Банята-13та тема

• 109 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
zorrytta , проектът е хубав, но аз имам и други идеи, но не знам дали са осъществими  newsm78. Аз бих сложила тоалетната иния на стената в ляво (пак с вградено казанче), а над него едно голямо огледало, заемащо цялата ширина на стената в ляво. Пак ще има място за декорация върху казанчето, дори повече от това в проекта. Душ кабината бих искала да е с врата на панти, а не с плъзгащи се врати, ако има място, разбира се. Отделно бих монтирала линеен сифон.

# 676
zorrytta , проектът е хубав, но аз имам и други идеи, но не знам дали са осъществими  newsm78. Аз бих сложила тоалетната иния на стената в ляво (пак с вградено казанче), а над него едно голямо огледало, заемащо цялата ширина на стената в ляво. Пак ще има място за декорация върху казанчето, дори повече от това в проекта. Душ кабината бих искала да е с врата на панти, а не с плъзгащи се врати, ако има място, разбира се. Отделно бих монтирала линеен сифон.

Ами тоалетната може би ще си остане в ъгъла, защото вече купих такава структура, която е по-тясна и е подходяща за ъгъл... а и майстора така препоръча. Иначе не е невъзможно май Simple Smile
А за душа... то няма да е душ кабина, а само параван по цялата ширина ...  А вратите на панти не се ли отварят на двете страни? Защото ако е така, едната може да се удря във плота на умивалника.

# 677
Моля за съвет-искам плочки , но...препоръка за такива,гланц или мат-кое се поддържа по-лесно.Чувала съм за испански.по които не остават следи от капки-да знаете нещо по въпроса? Praynig

# 678
  • Пловдив
Много зависи от вида на самите плочки - и гланц, и мат се поддържат лесно, ако са в подходящ цвят (прм. върху черно много си личат капки и варовик). Трудно се поддържат плочки с неравности и малки фуги по тах, защото се запълват с мръсотия и трудно излиза после. А що се отнася до произхода - хубави са испанските, италианските, а и българските (първо качество). Трябва да пообиколиш по магазините и да огледаш, а после да се консултираш и с майстора си - той ще ти даде препоръки. А също и тук във форума можеш да попрочетеш назад - много хора са споделяли дали са доволни от плочките си, има и снимки, и цени. Успех Peace

# 679
zorrytta   проекта е идеален.Само ще трябва да сложите два сифона в банята щом ще имате параван.Успех с ремонта.

Трябва, трябва,колко да трябва ! Изобщо не е задължително. Нашата баня е само с един сифон, линеен, в душ паравана! Peace
За какво ми е в другата част на банята ?!
НЯкои казват за да може да се мие. Ми айде по тази причина да си направя и в коридора  Mr. Green Там също съм с плочки .

# 680
  • София
zorrytta   проекта е идеален.Само ще трябва да сложите два сифона в банята щом ще имате параван.Успех с ремонта.

Трябва, трябва,колко да трябва ! Изобщо не е задължително. Нашата баня е само с един сифон, линеен, в душ паравана! Peace
За какво ми е в другата част на банята ?!
НЯкои казват за да може да се мие. Ми айде по тази причина да си направя и в коридора  Mr. Green Там също съм с плочки .
Всеки си преценя дали да си сложи допълнителен сифон.Аз поне съм виждал два наводнени апартамента поради липса на  сифон.

# 681
Това казвам и аз, че всеки си преценя  Wink ! Апартаментът може да се наводни и откъм кухнята, ама... Whistling

# 682
В нашата баня сме с два сифона, и наистина след като се наводнихме миналата година, считам че това е най-добър вариант. Peace
Да се похваля: вчера ни  монтираха душ кабината на вилата и наистина си е супер, изобщо не съжалявам че я купихме и дадохме сумата му пари.

# 683
Не се карайте! Simple Smile Втори сифон няма да има, защото така е по-лесно.

# 684
  • Пловдив
Аз пък обмислям къде да плясна сифон и в кухнята. Ламинат, ламинат, ама като протече миялната си е добре да има от къде да изтече, а не да плъзне по другите стаи. Само не ми е ясна комбинацията ламинат и сифон как ще стане, втори майстор питам те ми се смеят. В тоалетната (отделно от банята) и комбинирана с перално помещение също имам сифон, въпреки, че няма душ и не се предполага да се мокри. Обаче ако протече пералнята да си има дупка Simple Smile

# 685
Предложете ми магазин с качествени душ кабини Praynig Аз харесах една от Керанова. Иначе нашата баня е с два сифона, супер гадни, ако можех бих ги сменила. Но пък още като правихме ремонта на бянята знаех, че ще има душ кабина и за това го бяхме планирали.

# 686
Не се карайте! Simple Smile Втори сифон няма да има, защото така е по-лесно.

Не се караме, а дискутираме  Wink !

# 687
Аз пък обмислям къде да плясна сифон и в кухнята.
моята пералня като протече  стана огрооомна локва в кухнята.  Освен ,че сменихме пералнята ще сменяме и ламината ooooh!

# 688
Предложете ми магазин с качествени душ кабини Praynig Аз харесах една от Керанова. Иначе нашата баня е с два сифона, супер гадни, ако можех бих ги сменила. Но пък още като правихме ремонта на бянята знаех, че ще има душ кабина и за това го бяхме планирали.

http://aquanova.bg/  Peace

# 689
  • Пловдив
Аз пък обмислям къде да плясна сифон и в кухнята.
моята пералня като протече  стана огрооомна локва в кухнята.  Освен ,че сменихме пералнята ще сменяме и ламината ooooh!
Ами ... аз предполагам.... че ако не стои тази вода много върху ламината, а си изтича в сифона няма да се надуе така. Предположения..... Simple Smile

И за да ми е по-лесна смяната на ламинат мисля под уредите и шкафовете да е плочки - моята кухня е като коридор дълга и тясна и всички уреди и шкафове са покрай едната стена. А там където стоим ние и всъщност децата ми се търкалят основно по пода - там да е ламината. Казаха ми, че съм луда, разни майстори Simple Smile Обаче аз вяра много им нямам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт