Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 686
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
И аз чакам на лични имейла.
Аз също съм в скайп, регистрирах го специално за каузата Crazy Laughing
но мога да съм там само вечер за час-два
Имейлът ще е много полезен според мен - не само за контактите, но и за събиране и въобще синтез на информацията
Например там може да се подредят държавите с право на избор при ваксинирането

Марица, че сме овце, овце сме. Вече видях пораженченското мислене в подотчетните, дето пиша с лафа "Ми и аз не съм съгласна, ама нищо не можем да направим Tired"

# 421
  • Пловдив
Откъс от книгата на УЕНДИ ЛАЙДАЛ "Да отгледаш детето без ваксини" на български език:
http://homeohelp.eu/index1/302-da-otgledash-deteto-bez-vaksini.html

# 422
на английски (като гледам) цялата или голяма част от книгата http://issuu.com/homeohelp/docs/raising_a_vaccine_free_child
п.п. само 21 страници + съдържанието

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 10:52 от Britt

# 423
  • The new Earth
Четете ли се какви ги пишете? 
Някой пуска мухата, без изобщо да е наясно и всички юруш на черешата... Mr. Green
Слезте на земята, вкарвате се в измислени приключения.

Дано да си права, какво по- хубаво от това?    bouquet

Дивиана ме е изпреварила и е напълно права. Никой не може да чете чужда лична кореспондеция! Peace

# 424
Четете ли се какви ги пишете? 
Някой пуска мухата, без изобщо да е наясно и всички юруш на черешата... Mr. Green
Слезте на земята, вкарвате се в измислени приключения.

Дано да си права, какво по- хубаво от това?    bouquet

Дивиана ме е изпреварила и е напълно права. Никой не може да чете чужда лична кореспондеция! Peace

Администраторите на сайта или сървъра, където  е хостнат сайта или се архивира или всеки който има достъп до тях има възможност да прочете. Нека не казваме никой! Друг е въпросът дали  се прави подобно нещо. Аз вярвам, че не се прави. Важно е обаче да сме наясно.

# 425
Аз също очаквам мейл на ЛС

# 426
  • София
и аз участвам

# 427
и аз ще участвам с каквото мога, моля имейла на лични

# 428
Аз също. Peace

# 429
И аз участвам. Моля инфо и на мен да пратите!

# 430
ЛС могат да се четат не само от кореспондиращите  Peace

От кого другиго могат да се четат? Изключая тези, на които самите кореспондиращи са препратили лс-тата. Много моля, да ми отговорите, след като го твърдите така категорично!

Ще ми е интересно да изясним този въпрос в светлината на този цитат :

От началото на форума съм модератор, а чак сега разбирам, че можем да четем личните съобщения.

И аз съм доста отдавна във Форума и доста неща успяха да ме изненадат напоследък, но свикнах вече. Та.. не че ще си променя много мнението, но понеже така или иначе беше поставен на дневен ред въпросът.

# 431
Цитат
Чл. 28. (1) Здравна информация може да бъде предоставяна на трети лица, когато:

2. съществува заплаха за здравето или живота на други лица;

Едно здраво неваксинирано дете не представлява заплаха за здравето или живота на други лица. Wink
Трябва да се докаже,че ще бьде заплаха,т.е. че 100% ще се разболее,за да може да важи този член.

# 432
Джуличка, ти май ме беше попитала, как е сега детенцето ми... Чудо стана, че оцеля, лекарите тогава ме пращаха на църква, а не в аптека. Всички казаха, че се е случило чудо. Чудо е, че няма увреждания и е напълно здрава. Около 12 часа след поставянето на втория пентаксим започна много бързо да отпуска крайници и т. н. Загубата на 7 часа в инфекциозна при Мангъра доведе до неспособност да диша сама, интубираха я в Пирогов. Уголемено сърце. В 3 градска - остър миокардит, няколко пъти на командно дишане, защото не успяваше да се справи два пъти сама. Излекуван е острия миокардит на 100%, до преди 4 месеца беше на поддържащо лечение. Сега - нищо. Просто чудо! Но тя просто си е имала късмет, и ние също.
Комисията я посетих преди 1 год. Резултатът - до живот освободена от коклюш, от другите - само до една година. така или иначе, нищо не може да ме накара да я ваксинирам отново. Дори ако се наложи да го изям Мангъров жив Sick.
Разбира се, живея в някакъв страх дали постъпвам правилно, но страхът от това, което й се случи - явно е по-голям.

# 433
Ето, вързали са си гащите:

Чл. 28. (1) Здравна информация може да бъде предоставяна на трети лица, когато:

2. съществува заплаха за здравето или живота на други лица;

Да,ама дори да приемем,че е така,социалните какви са,че да определят чий живот е застрашен?! Т.е. това да речем е работа на РИОКОЗ,а не на социални служби.И за мен те са в нарушение и трябва да им се търси сметка писмено -с входящ номер и копие естествено Peace

# 434
  • Дивия Северозапад
Моля, да ми изпратите мейла на лични. Не ми е възможно да съм пред скайпа постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт