Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 714
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
БТВ е антибългарска телевизия.

# 676
Ако съм дете на такава майка.....опази боже... Да и пострадало първото и щяла да ваксинира второто си дете..  Колко ли са и платили да излъже??  Ха... Ха... Stop

# 677
  • Добрич
Били сме групичка от "майки-хипарки"  Crazy
А този доц. Генев откъде я извади тази информация, че САЩ прекратили поставянето за 3г. ваксината срещу морбили и случаите на аутизъм не намаляли, аз такава информация не съм срещала досега в интернет

# 678
Ами щото четеш в Интернет - то не е надеждно място. ooooh!

# 679
Били сме групичка от "майки-хипарки"  Crazy
А този доц. Генев откъде я извади тази информация, че САЩ прекратили поставянето за 3г. ваксината срещу морбили и случаите на аутизъм не намаляли,

От задния джоб си я извади  ooooh! ...гнусна лъжа...егати смешника  Sick .

# 680
от форума на комисията за защита от дискрим. ;
http://kzd-nondiscrimination.com/start/index.php?option=com_fire … id=98&catid=3
изтеглих жалбата от навигация/сигнали и жалби/
сега остава да я адресирам срещу кого?социалния министър?
....
Мангъров,беше доста нервен сутринта по БНТ.езикът на тялото му и думите не съответстваха.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 11:31 от desilosha

# 681
 ooooh! NO COMMENT!!!  ooooh!
Тъй и не можах да се свържа с тях.
Тоз Генев от де го изкопаха такъв глух - ама много удобно - чува, когато поиска, през другото време е глух. И го тупнали по средата като някакъв богопомазан.
Ива: Д-р Гугъл .... ами кой? Къде са докторите дето да кажат, че Да, има проблеми с ваксините???
Журналистката -по едно време си мислих, че е nana или нещо подобно и си викам: Аха, тя майката (ние познаваме ли я или е някоя от вас?) е ясно, че ще се притеснява, ама щом нахакана журналистка имаме...Пък тя к'ва стана...
Евала само на д-р Михайлов, че поне се опита да вмъкне някои работи. Другите всички... Не мога да разбера как правиш предаване За и против нещо като предварително си нагласил тъй работите, та да съвпадне с твоите възгледи.
Абе, само се ядосах да им слушам назубрените глупости. Файда йок. Моляяяяяяяяя, дайте ми безплатните ваксинииииииииии!  Shocked

# 682
Обективната журналистка Ралица Ковачева, която ще ваксинира второто си дете, даже ако първото да е пострадало от ваксини, ви го каза. Като съпруга на лекар, тя няма никаква материална изгода да проповядва ваксиниране. Money Това не е конфликт на интереси, да не си помислите нещо друго, хипарки такива! Mr. Green
блог

# 683
  • София
Смешното е, че именно Ралица (не запомних фамилията) каза основното - в еди коя си държава ваксините са препоръчителни и се ваксинират 97 %. Ами ние това искаме - да имаме право да решим дали да се откажем от това благо, щом е "сложен въпрос" и всеки индивид реагира различно. Не всички са празноглави като нея, та при явни странични ефекти (понякога сериозни и необратими) не бихме ваксинирали повече първото или следващите си деца. Тя, ако иска, никой не я спира.
А 97 % се постигат по много начини - с добър маркетинг (пак се сещам за 6те автобуса ендокринолози, дето Глаксо пратиха на почивка в Гърция), защита на финансовите интереси чрез разни примамки (ама, по дяволите, не всеки се хваща на въдицата), в обезпечение от държавата (което аз лично на драго сърце щеоткажа, като за превенция просто НЕ ваксинирам Mr. Green)
Щом  в международен нормативен документ, който БГ е приела, се казва, че върховенство има индивидът пред обществото, другото просто няма какво да се обсъжда. Никой не спира тия 97 % да се ваксинират Peace

# 684
Здравейте, нова съм в темата. Получих писмо за връчване на акт за администр. нарушение от РИОКОЗ по повод подписан от мен отказ при ЛЛ за всякакви ваксини на детето ми. Чудех се дали въобще да ходя. Поразрових в нета и попаднах в темата ви. Твърдо подкрепям иницитивата.  Peace Детето ми няма никакви ваксини досега и не смятам и да има.

Аз не разбрах-това писмо лично ли ти го връчиха,или го намери в пощата си ?Аkо е второто-просто не си го получавала и толкоз.Не им се навирай сама да си създаваш проблеми.

# 685
Въпросната журналистка още в началото каза,че не била майка ами журналист.  Shocked
Добре се прадстави майката с пострадалите деца и Михайлов беше на място.

# 686
Масова имунизация = колективен имунитет
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2937131

# 687
Тефтерче, моля те, пусни линковете тук

# 688
" Въпросната журналистка още в началото каза,че не била майка ами журналист.  Shocked "        Joy  без да иска си го е казала направо жената  Joy

# 689
Масова имунизация = колективен имунитет
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2937131
айде, емнаха ни и за рака на маточната шийка  ooooh!

егати глупостите: Имунизацията е напълно естествена

Общи условия

Активация на акаунт