Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 734
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Много хубави въпроси сте формулирали, сега остава да ги зададат.

# 331
Много сте изписали, но искам да кажа че подкрепям подаването на иск за отмяна на задължителното ваксиниране ако откриете банкова сметка моля пратете на лични, дано не останат нещата така.

# 332
Аз нямам скайп, затова пиша тук. В момента, в който някой препоръча читав адвокат, се наемам с откриването на сметка. Вече писах. Тогава вече ще помагате всички да говорим с него.

# 333
Така, да се надяваме, че поне ще прочетат коментарите, ако не друго!  smile3515

# 334
Моми4ета,направих коментар в сайта на бтв относно ваксините.
Видях какво сте коментирали.
На мнение съм,както пове4ето тук 4е с петиции не става.Нито с крещене за погазването на правата ни.
Трябва ни единствено право на информиран избор,нищо пове4е.И хората да разберат,4е това няма да заплаши плановото инжектирани на тези,които го искат.

# 335
Като гледам, половината тема май е в сайта на БТВ.
Да няма утре на обяд: "Рекордна посещаемост на сайта..."  Whistling

О.К. Да говорим тогава за препоръчителността.
И как точно да го поднесем на хората, които НЕ желаят да знаят какво им се говори?  Thinking
За тях ние сме мърльовци, които не ваксинират от мърлявщина.
Как да накараме тези хора да проумеят истинската причина и страховете ни?
Приемам идеи на лични или в скайпа.

# 336
Веднъж ми попадна една организация на родители чийто деца са пострадали от ваксини, можем да привлечем и тях към нашата кауза. До сега ровех в нета да ги намеря, но не успях. Някой има ли им координатите им? Мисля, че беше основана от родители на близнаци, един от който е станало инвалид в следствие на имунизация. Предполагам, че могат да ни посочат и адвокат към, който да се обърнем.
Идеята за facebook е добра, а който няма, много бързо може да си направи регистрация. Но вече така и така има подобна група, не може ли направо там да се пусне анкетата?

# 337
Знаем я групата на родителите с пострадалите дечица, писали сме, чакаме отговор.  Peace

# 338
Ти трябва ли да обясняваш на сульо и пульо защо си направила какъвто и да било избор?
Плащаш ли си данъците,осигуровките към държавата?Като е така тая държава да не те заставя да си оставиш детето на произвола на ваксините,ами да ти ги осигури,пък ти не ги искаш не ги слагай.
По на4ина,който те го правят е резил.Пове4ето хора не искат да знаят нищо за ваксините,слагат защото вси4ки така правят и отговорността после не е тяхна,а на държавата,лекаря и т.н.Нали виждаш колко такива теми има,все друг да е виновен,те нищо не знаят,все в мъгла.Ама на един фризьор да идат,500 теми ще напишат,да питат кой е най_добър и с какви бои(примерно)работи,докато я ги питай то4но тези какво съдържа спринцовката,която са нахакали на детето им и няма да могат нищо да кажат.

# 339
И ти си права, за съжаление.  Confused
Ето това не мога да разбера - как може да не искат да знаят и да не се интересуват от това какво инжектират в децата им?!
  Shocked ooooh!

# 340
И персоната писала едно чаршафче в бтв  Mr. Green

# 341
  • в матрицата
Защо се хабите да пишете коментари на ония от БТВ-то..... това е загубена кауза..... Да се върнем на въпроса с иска, събираме се доста хора, като гледам оттук написаното, сега как да изберем адвокат??? Колко могат да говорят с адвокати? Или да почнем да звъним по канторите да видим дали ще има "навити" да се заемат... Мисля, че Мег има познания в правото, Мег, дали можеш да ни насочиш към добри адвокати?

# 342
Гледам видеото.
2 неща били бекрайни: Вселената и човешката глупост. Т.е. глупави сме. Мерси!  Laughing

В Канада както съм писала 1000 пъти не са със задължителен характер ваксините. И не са обвързани с детските надбавки.

# 343
# 344
Е та този репортаж в БТВ си беше направо трагедия.. итози д-р Пашкулев какво го изпляскаха там.. никой не се бе подготвил по темата и Цолова само повтаряше как трябва да сушаме лекарите защото те разбират ние не.. ами слушах го аз.. слушах и абсурдните му метафори.. ако не си сложиш ваксина все едно да правиш секс без да си взимал хапче анти бебе.. ами докторе ако не ти е известно аз лично ползвам ПРАВОТО си на избор и не пия хапче анти бебе.. това е абсурдна метафора.. как може.. и да ми сравнява страничните ефекти на ваксините с напълняване.. и дали ще предпочета напълняване пред аборт.. ами много лесно - няма да предпочета нито едно от двете..
по темата - умувам с какво мога да подкрепя каузата, въпреки че без обществена подкрепа ми се струва обречена.. за това си мисля, че да информираме обществото е първата крачка към промяната.. както стана с ранното захранване и дългото кърмене.. не е дошъл още часът на промяната..

Общи условия

Активация на акаунт