Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Каквито ти харесват на теб  Peace Много е индивидуален този въпрос. Аз например харесвам по-светлите тонове, искам да ми е светло и свободно - дава ми усещането, че има въздух . Други хора харесват по-наситените тонове и се чувстват добре в стаи с червени стени примерно, което мен ще ме докара до лудост. За тях пък моя дом ще е бозав и така  Mr. Green

# 721
Хапя, отново благодаря  bouquet Аз във всяка тема "Покажете си...." поствам Embarassed
Привърженик съм на по- светлите тонове и тако като гледам холът май ще е стени прасковени, но не наситено, мебели от орех  тиеполо и черно, защото и домашното кино е черно, меката мебел в охра,пердета и килима по- нататък ще ги мисля Grinning

# 722
  • Точно където трябва
Цветовете са според усащенатето ти, но ще ти дам един принципен съвет. Ако не си падаш експериментаторка не се нахвърляй на смели решения /ярки цветове, смели комбинации и т.н./ И на мен ми допадат бозавите и всички стени и тавани са ми в едно  екрю, мнооого бледо.

# 723
Елие, това е първоначална идея, кой ли знае още колко ще сменя Rolling Eyes,но като се замисля това прасковено допълнително може да натовари помещението. Шампанско предполагам е по- добрия избор, но знае ли човек какво ще ми щукне

# 724
  • Точно където трябва
Прасковеното, само по себе си е хубав цвят, но въпреки че е /или по-скоро беше /мнооого модерен не е от тези дето лесно се съчетават. Разгледай повече снимки и ще ти се избистри идеята.

# 725
  • Варна
Buba D, най-добре вземи мостри от мебелите, може да помъкнеш и цели вратички и с тях в някой магазин където тонират боя. Така най-добре ще избереш правилния нюанс. Ако целиш светли/бозави стени, гледай боята да съвпадне с някой от светлите тонове на орех тиеполо.

# 726
  • гр.София
Хм, и ние в момента правим ремонт на хола, точно от цвят шампанско минаваме на прасковено. Утре ще ни дойде и дивана, като подредим ще показвам снимки. Simple Smile

# 727
Елие, изобщо не се съобразявам с това, което е модерно или не. А и да съм, мъжо харесва изчистените неща и надали ще се съгласи на екстравагантност. По- скоро ще ме  #2gunfire
Ментолка, това тиеполо е много тъмно, а това да ходя с мостра е мноого добра идея. 10х  bouquet
Предизвикателна, ако не е тайна какъв цвят е дивана?
Да си призная това ми хареса- пак с черен гланц, но цвета е слива секция Orgal V но не различавам нещо цвета на стената
http://www.mebelimariah.com/sekcii.html

# 728
  • Варна
Аз си признавам, че не бях чувала за орех тиеполо и потърсих снимка. Видях че има и по-светли участъци и за това дадох това предложение. А идята с мострите не е моя, не веднъж тук са давани съвети да се ходи по магазини с колкото се може повече мостри. Първо е добре да се избере текстил, мека мебел, корпусна мебел... а стените са най-накрая, защото там избора на цветове и нюанси е най-голям.

# 729
Моля някой да ми препоръча/ да похвали фирма/майстор/ателие за мебели по поръчка на нормални (средни) цени в Пловдив
Много ви благодаря предварително!

# 730
Здравейте! Изпаднала съм в голяма чуденка относно модел за "секция", проблемът е следният - искам не много голяма, тип модернистична, но поради факта, че основно ще се гледа телевизора от трапезна маса с високи облегалки на столовете, самият телевизор трябва да е позициониран на едно сравнително високо ниво. Ако го сложа на стената само на стойка от всякъде ще висят кабели, което ме дразни страшно много. според мен трябва телевизора да е поставен на някаква плоскост и отзад да са скрити кабелите, но нищо не ми идва на ума. Разрових десетки сайтове, но общо взето всички са проектирани да бъдат удобни за гледане от диван/ ниска мека мебел. Помагайте!

# 731
  • Някъде на път....
..... Първо е добре да се избере текстил, мека мебел, корпусна мебел... а стените са най-накрая, защото там избора на цветове и нюанси е най-голям.
И аз съм на същото мнение!  Peace

# 732
  • София
Здравейте! Изпаднала съм в голяма чуденка относно модел за "секция", проблемът е следният - искам не много голяма, тип модернистична, но поради факта, че основно ще се гледа телевизора от трапезна маса с високи облегалки на столовете, самият телевизор трябва да е позициониран на едно сравнително високо ниво. Ако го сложа на стената само на стойка от всякъде ще висят кабели, което ме дразни страшно много. според мен трябва телевизора да е поставен на някаква плоскост и отзад да са скрити кабелите, но нищо не ми идва на ума. Разрових десетки сайтове, но общо взето всички са проектирани да бъдат удобни за гледане от диван/ ниска мека мебел. Помагайте!
Здравей!
Можеш да монтираш телевизора на стената върху пано, зад което да минават кабелите. Ако се съчетае добре с целия холен модул би могло да се получи добре Simple Smile

# 733
  • Между гори и планини
Ето го нашият хол. Под наем сме с част от мебели на хазяите. Диваните съм претапицирала с калъфи от тефлонирана дамаска (приятелка шивачка ги уши), могат да се свалят и перат. Хола е прегоден кум кухнята. От сраната която съм застанала има ъглова черна секция (сравнително ниска), а срешу диваните е ТВ-то.

# 734
"Здравей!
Можеш да монтираш телевизора на стената върху пано, зад което да минават кабелите. Ако се съчетае добре с целия холен модул би могло да се получи добре"

Това не ми е идвало на ум, наистина е интересно като идея. Предполагам телевизорът трябва да е поставен на стойка и стойката по някакъв начин да влезе под паното или има друг начин за закрепяне към стената?

Общи условия

Активация на акаунт