Банята-13та тема

• 109 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Някой дали може да ме ориентира в ценовия клас на душ кабини серия Блу Бле Hi-Design­ на Булгрес  newsm78? На сайта им няма обявени цени..

# 706
  • Варна
Илиева, моля те пусни една снимка на банята ви.И моята ще е малка и не мога да я измисля/още повече, че при нас ще е и тоалетна в банята/.Размерите ни са близки до твоите-1.60 на 1.80.

hisa, ето снимки от банята и тоалетната. В банята тогава не бяха сложени още чашката за четки и помпичката за теч сапун.

http://www.album.bg/ilieva70/images/19328977/113902/

# 707
  • Варна
Много съм доволна от обслужването в Сима - момичето ни направи проект (безплатно), вчера купихме плочките (модел Русана на КАИ, св.зелен), днес майсторът почва!  Praynig

# 708
Илиева, благодаря!  bouquet

# 709
  • гр.Пловдив
И аз се записвам тук, и ние сега правим ремонт на баня

# 710
Здравейте, сега се връщаме от Бриколаж - има много хубави промоции на на пити за душове и смесители. Ние си купихме тази пита, много ми хареса на живо. Отделно ще купуваме смесител. Имаше и комбинация от двете, за 170-200 лв, но смесителите нямаха чучурче надолу, а мъжът ми иска да има.

# 711
Ето и банята на "тавана"  Mr. Green.Днес майстора я завърши и все още не е изчистена на цяло,но...снимах малко,че беше мокро вътре,нищо специално не е,аксесоарите и като цяло мивка,гърне,душ са евтини.Тавана на банята в под наклон и изглежда много готино,утре може би ще пусна повече снимки.

http://despa.snimka.bg/architecture/banya-part-2.510595

# 712
  • Sofia
beep_one  честито,много хубава баня Simple Smile
Нашата е почти готова ,дано скоро се похваля със снимки.Смятаме да лепим душ паравана със силикон за пода,няма прагче.Някой да го е правил по този начин?Дали няма да пропуска вода?

# 713
beep_one, честито нова баня и от мен.Би ли казала какви са плочките  и от къде са?Оглеждам се в такъв нюанс на плочки-дано е за последно преди да купим,че минахме през какви ли не варианти.
Извинявам се,че така нахлувам в темата,но отдавна ви следя-доста идеи съм събрала от вас момичета.скоро и на нас ни престои оправяне на банята

# 714
Момичета, много внимавайте какъв вентилатор ще си сложите в банята.
Ние си купихме някакъв евтин който вързахме с осветлението.... Вчера обаче някой оставил банята светната...вентилатора блокирал и се запалил. В резултат на което паднал до коритото на детето и си горели заедно.  
Никой нямало в къщи и щерката като се прибрала намерила някакъв ужас в дома. Банята черна и изгоряла а цялата къща покрита с мазни сажди .
Съвета ми е - не правете компромиси с качеството за някакви си 20-30лв повече Confused

# 715
  • Варна
beep-one, хубава комбинация! със здраве да си я ползвате!
JuliS, съжалявам!  Shocked Нашият вентилатор (Vents) също се развали ден-два след покупката и в момента е само декорация на стената, докато не го сменим/поправим...

# 716
  • Бургас
Записвам се да следя темата, че започваме и ние ремонт в банята. Засега сме на етап избор на майстори Mr. Green
JuliS, кошмар Shocked А с единичен ключ ли се включват вентилаторът и осветлението newsm78 Защото на мен в пералното помещение са ми вързани, но ключът е двоен и могат да работят самостоятелно Rolling Eyes

# 717
да, с единичен ключ...

# 718
  • Варна
И при нас е единичен - явно им е по-лесно да го направят с единичен ключ, мен как ли не ме убеждаваха как било по-добре да е с единичен ключ... и нямах нерви да споря и за това

# 719
Като Ви чета и много се радвам че решихме да сложим двоен  Confused при нас даже щеше да е троен ама  добре че се усетихме че някой може да изключи бойлера без да иска  ooooh!

иначе аз да попитам за тази новата боя със сребърните йони дето рекламираат - може ли да си боядисам банята с нея и съответно да я оцветя???  newsm78 - искам да е в два вида зелено ама едното е убито зелено другото светло и по-ярко...

луда работа...

Общи условия

Активация на акаунт