Банята-13та тема

• 109 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Янтра, не виждам какъв е проблемът в твоя случай? Че то си е съвсем нормално кухнята да е наполовина плочки, наполовина ламинат. Нещо не сте се разбрали с майсторите, пък и тях какво ги интересува: ти си плащаш, ще го направят ,както ти искаш ,нали така !

# 691
zorrytta , проектът е хубав, но аз имам и други идеи, но не знам дали са осъществими  newsm78. Аз бих сложила тоалетната иния на стената в ляво (пак с вградено казанче),
Слагаме я в ляво, а огледало може върху плочките по-нататък Simple Smile

# 692
  • Sofia
Здравейте и от мен,ние в момента сме в ремонт,майстора преди малко каза ,че в събота ще приключи,дано!Майстор да ти влезе в къщата никак не е шега работа  Laughing
Плочките са ми тези http://www.keranova.org/product.php?SR=14&R=1&p=466
Това е паравана http://www.resbg.com/productbg.php?SR=31&R=10&R1=&p=420
Някой знае ли ,от къде мога да си купя стелаж ,от тези ,които се закачат на паравана?От този тип http://prikachi.com/images/1/2209001E.png

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 15:57 от kyky_

# 693
Здравейте мами,
от доста време събирам сили (емоционални и материални), а ремонта на банята ни е вече наложителен. От тука черпя идеи и познания, но все пак доста неща не са ми ясни и за това да питам:
*ако в магазин за обзавеждане за бани поискам да ми направят проект, това заплаща ли се допълнително?
*може ли да ми препоръчате, за София, от къде сте доволни от проектите и идеите, които са ви дали
благодаря ви и успех

# 694
  • Sofiа

*ако в магазин за обзавеждане за бани поискам да ми направят проект, това заплаща ли се допълнително?
В случай, че си купиш плочките от същия магазин би трябвал проекта да ти е безплатен

# 695

В случай, че си купиш плочките от същия магазин би трябвал проекта да ти е безплатен
Ние си харесахме плочки от Керанова и ни взеха 50 лв да ни изготвят проект, но при поръчка на плочките ги приспаднаха от цената, така че излиза безплатно. Тъпото е, че проектите нямат нищо общо с проектите на страницата им  Naughty

Аз имам друга питанка  newsm78 Фирмата, която ще ни прави паравана ни питаха каква дръжка да сложат на вратата няма да е плъзгаща. Предложили са на мъжа ми да сложат топка, но той иска доляма дълга дръжка, за да може да си сложи там хавлията и като се изкъпе и отвори вратата директно да си вземе кърпата  Rolling Eyes Или казано с две думи - вместо дръжка да монтират поставка за хавлии  Crazy Mr. Green Нещо такова http://www.siko.bg/product/2726.html
Не ми беше минавало подобно нещо през главата  Rolling Eyes Вие какво мислите  Hug

# 696

Когато си търсех плочки и визия за моята баня, от магазина ми направиха много различни варианти, като проектите не се заплащат отделно, независимо дали ще си купиш плочките после. Целта на тези проекти е да видиш как ще изглежда банята ти с плочки "Х". Ако не ти харесат плочките, визуализирани или проектът не ти допадне, не е твоя вината, че да си и плащаш за това. Да, консултантите в магазина са работили върху този проект, но на тях за това им се плаща заплата  Peace

# 697
  • Варна
Проекта за нашата баня си го правих сама. По него купихме плочките и майстора ги нареди точно по чертежа. Банята е малка, 1.50 на 1.20 м.
Като знаеш квадратурата и размера на плочката, развихряш въображението и го спряташ сама.

# 698
Илиева, моля те пусни една снимка на банята ви.И моята ще е малка и не мога да я измисля/още повече, че при нас ще е и тоалетна в банята/.Размерите ни са близки до твоите-1.60 на 1.80.

# 699
Моля, споделете имената на добри и големи магазини за фаянс и теракот/изобщо за всичко в банята/.
Утре ще водя мъжът ми и искам ориентация.
Много моля, помагайте.

# 700
  • София
Какво мислите за моят проект?
(Паравана на душа ще е цял с плъзгащи врати, шкафчето ще е зелено отпред а душът с голяма, квадратна душ-пита)
Има разни дреболии, които трябва да се добавят, но не искам да занимавам хората с това.

И аз да се присъединя. Страхотен проект и  пожелания за красив финал. Ние си бяхме харесали плочки от същата серия, но не можахме да ги подредим така че да ни харесат и избрахме други. Ако бях видяла каква красота може да се направи от тях, не бих се отказала. Но вече сме си избрали и купили плочките. Чакаме да дойде моментът да започнем.Успех

# 701
Благодаря, Dalila12! Simple Smile Успех и на вас!

# 702
  • София
Моля, споделете имената на добри и големи магазини за фаянс и теракот/изобщо за всичко в банята/.
Утре ще водя мъжът ми и искам ориентация.
Много моля, помагайте.
Сико на Гоце Делчев, Джесика на Ботевградско шосе, Светът на банята- на оборище, Викард на Ботевградско, X-tra  в люлин. В тези магазини хем можеш да разгледаш направени примерни бани, но и много неща можеш да видиш. Аз например се разочаровах от Баня стил и Керанова, които имат супер сайтове, но на място не всичко можеш да видиш. В магазините по горе, по сайтовете не можеш да си избереш нищо, но пък там можеш да видиш много мостри.А се убедих че на снимка е едно, а на живо е друго. В джесика (Jessica) има и супер скъпи неща и други на по нормални цени. Макар че това е много относително за всеки.
Най интересното е аз не успях да си харесам в един магазин повече от едно. Почти всичко досега ни е от различни места. Важното е да знаеш какво търсиш и да имаш идея за окончателната визия на банята. 

# 703
Dalila12, благодаря!   bouquet
Вчера се разбихме от обиколки по магазини.
Аз също очаквах да харесам всичко на едно място. Останах учудена при толкова големи магазини, защо не харесвам повече неща.

# 704
Искам да ви препоръчам и Моята баня в Дружба - останах много доволна от тях и почти всичко ни е от там  Simple Smile в магазина няма много мостри, но имат страшно много каталози и продавачите помагат много при избора  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт