 зелени. Наистина мн. ми напомни калатеята  Grinning Не е такова еднородно като това дето си показала. Пък на мен ми е притеснено за щорите, че е къща и се вижда. Е, не отвсякъде, ама...  Confused
Писна ми, честно, мислех, че е лесно и приятно  Rolling Eyes

# 314
elliee ,зависи какви щори ще слагаш... Ако са хоризонтални алуминиеви ,си сложи един цвят-неутрален-бял например,а отгоре пердета... Ако обаче са вертикални,или венециански или друг тип текстилни щори,тогава съобразяваш цветовете  им с интериора на всяка стая. Не може в една стая да ти е в зелено,в друга в червено например,а щората да я изтипосаш в съвсем друг цвят... И ние живеем в къща и съм с щори навсякъде,при това в различни цветове...
Ето http://sisko77.snimka.bg/daily/moyat-dom.520335.19773605

Общи условия

Активация на акаунт