Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 736
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Момичета и аз бях потресена от новините , които чух снощи. Аз не взимам детски (въпреки че ми се полагат) просто, защото не ми се занимаваше с бумащини, но наистина не трябва да мълчим пред поредната глупост на онея "горе". Подкрепям ви както за простест , така и за адвокат. Ще помогна с каквото мога.

П.П. Моля,ако може и мен да ме добавите с кайп,ако обсъждате тази тема. Благодаря!
Джули на теб ще пратя на лични скайпа ми, понеже ти спонаваш нещо за там.  Peace

# 316
Ние май говорим за различни неща.  Thinking
За кой път да кажа, че говорим за потъпкването на човешките ни права, както и тези на нашите деца?!
Не за ваксините.
Не, не говорим за различнии неща. Пусни тема в Клюкарника за "Потъпкването на човешките ни права" и виж какво ще се случи. За около час ще има около 3000 поста, които надлежно ще ти обяснят как ТИ потъпкваш човешките им права като не си ваксинираш детето и застрашяваш здравето им. Ето такова е масовото отношение по въпроса. Затова смятам, че обществен натиск е невъзможен. Просто на този етап обществото смята, че е в правото си да ни ореже правата, защото ние сме опасно луди.

Това не означава, че трябва да седнем и да си заровим главите в пясъка. Просто е необходимо да преценим в какво има смисъл да насочваме усилия и нерви.

# 317
Ние май говорим за различни неща.  Thinking
За кой път да кажа, че говорим за потъпкването на човешките ни права, както и тези на нашите деца?!
Не за ваксините.
Не, не говорим за различнии неща. Пусни тема в Клюкарника за "Потъпкването на човешките ни права" и виж какво ще се случи. За около час ще има около 3000 поста, които надлежно ще ти обяснят как ТИ потъпкваш човешките им права като не си ваксинираш детето и застрашяваш здравето им. Ето такова е масовото отношение по въпроса. Затова смятам, че обществен натиск е невъзможен. Просто на този етап обществото смята, че е в правото си да ни ореже правата, защото ние сме опасно луди.

Това не означава, че трябва да седнем и да си заровим главите в пясъка. Просто е необходимо да преценим в какво има смисъл да насочваме усилия и нерви.

Точно така! Днес почетох малко из отчетните и там е направо страшна работа по този въпрос...народа е дълбоко заблуден за съжаление, много им харесва новата мярка, нищо нямало да им коства да минат през лекаря за бележка...

# 318
Момичета, предлагам ви да се преместите за обсъждане на тези въпроси в скайп например или на друго място.
Темата тук се чете от ... не се знае кой.
Не е нужно врагът да знае какво има да става.

# 319
И искаш да кажеш, че ако пишем "Не на задължителното ваксиниране" нещата ще са О.К. ли?
Не вярвам.
Аз си пиша в скайпа, но сама.
Или с още няколко мацки.
Другите пишете тук, което според мен е грешно, но както си прецените.

# 320
И искаш да кажеш, че ако пишем "Не на задължителното ваксиниране" нещата ще са О.К. ли?
Не, искам да кажа, това което съм казала. Че сме малцинство. Това не е тайна за никого.

Нямам скайп, нито фейсбук.
Няма да пиша тук по посочените от няколко души причини.

# 321
Добре, какво предлагаш?  newsm78
Не в скайп, не във Фейса, не тук...
Къде?
Или изобщо да не пишем?

# 322
Или изобщо да не пишем?[/b]
Виж, не искам да се заяждам... Не съм казала да не пишем - пишете, където сте решили и където е удобно за повечето хора. Просто ви уведомих защо няма да пиша аз. Като гледам, не съм от особена полза, така че липсата ми няма да е голяма загуба.

# 323
Ами, да, то всеки така като си казва и ей ни къде сме.  Sad

П.С.. Кой ти каза, че не си от полза?
Много си в грешка.
Всеки човек е важен.

# 324
  • в моя свят
Момичета за потъпкване на човешките права е много общо да протестираме или нещо друго.Не че не е проблем,но правата ни ги потъпкват по-много начини.Това с обвързването на детските надбавки и ваксините е само една малка част.И аз съм за това да се борим за отмяна на задължителния характер на ваксините.Детските като частен случай мисля,че наистина няма никаква полза.Едно че неваксиниращите сме малцинство и друго,че не всички,които не ваксинират децата си получават детски надбавки.Аз лично получавам,но си признавам,че имам достатъчно други ангажименти и не бих отишла примерно на протест по този въпрос.Мисля,че е безсмислено.Докато ваксините са задължителни,то всеки момент могат да ги обвържат и с нещо друго.Честно казано това,че децата не могат да посещават градини е в пъти по-важно според мен макар детето ми да е вече ученик.
Всеки си има мнение по въпроса и няма за какво да се караме.За всички ни тук е важно единствено ваксините да не са задължителни(тогава ще отпаднат и всички други спънки) и нека се борим за това,но определено с протести не е начина.Аз лично не бих отишла на такова "мероприятие".

# 325
Момичета, спешно-търси се родител за участие в предаване за ваксините по БТВ в Тази сутрин-УТРЕ от 7.30. Ще има двама лекари-един хомеопат и един традиционен лекар.Говорих с жена от БТВ-монтажистка. Който иска да участва, може да й се обади тази вечер или утре преди участието-да ми пише на лични за номера й.Достатъчно е да се отиде 5-10 минути преди предаването.
Надявах се мъжа ми да приеме, но от днес за утре не иска, а пък аз не ставам за медийни прояви. Дано се намери някой желаещ да предстстави и нашата гледна точка  Praynig

# 326
Хайде, коя ще е жертвеното агне?  Confused

# 327
Ох, много късно научих, много ме е яд. Жената каза, че е писала на хората, подготвили петицията-някъде на сайта ли, не разбрах, но никой не й е отговорил.

# 328
# 329
Зи, току-що пуснах коментар

Общи условия

Активация на акаунт