Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 730
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
На сайта на комисията има бланка  за жалба, но трябва да се принтира и да се изпрати като обикновено писмо. Изтегли го и ще го измислим.

# 661
Здравейте, нова съм в темата. Получих писмо за връчване на акт за администр. нарушение от РИОКОЗ по повод подписан от мен отказ при ЛЛ за всякакви ваксини на детето ми. Чудех се дали въобще да ходя. Поразрових в нета и попаднах в темата ви. Твърдо подкрепям иницитивата.  Peace Детето ми няма никакви ваксини досега и не смятам и да има.

# 662
Искам да запитам, има ли болници в които е по вероятно да се преборя да не сложат на детето ми след раждане ваксини?
Или всичко зависи от договорка с лекаря  при който ще се ражда?
Моля ако има успешно справили се с това да споделят  в коя болница са раждали.
И какво точно трябва да направ яза целта освен устна дооворка.
Благодаря Simple Smile

# 663
  • София
Вижте на какво попаднах тази вечер http://bgpetition.com/protiv_ne_vaksiniraneto_na_deca/index.html . Хората яко се нахъсват срещу свободното право за избор. Нещо не са в час  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Хубавото е, че само 2 са подписали за сега петицията  Joy

# 664
Като стана дума за петиции...този Wink май е Ваш отколошен познайник. Намерих го от името на създателката на предната петиция - Ани Борисова Миланова.

# 665
Да напишем и ние една петиция дьржавата  да не осигурява обезщетение за увредени от ваксинации деца да видим дали пьк няма да изтеглят тази ЗА ваксинирането.
Дьржавата с удоволствие ще го приеме. Laughing

# 666
Здравейте, нова съм в темата. Получих писмо за връчване на акт за администр. нарушение от РИОКОЗ по повод подписан от мен отказ при ЛЛ за всякакви ваксини на детето ми. Чудех се дали въобще да ходя. Поразрових в нета и попаднах в темата ви. Твърдо подкрепям иницитивата.  Peace Детето ми няма никакви ваксини досега и не смятам и да има.

Еха! Най-после война!!!

В 3-дневен срок от получаване на акта имаш възможност да представиш писмени възражения. Като подписваш акта, при връчването, напиши в графата за възражения ИМАМ ВЪЗРАЖЕНИЯ.
Напиши дата на връчване или внимавай ако те са я написали да е реалната дата - тази, на която действително ти връчват за подпис акта.
След това сканирай акта да го видим. /Можеш да си заличиш личните данни/

Аз ще ти напиша възражение.

А след това, като получиш постановление /ако бъде издадено такова/, ще ти напиша жалба до съда. Безплатно.

Явяването в съда ще ми бъде проблем, виждам, че си от София. Ще го мислим допълнително.

# 667
сега по хоризонт пак за това говорят. Естествено мънгъров пак са поканили. #2gunfire

# 668
Много съм възмутена, тук има невероятно информационно затъмнение, за толкова предавания, нито един журналист не си направи труда да спомене европейските имунизационни практики - за свободния избор, ваксиниране след 3-ти месец , обзщетения на пострадалите, да не говорим че никой не покани пострадали родители. Все говорят за нашето невежество, тази държава си заслужава емиграцията.

# 669
Би ли казала кога се подписа за отказа. Интересно ми е в какви срокове се задейства администрацията. Аз се подписах миналата година,...за сега нямам акт....

# 670
Сега по БТВ в "Денят е прекрасен" за ваксините!

# 671

Тъпня и половина  ooooh!

# 672
Темида, мнооооооооооооого тА обичЪъъъъъм! Hug Hug Hug
И мен още не са ми връчили таквоз нЯщо.

За съжаление не успях да гледам БНТ и БТВ, но крайно време е да излъчим представители срещу този Мангъров.
На мен лично много ми се иска да го питам откъде е толкова сигурен в реакциите на имунитета, след като самите имунолози не са наясно докрай.  Mr. Green

# 673
  • Stuck in a moment
Гледам ги сега.
Това бил сложен въпрос, защотот бил биопродукт - значи превеждам си го така "Не знаем всичко за ваксините, обаче са безвредни." Mr. Green

# 674

Тъпня и половина  ooooh!

Поне Михайлов се изказва адекватно! Peace

Общи условия

Активация на акаунт