Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 689
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Аз също ще подкрепя със средства. Имам и познати адвокати, но гледам вече сте отправили запитвания.

# 391
Ох, що се хванах да го слушам това предаване ooooh! Бясна съм, ми аз точно в ифнекциозна болница бях заради последстиве от ваксина! И още 5 деца с мен, всичките с парализа на долни крайници (и аз!), на всички направиха пункция (мислети се какво е пункия на дете!!), за късмет моята майка отказа и пак за късмет, аз се изправих на крака 24 часа по-късно; само дето оново чудо с д-р пред името едва ли е работило в тази болница по онова време!! А колко други щуротии наговори и колко се оплиташе в думите си ooooh!
Това че имаш пред имате д-р не те прави специалист по всичко! Още по-малко по право! Но явно всички имат ежегодни семинари в МА за самообожествяване и върховенство на тяхната дума и всички ги взимат с отличен!  ooooh! И аз мога да си слижа степените пред името, но това няма да ме направи по-умна, ще казна евентуално на хората, че съм учила малко повече еди какво си.
Досега не съм срещнала счетоводител или юрист, който да ми обяснява, че съм идиот, неграмотна и немислеща, понеже имам въпроси или желая да не правя нещо както масово се прави - винаги са казвали хората какви са възможностите и как може да постигна каквото искам - и винаги възможностите са били повече от 1. Но само великите доктори определят по едно решение и друго не може да има Naughty Къде го учат това неуважение към човека срещу себе си не знам, но са майстори в прилагенето му  Sick

# 392
Досега не съм срещнала счетоводител или юрист, който да ми обяснява, че съм идиот, неграмотна и немислеща, понеже имам въпроси или желая да не правя нещо както масово се прави - винаги са казвали хората какви са възможностите и как може да постигна каквото искам - и винаги възможностите са били повече от 1. Но само великите доктори определят по едно решение и друго не може да има Naughty Къде го учат това неуважение към човека срещу себе си не знам, но са майстори в прилагенето му  Sick

Много точно казано!!!  smile3501

# 393
МАНГЪРОВ, ДААААААААААА. Гледах бТв и просто не можех да се побера в кожата си. Ядосах се на Мангъров, защото е некадърник, на хомеопата, който не каза нищо и защо всъщност беше дошъл в предаването и на Ани Цолова, която не беше наясно какви въпроси да зададе, за да е полезно предаването. Преди повече от две години и малко, Мангъров щеше да убие дъщеричката ми, която като я заведох там след втория пентаксим умираща, ми каза, че най-вероятно е енцефалит, но понеже е петък лумбалната пункция ще и се направи в понеделник. И си тръгна. Оставиха ме с дъщеря ми в стая, в която нямаше никаква апаратура, но аз имах задължението да следя евентуално появата на смъртни петна - сини по крачетата й и евентуално да тичам да търся лекар в отделението. Слава на Господ, че на смяна дойде лекарка, която само с преглед с ръка каза, че това няма нищо общо с възпаление на мозъка, и с реаномобил бързо ни отпрати в Пирогов. Тя вече почти не дишаше. Спасиха я. В Пирогов - с командно дишане. Както и да е, всичко е зад гърба ми, НО...
1. Не приемам, че отричат наличието на голям процент на пострадали деца от ваксини.
2. Липсата на списък - статистика за пострадалите деца.
3.  Указания, как трябва да постъпват родителите на деца, пострадали от ваксини - дали в болничен престой да се ваксинират, дали с изискването за допълнителни изследвания.
4. За всяко едно дете трябва да има досие и предписание от именно тези умници, въобще ако са способни да го дадат, за продължаването на ваксинирането.
Как си я преставят тези некадърници, след преживяното от моето семейство да ваксинирам детето си.

Просто, трябваше да участвам в това предаване! Но, сигурно щеше са пострада Мангъров, със сигурност - КРЕТЕН!

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:08 от totonto

# 394
За срещата с адвокат, аз съм съгласна да отида, нека да се съберем нещо като представителна група, 4, 5 души и да действаме, после само ще впишем имената на всички желаещи в иска.
На мен не ми пречи да си говорим тук, нека гледат, няма какво толкова да направят, не знаят кои сме, кой е адвоката, къде ще подаваме иск. Нека да не спят спокойно, да видят, че не сме всички овчици без разум!!

Да си чула някоя фармацевтична компания да обсъжда публично какво ще прави и как ще ще лобира за прокарване на нови ваксинации в календара? Ако те не го правят и ние има защо да не го правим така. Напротив, с това шумене и публично обсъждане на този ранен етап, само показваме, че сме овчици. Хищникът се прокрадва тихо, овцата тича и блее със всичка сила, така че всеки да я чуе.

