Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 717
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Даааа, нищо не разбираме. Това беше гвоздея. Поредните комплекси.
Чухте ли? Не били задължителни ваксините.... Laughing А примерът със секса беше връхТа.
Верно за глупави ни мислят.

# 346
  • The new Earth
Кой може да направи нещо като анкета на 1ва страница , да видим колко хора ще подаваме иска, аз не мога  Laughing

За това говорех.  Wink
Темата не е от днес и за това само Модератор може да я редактира/добавя инфо или каквото и да било.

Ао решите да пуснете анкета, пратете ми я на лични и ще я прибавя към темата! Peace

# 347
Направо съм бясна след това предаване-тия ни правят на маймуни  #2gunfire.
Търся адвокат, като намеря, ще ви пиша.Успокойте се, може да отнеме време, но рано или късно ще се чуе и нашия глас  Peace.

# 348
БТВ както винаги представят информациата тенденциозно (или по-точно: дезинформират). Незнам какво ме накара да си помисля, че този път ще е различно щом канят майка от тук.
 Stop

# 349
  • в матрицата
Аз като ви казвам да не се занимавате с тия БТВ, не ме слушате.... Нека да се върнем към по важния въпрос за иска, ще се публикува анкета на 1ва страница, който желае , да гласува  Peace

# 350
Отивам да им гледам глупостите, че го изпуснах и сега се ядосвам.
Ама като ви чета, май повече ще се ядосам след като го гледам.

П.С. А за какво беше тази анкета, че вече почвам да изкукуригвам?
newsm78

# 351
  • The new Earth

П.С. А за какво беше тази анкета, че вече почвам да изкукуригвам?
newsm78

Прибавих анкетата.

# 352
  • София
Привет! Аз май само тук не съм се вписвала Simple Smile Писах коментари и аз под репортажа на бтв. От известно време за мен не е това телевизията, но това е друга тема.
Малчо е с отключена алергия след Пентаксим. Създадох въпросната група във facebooka с 294 участника, но и аз нещо съм зациклила и не мога да измисля какво конкретно може да се предприеме.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 11:22 от ra_iv

# 353
Гласувах.
И гледах.  ooooh!
И ми се ще да влезе тук по- късно г-н Мангъров, та да му задам ей тоя въпрос:

"Господине, точно вие ли, който се изтъпанихте в Национален ефир и си признахте, че ЛЪЖЕТЕ, само за да си вземете парите от ЗК, сега сте седнал да говорите за глупости и лъжи?!?  Shocked ooooh!
Точно вие ли и срам нямате ли?
Голяма наглост!
Всъщност ясно е, че нямате срам, ама я да ви уцеля с един ваш камък, в собствената ви глава: защо се изказвате за неща, които не разбирате?
Нямало санкции!
Кой ви каза???
Някой друг като вас, който не разбира ли?"

И ако се има предвид до колко може да се вярва на честността на въпросния господин, как да му повярваме, че пак не говори глупости и не лъже най- безсрамно и безогледно?!
 Outta Joint Crossing Arms

# 354
  • в матрицата
Ох, стига вече с тоя Мънгаров!! Той е мистър 100 лева!! Аз лично го изпитах на гърба си!! Човека има частен кабинет и там слага ваксини наред, които не са в имунизационния календар, какво очаквате, да плуе срещу хляба си??? Пак се ядосах, само като му чуя името на тоя алчен гном!!!!

# 355
Във Варна консултацията с адвокат е около 80 лв, а може и с повече от един да се наложи да се разговаря.

# 356
  • София
Според мен така формулиран съдебния иск е краен и по-скоро ще привлече повече противници, от колкото поддръжници. Обществото според мен не е узряло за такава драстична промяна. Нека си поставим по-реална цел. Примерно аз съм за задължаване на лекарите да информират ПОНЕ какво пише в листовките на ваксините. Пределно ми я ясно, че там информацията е безкрайно омекотена и посочения риск е нереално занижен, но все пак е нещо...Въобще не очаквам привлечени консултанти по делото в защита на държавата да не го спечелят подобаващ начин.

# 357
а някой всъщност може ли да пусне листовките за съдържанието на задължителните ваксини?
По БТВ доктора каза, че не съдържат живак, а аз съм чела друго. В крайна сметка кои от тях какво опасно съдържат /отделно от вирусите и бактериите под някаква форма/

# 358
 newsm09

Линковете в НЕТ-а, към листовката на Пентаксима не се отварят?!

# 359
Не знам за какво е узряло обществото, знам само че има конфликт в законодателството у нас, и че конфликтът е между акт с превес над закон и закон. Нищо не пречи на съществуването на препоръчителен имунизациеонне календар и заплащането на ваксините в него от ЗК, и правото на родителите дали да се възползват от него или не. Съответно да се махнат текстовете обвързващи поставянето на ваксини с ползването на всякакви услуги от държавата и общините - ясли, помощи, и пр.
Аргументът "амо ваште неваксинирани ще носят зарази и ще заразят моите ваксинирани" - е кух като лейка и трябва да се поработи и върху него - ваксините нали защитатав, значи ваксинираните са защитени; в този смисъл неваксинираните са защитени. Независимо от тези 2 точки, в обществото и в ясли, ДГ и учулище се разхождат и сега много неваксинирани хора, не на последно място заради прекратяване на вакснинирането от комисия след остра реакция на ваксина или поради заобаляване. ...Децата с аутизъм, диабет, сърдечни проблеми се увеличават, колкото и тъжен да е този факт...

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:37 от Meg!

Общи условия

Активация на акаунт