# 395
.... Оставиха ме с дъщеря ми в стая, в която нямаше никаква апаратура, но аз имах задължението да следя евентуално появата на смъртни петна - сини по крачетата й и евентуално да тичам да търся лекар в отделението....

Каквоооо???  Shocked Shocked Shocked
Искаш да кажеш, че са те карали да гледаш как детето ти умира и като се появят послесмъртните петна, просто да ги уведомиш?!?!
 ooooh!

# 396
Да, Джуличка, ДАААА
Лили беше на три месеца. Явно толкова я болеше, че надигаше главата си високо горе от легнало положение, едно тремесечно бебе.
Навсякъде където бяхме и в инфекциозна - слава богу само за няколко часа, пирогов и трета градска - навсякъде имаше история на детето откъде, как, но никой не говорише за ваксината, а си личеше, че всички са наясно
Ако онази лекарка не беше на смяна, детето ми нямаше да бъде между живите, защото Мангъров каза, че е мозъбно възпаление ини остави да си чакаме понеделник за лумбална пункция, която всъщност не беше необходима.

# 397
НЕКА ЕДИН ПОНЕ ОТ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ДА ВЗЕМЕ ОТ ТРЕТА ГРАДСКА ДОСИЕТО НА МОЯТА АМАЗОНКА И ДА ВИДИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. Но не им се работи, искат да печелят и печелят. Само това. Да не би ние майките да сме сънували тези неща ?
Само да можеше да учааствам в такава дискусия: щяях да извиками личния лекар, който да потвърди,че заведох здраво бебе за ваксиниране, както и част от лекарите от 3 градска, които да разкажат за Лильонка.
КРЕТЕНИ!
Извинете ме за гневните постове, но от сутринта съм бясна с този Мангър...А, и тези мйчици, на които децата им не са се оправили...те , какво да кажат... Cry

# 398
Не, аз просто нямам думи!  ooooh!
Виж им акъла само, пък им крой шапката, както е казал народът.
Да не говорим защо ще се търсят послесмъртни петна по краката  Shocked, ама това е друга тема, в която не искам да навлизам.
Иска ми се да кажа и много други неща, но няма да го направя.
Не за друго, а защото ще ме изтрият, а може и да мен БАНнат.
А тоя цървулкьо не заслужава тази чест.
Но ме интересува друго - имате ли черно на бяло поставена диагноза?  Rolling Eyes
Как е детенцето към днешна дата?
Оправи ли се?
А освободени ли сте от ваксини?

# 399
Архангел е права.Тук не е за обсьждане на методите.И Кунчев чете тук,знам го 100%.
Иначе в БГ сьм чел по вестниците,че масово се избиват по улиците и за 20 лева.

# 400
Meg!,напротив,дори и да имат ежегодни семинари,аз от позицията си на неманипулируема и нанаплашена майка ще ти кажа,4е позицията му в бтв не е аргументирана.Куцат му много логиката,подредбата на мисълта,спокойствието.Не показва уважение към ли4носта.Не е наясно и с наредбите.
Съжалявам,това не може да бъде авторитет,на когото бих обмислила думите.
Такива като него с огромно удоволствие ги давам за разследване,когато ми се изпре4ат на пътя и когато пряко ме засегнат.

Спомних си нещо смешно по повод думите на цолова,за това 4е трябва да слушаме лекарите.
Тук тъй като ЛЛ направиха голям отпор да препоръ4ват грипните ваксини около истерията с пандемията  Mr. Green ,а също и не се ваксинираха огромен процент от тях.Медиите запо4наха  да призовават"Моля ви хора,не слушайте ЛЛ,а слушайте СЗО.Тя знае най-добре какво е най-доброто за вас".  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:56 от Марица

# 401
тогава на ли4ния пращайте инфо конкретно.и щом ще подаваме  иск,колективен ,да се преброим и да си разделим парите.и да си пожелаем успех Peace
другото е 4есане на клавиатурата.

# 402
Аз също , ще участвам - информация чакам на лични.

# 403
Момичета, нямам време да чета сега. Утре ще се включа и отново ще пиша.

# 404
  • Виена
ЛС могат да се четат не само от кореспондиращите  Peace
По-приемливата форма за контакт е имейл и лично аз я предпочитам, ако се уточняват подробности, които не е добре да стават известни на хората с противно мнение.
Участвам в иска!

Общи условия

Активация на акаунт